Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Orgasmus po hysteroskopii

Míša . 12.11.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda vadí orgamus po hysteroskopii, konkrétně po odstranění částečné přepážky? Výkon byl bez komplikací, krvácení bylo pár dní slabé, nyní již nic. Vím, že je zakázaný pohlavní styk, z důvodů infence, ale na tohle mě nenapadlo se po operaci zeptat. A po jaké době myslíte, že je vhodná doba na otěhotnění? Předem děkuji za vaši odpověď. M.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Do jisté míry záleží na tom jak bylo septum silné a jak tvarované, ale obecně otěhotnění bych doporučoval cca po 3 měsících od výkonu, styk i orgasmus po prvních menses, Příjemný den

Související dotazy

Orgasmus
Dosažení orgasmu u muže. Po pár letech bez sexu mám...
Nechtěný orgasmus
Dobrý den, vážená poradno, prosím, můžete mi vysvětlit...
Orgasmus
Dobrý den, ve všem jsem poslechla doporučení pana psychologa,...
Samovolný orgasmus
Prosím, reaguje nechtěný orgasmus na psychické rozložení...
Porucha orgasmu
Dobrý den,prosím o radu,při sexu nemužu dosáhnout orgasmu,při...
Bolest podbřišku po orgasmu
Mého muže občas, rozboli podbrisek, po orgasmu. Boli...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Orgasmus

Muj problem spociva v tom, ze moje pritelkyne se mnou jeste nezazila orgasmus....

Orgasmus

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu ohledně mého problému. Mám problém...

Orgasmus

Dobrý den, mám problém s orgasmem. Orgasmus si vyvolám pouze sama a to klitorisární....

Orgasmus

Dobrý den, přestože již 7 let žiji aktivním sexuálním životem (dva několikaleté...

Orgasmus

Dobrý den, mám dotaz, je mi čerstvě 17 a ještě nikdy jsem neměla orgasmus a...

Orgasmus

Dobrý den , chtěl bych se zeptat čím to je že i když se v posteli s mou přítelkyní...

Orgasmus

Dobry den s pritelkyni jsme meli vasnivy sex a vzrusilame a nevim proc ze se...

Orgasmus

Dobrý den, na začátku roku mi diagnostikovali panickou poruch a středně těžkou...

Orgasmus

Dobrý den, je normální, že po orgasmu mám smíšené pocity. Většinou se mi potom...

Orgasmus

Dobry den chci se zeptat : Jsem (50) již tri roky s přítelkyní (51) za tri...

Orgasmus po LAVH

Dobrý den, 6.2.2013 mi byla odstraněna děloha z důvodu rostoucích myomů, vaječníky...

Orgasmus po narozeni ditete

Dobrý den, s partnerkou jsme si praly dite a kdyz po pul roce se konečně povedlo,...

Orgasmus při orálním sexu

Dobrý den, manžel při orálním styku nemůže mít orgasmus. Je to má chyba nebo...

Orgasmus u ženy

Dobrý den,chtěla bych se zeptat ohledně výtoku při sexu.Mám nového partnera...

Orgasmus v 2.trimestru

Dobrý den, rada bych se zeptala, zda muže vyvolat orgasmus v 2. trimestru potrat....

Orgasmus v těhotenství

Dobrý den,mám dotaz na který se stydím zeptat sveho dr.v červenci jsem měla...

Orgasmus v těhotenství

Dobrý den, červenci jsem měla zamlklý potrat v 6 týdnu.nyní jsem v 8 týdnu těhotenství....

Orgasmus v těhotenství

Dobrý den,od 8 týdnu těhotenství jsem mělag zakázaný pohlavní styk,nyní jsem...

Orgasmus v těhotenství

Dobrý den,od 8 týdnu těhotenství jsem mělag zakázaný pohlavní styk,nyní jsem...

Orgasmus v těhotenství

Dobrý den. Může orgasmus ohrozit plod? Ve smyslu vypuzení.

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pálení pat


MUDr. Věnceslav Černý

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Jizva po operaci srdce může být i nenápadná


Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci


Revmatoidna artrida


Mám na přirození takové malé pupínky


Zubní kaz


Laparoskopie odhaluje příčiny neplodnosti


MUDr. Dušan Rada

Ordinace PL stomatologa

S atopickým ekzémem k moři


Trpíte alergií? Otestujte si i krém na opalování


Absence menstruace


Angina


Časté průjmy


Pupínek pod prsem


Bolest a otok dásní a jazyka


Předávkování Helicidem

Co se stane když sním 8 kusů Helicidu naráz ? ..

Allergocrom pálení očí


MUDr. Jarmila Bartošová

Praktická lékařka

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×