Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Ortopedie

Ortopedie Lenka 24.5.2011

Dobrý den,chtěla bych se zeptat co znamená, když moje 4 měsíční dcera, má diagnózu, že má kyčle s hraničním tonem v dotažení krainí abd.bilat bez aloické reakce. Jádra +,centrace dobraá 1b.bilat a jestli je nutné dávat široké balení. Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie Pracoviště: Úrazová nemocnice Brno

Nález je příznivý, nález značí hodnocení svalového napětí bez bolestivé reakce.
Široké balení nožiček je pro dítě vždy užitečné.
Porada u svého dětského lékaře při vyšetření je ale užitečná.

Související dotazy

Ortopedie
Úraz kolene na lyžích, v nemocnici po ošetření hole...
Chirurgie nebo ortopedie?
Dobrý den. Mám, pěkně prosím dotaz? Při zánětu šlach...
Ortopedie
Dobrý den, před měsícem jsem měl pád na lyžích. Pravé...
Ortopedie
Dobry den, pisu sem casto, problem je, ze nejde na...
Ortopedie
Dobrý den,máme 2té dvojčatka a chtěly by jsme jim koupit...
Ortopedie
Dobrý den,porodila jsem holčičku ve 35.týdnu a je jí...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Ortopedie

Dobrý den.Koncem ledna jsem byl na operaci kladívkových prstů(měsíc KI dráty,sádra).Po...

Ortopedie

Dobrý den! Náš patnáctiletý syn skáče závodně na trampolíně. Před pěti dny...

Ortopedie

Úraz kolene na lyžích, v nemocnici po ošetření hole a ortéza. Po měsíci na chirurgii...

Ortopedie

Vnučka, které je rok a půl nedošlapuje levou nohou na celé chodidlo, ale stojí...

Ortopedie

lze tedy do stanoveného termínu sportovat, nebo třeba SAU, baz.. apod?? Z vaší...

Ortopedie

Dobrý den, dcera 17 měsíců stáčí při chůzi i běhu špičky nožiček dovnitř. Chtěla...

Ortopedie

Dobrý den. Již více jak tři měsíce mě trápí bolest kotníku. Pokud se hýbu, chodím,...

Ortopedie

Dobrý den, rád bych se chtěl informovat na ortopedickou záležitost. Rodinný...

Ortopedie

Dobrý den, do přilohy přikládám lékařskou zprávu. Mohu se zeptat jak moc je...

Ortopedie

Dobrý den, už delší dobu pozoruji vytočení špičky právě nohy viz foto a k tomu...

Ortopedie

VČERA JSEM V PRÁCI ŠPATNĚ DOSLAPLA A PAK MĚ CELÝ DEN HODNĚ BOLELO KOLENO NA...

Ortopedie

dobrý den, chtěla jsme se zeptat, zda byste mi mohl vysvětlit diagnózu: disociační...

Ortopedie

Dobrý den p.doktore.Mám po op.ramene,prasklá rot.manž.,abdukční válec jsem sundal...

Ortopedie

Lze tedy do stanoveného termínu sportovat, nebo třeba SAU, baz.. apod??

Ortopedie

Dobrý den, v zahraničí jsem si na pláži zvrtnul kotník. Neudělal se mi žádný...

Ortopedie

Dobry den prosim o vysvetleni Dextroskoliosa s vrcholem L2 12 obratle rotovany...

Ortopedie

Dobrý den, před 14 týdny jsem byla na operaci sesamské kosti pravé nohy. Kůstka...

Ortopedie

Dobrý den,moc prosím o radu.Můj otec má 76 let,měl jít na výměnu kyčelního kloubu.Bohůžel...

Ortopedie

Dobrý den, cca od půlky prosince mi začaly bolesti u/žeber v blízkosti hrudní...

Ortopedie

Bolí mě na došlápnutí kost malíčku v místě pod kotníkem.Tedy vnější strana pravého...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Užívání Euthyroxu

Dobrý den, mám dotaz ohledně užívání Euthyroxu. Užívám ho asi třičtvrtě...

Krvácení po styku po porodu

Dobrý den, včera jsem byla na gyn. vyšetření po šestinedělí. Pan doktor mi řekl,...

Zubní náhrada

Dobrý den,mám imedi.zubní náhradu se 3umělými zuby nahoře- 2,4,5 ostatní zuby...

Bolest hlavy

Dobrý den, už třetím měsícem (každý čtvrtý den)se mi opakovaně vrací bolest...

Asacol

Dobrý den, již rok používám asacol jako léčbu urcerozní kortitidy. Přibrala...

Vytržení zubů moudrosti

Dobrý den, chci se zeptat zda je normální bolest krku po vytržení osmiček, dělá...

Špunt v uchu a tříprocentní peroxid vodíku


Kapačka

Dobrý den, prosím o obecné vysvětlení: Když je pacient napojený na "kapačku"...

Těhotenství?


Snížení hcg v těhotenství

Dobrý den paní doktorko, před 14 dny jsem podle těhotenského testu zjistila...

Bolest svalů

Dobrý den, již čtvrtý den me bolí svaly na rukou a nohách, dnes mi trochu i...

Špatné dýchání, bolest zad

Dobrý den, je mi 21 let, kuřačka, ne však silná. Již podruhé v krátké době...

ATB+paralen

Dobrý den, mohu k anitibiotikám V-Penicilin 1,2 mega biotika užívat paralen?...

Výtok

Dobrý den. Potřebuji se poradit o tom, jak bych měla postupovat v léčbě svého...

Skoro měsíc pociťuji každý den bolest varlat.

Dobrý den. Skoro měsíc pociťuji každý den bolest varlat. Varlata bolí obě, avšak...

Boulička konečníku

Dobrý den, u konečníku se mi objevila taková boulička, velikosti pecky od třešně,...

Přenos streptokoka


Přenos streptokoka


Vytržení osmiček


Opakovaně krev v moči

Dobrý den,děkuji za odpověď. Byla jsem na cystoskopii a močový měchýř mám v...

Reklama
Zavřít