Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Otěhotnění

Gynekologie Pavla 8.4.2014

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kdy můžu opět otěhotnět,když jsem měla první porod císařským řezem..Vím,že by to měla být až za 2 roky,ale vadilo by kdybych otěhotněla třeba 22 měsíc po porodu? a nebo raději později..Děkuji Vám a přeji hezký den

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

22 měsíců je naprosto dostatečný odstup,nemějte obavy.
Příjemný den

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otěhotnění

Dobrý den, měla bych dotaz a začnu od začátku.Mám 5,5 letou dcerku, k početí,...

Otěhotnění

Prosím vás, s přítelem se snažíme o miminko už 3 měsíce.vždy to vypadá ,že se...

Otěhotnění

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně masturbace. Občas masturbuji ve vaně, vše...

Otehotneni

Dobrý den, vážená paní doktorko/ vážený pane doktore, Chtela bych se Vás...

Otehotneni

Dobry den chtela jsem se zeptat bude mi za dva mesice 18let a pred rokem jsem...

Otěhotnění

Dobrý den, Začala jsem brát svou úplně první hormonální antikoncepci a první...

Otěhotnění

Chceme s přítelkyní dítě,ale byla 2x na interupci. Jak velká je to překážka...

Otěhotnění

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli můžu otěhotnět, když se přítel do...

Otehotneni

Dobry den,mela bych dotaz muzu otehotnet kdyz , jsem spala se svym klukem,bez...

Otěhotnění

Dobry den, Chtela bych mit s pritelem miminko. Muzete mi poradit jestli to...

Otěhotnění

Dobrý den, můj dotaz je jednoduchý, ale i komplikovaný. Beru antikoncepci a...

Otěhotnění

Dobrý den, má partnerka 35 let nepoužívá žádné antikoncepční prostředky. Řekla...

Otěhotnění

Dobrý den, mam dotaz, léčím se na neplodnost, syndrom PCO, před dvěma měsíce...

Otěhotnění

Dobrý den, je možné, že jsem těhotná, přestože beru antikoncepci a po čtrnácti...

Otěhotnění

Dobrý den, je mi čtyřicet let a přála bych si otěhotnět. Z nedostatku informovanosti...

Otěhotnění

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli když jsem měla na břiše sperma, poté...

Otěhotnění

Dobrý den, už 6 měsíc se snažíme o miminko? Jenže se nám nedaří je možné požádat...

Otěhotnění

Dobrý den,máme s přítelem v plánu miminko a tak se Vás chci zeptat,zda i po...

Otěhotnění

Dobrý den Chtěla jsem se zeptat. Od června bych chtěla přestat brát antikoncepci....

Otěhotnění

Dobry večer, potřebuji poradit. 24.6.2019 jsem měla MS. Při ní nechráněny styk....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

TOURETTŮV SYNDROM

Vážená paní doktorko,obracím se na Vás s prosbou o radu.Můj sedmiletý syn začal...

Bolesti v krku po zvracení

Dobrý den, včera jsem se vzbudila po akci a šla zvracet, kdy jsem během zracení...

Zvýšený prolaktin

Dobrý den. Byl mi nalezen zvýšený prolaktin. A nyní jdu na magnetickou rezonanci....

Pálení kolem poševního vchodu

dobrý den ,již několik měsíců mě trápí svádění a pálení okolo poševního vchodu.U...

Ph moči 7


Chronická bolest zad

Od dětství trpím vadným držení těla,v loni jsem začal mít velké bolesti v oblasti...

Zalehlé ucho

Dobrý den, již čtvrtý den mám zalehlé levé ucho,na Orl nic moc nezjistil,dal...

Bolest v podbřišku po pohlavním styku

Dobrý den, minulý měsíc jsem začala brát poctivě antikoncepci,s přítelem jsme...

Mohl bych se napít, když beru antibiotika: Zinat 500 mg?

Dobrý den chci se zeptat zda li bych se mohl napít když beru antibiotika: zinat...

Bolest kyčelního kloubu


Bolest kostrče

Dobrý den, prosím o radu. Můj přítel 32 let má obrovské bolesti v oblasti kostrče....

Bolesti až pálení sedací části při sezení

Dobrý den, už déle mě trápí podivná bolest zadku. Nejdřív cítím ne moc výrazné...

Bolest v podbřišku, výtok

Dobrý den, je mi 21 let a beru antikoncepci. Chtěla bych se zeptat jestli...

Konzumace mléčných výrobků při užívání antibiotik Xorimax

Zdravím p.Bartáková Ja by som sa chcel opýtať jednu vec. Užívam antibiotika...

Kožní vyrážka

Dobrý den, mám už 8. den asi "kopřivku", nebo tak něco. Jsou to takové červené...

Skříplý nerv,necitlivost kůže,bolest hlavy a závratě.

Dobrý de,mám poslední 3 měsíce problém tak v půlce zad,napravo hned od páteře,necítím...

Výška děložní sliznice při ovulaci

Dobrý den, rok se snazime s manzelem o mimco, nyni mam druhy cyklus clostilbegytu...

Bolest břicha vázaná na pohyb


Potvrzení o způsobilosti řízení vozidla


Lyrica se štamprdličkou...?

Dobrý den,manžel (65 let)je bechtěrevik,zatím to zvládal a nebral trvale žádné...

Reklama
Zavřít