Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možnost otěhotnění

Antikoncepce Anežka 27.10.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou antikoncepci 16.10. Jsem měla nechráněný sex přítel se do mě udělal a 25.10 jsem dostala měsíčky.. podle testu těhotná nejsem ale chci se zeptat na riziko otěhotnění děkuji předem.

Odpovídá:

MUDr. Barbora Barchánková


Dobrý den, teoreticky byste těhotná být neměla, protože máte menstruaci. Samozřejmě minimální riziko tu je vždy - i při používání antikoncepce (a některé ženy menstruují i v těhotenství). Těhotenské testy bývají pozitivní cca 14 dní od oplodnění (ve Vašem případě tedy kolem 30.10.). Pokud chcete mít tedy větší jistotu, opakujte ještě 1x těhotenský test. Přeji hezký den BB.

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. 16.10. Jsem mela...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, mám dotaz. Rozhodla jsem se po 5ti letém...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost nakažení ze zaschlé stolice zdravých lidí


Možnost nakažení žloutenkou typu B


Možnost návratu syfilis


Možnost obnovení zranění


Možnost odstrnění pachu není to pot.


Možnost onemocnění


Možnost oplodnění


Možnost osteonekrózy po léčbě Bonvivou


Možnost otěhotění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zdali mohu otěhotnět jestli že jsem včera měla...

Možnost otěhotění po vysazení antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Deset let jsem užívala HA Minisiston...

Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění

Dobrý den. Přítelkyně má strach, že by mohla být těhotná. S přítelkyní jsem...

Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Potažení z marihuany, lze zjistit po nehodě??

Dobrý letos o silvestru jsem si tak 3x až 4x potáhl marihuany, teď si dělám...

Wobenzym a operace páteře

Dobrý den, Jsem po operaci páteře, mám Sjogren syndrom, beru 3×5 Woenzym ,...

Studený zátylek

Dobrý den, delší dobu mě při běhání studí zátylek a na dotek je hodně studený....

Zapáchající penis

dobrý den už jsem u vás měl jednou dotaz a moc děkuji, můj problém se vyřešil....

Stěhovavé bolesti kloubů a svalů

Dobrý den, už skoro tři roky mám stěhovavé bolesti kloubů a svalů, cítím se...

Brnění ruky

Dobrý den. V létě jsem upadla na bruslích a poranila si obě ruce. Pravou mi...

Dlouhotrvající rýma

Dobrý den začátkem dubna jsem jezdila na rehabilitaci ze zády a od té doby jsem...

Stékání nosního hlenu do krku

Dobrý den, cca 3 týdny mě začly hrozně bolet krční mandle. Nemohla jsem polykat,...

Zalehlé ucho, žádná patologie při ORL vyšetření

Dobrý den, už asi 3 týdny mi při spaní, mytí hlavy atd zalehává v uchu, po chvíli...

Motání hlavy, bolest břicha, průjmy, zvracení


Špatné dýchání nosem

Dobrý den, už asi 2 roky mne trapí špatné dýchání nosem, občas dýcham jednou...

Studium a uvolnění

Při studiu skript si hraji spředměty, a tedy hraji si buď s gumou, tužkou, s...

Bolest

Dobrý den. Potřeboval bych poradit. Asi tak měsíc a půl mě několikrát za den...

Krevní tlak a stres

Dobrý den, po Vážné psychické újmě velmi špatně spím. V podstatě, už když si...

MRI ložiska nespecifické gliozy

Dobrý den, moje žena měla závrať (rotační vertigo) na neurologii ji vyšetřili...

Bolest v břiše

Dobrý den, jsem už zoufalá jak mě bolí asi žaludek nebo játra. Byla jsem v nemocnici...

Pálenie špičky penisu, šúpanie kože na žaludi

Dobrý deň, rad by som sa spýtal o aké ochorenie môže ísť, pretože už som zúfalý. Mám...

Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Sinus pilonidalis

Dobry den,v patek 3.2.2017 pritelkyne prodelala operaci sinusu pilonidalis.Bohuzel...

Váček na mandli

Dobrý večer, před cca dvěma týdny jsem byla na pohotovosti s podezřením na...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×