Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Otěhotnění

Sex Monika . 26.2.2013 redakce uLékaře

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli můžu otěhotnět, když se přítel do mě neudělal, ale šla z něho pouze tzv. "kapička lásky" ? Minimálně 12 hodin předtím nemasturboval a byl několikrát na WC na malé. Moc děkuji za odpověd Monika

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Možnost otěhotnění vyloučit na sto procent nelze, ale pravděpodobnost je malá.

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Antikoncepce a otěhotnění
Dobrý den.Užívala jsem antikoncepci Minerva.Minulý...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otec padá - je to kombinací léků?


Otec pije hodně


Otec prodělal malou mozko...


Otehoteneni a crohn


Otěhotění


Otěhotně po potratu


Otěhotněla jsem dva měsíce po císařském řezu


Otehotnela panna


Otěhotněn, nebo ne s klukem co měl leukémii


Otěhotněná během menstrulace


Otěhotnění


Otehotneni

Dobry den, mam posledni mesic pocit tehotenstvi. Jiz skoro pul roku uzivam...

Otěhotnění


Otěhotnění


Otěhotnění


Otehotnění


Otehotneni


Otehotneni

Dobry den ptala jsem se zda muzu otehotnet kdyz jsem panna (s pritelem jsme...

Otěhotnění


Otěhotnění


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Anrikoncepce X pomelo


Bolest v kosti pod "zadkem"


Hemofilus v těhotenství


Vaginální mykosa


Zapomenuta tableta ha 1. Tyden


Kam zajít?


HIV?


Mnohočetné obtíže


Mám bolesti krční páteře


Snížená filtrace ledvin




Bolest kýčle




Bulka na varleti


HIV


Bolesti nohou


MUDr. Ladislav Vaněček

Resurf Med s.r.o.



Stilnox


Padání obočí


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×