Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Otehotneni pri vyssich hodnotach

Kamila . 29.9.2015 redakce uLékaře

Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli je mozne otehotnet s hodnotami TSH 4-5 a AntiTG 300. Ostatni hodnoty v norme. Kdyz beru Letrox 50 pul tablety denne, TSH klesne a je lehce pres 3, ale stoupaji AntiTG. Ale tato hodnota je s Letroxem i bez nej vysoka, kolem 300. Je mozne tedy i pres tyto hodnoty otehotnet? Dekuji.

Odpovídá:

MUDr. Martina Přichystalová


Dobrý den, samozřejmě je možné otěhotnět při uváděných hodnotách vyšetření š.žlázy.

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Otěhotnění během menstruace
Dobrý den, tento týden na dovolené jsem měla nechráněný...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Otehotneni pred menstruaci

Dobry den,chtela bych se zeptat,jak je velka pravdepodobnost otehotneni 1-2...

Otehotneni pres antikoncepci

Dobry den chci se zeptat jestli je moznost otehotneni.pred mesicem jsem dobrala...

Otehotneni pri antikoncepci

Dobry den, chtela jsem se zeptat zacla sem brat anti. a na kolik % muzu otehotnet....

Otehotneni pri antikoncepci

Dobrz den, chtela bych se zeptat. Uzivam atikoncepci Lyndinette 20, dobrala...

Otehotneni pri brani antikoncepce a prerusovane soulozi

Dobrý den. druhým měsíc beru HA pravidelně od 7 do půl 9 ráno. Při sexu přítel...

Otehotneni pri kojeni

Dobry den, mam dceru (16mesicu), kterou stale 1-3x denne kojim. Menstruace stale...

Otehotneni pri kojeni

Dobry den, prosim o zodpovezeni těchto dvou dotazu: jake je procento pravdepodobnosti...

Otehotneni pri spineni.

Dobry den. Mam takovy problem. Mam cca 3 dny po menstruaci spineni celkem silny...

Otehotneni pri uzivani antikoncepce

Dobry den, byla mi pri laparoskopii diagnostikovana endometrioza, ktera byla...

Otehotneni pri uzivani antikoncepce, menstruace slaba

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda je mozne, ze bych otehotnela i pres...

Otěhotnění PROVERA 5mg

Dobrý den,chtěla jsem se optat,beru hormonální léky Provera 5mg kvůli nepravidelné...

Otěhotnění pře antikoncepci

Dobrý den,HA Dienille beru pravidelně skoro 3 roky ve stejnou hodinu bez zapomenutí,jiné...

Otěhotnění před MC

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli je možné otěhotnět při nechráněném...

Otěhotnění před menstruací

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možnost otěhotnět když dojím balení...

Otěhotnění před menstruací

Dobrý den, mám takový problém. Asi skoro před půl rokem jsem začala poprvé brát...

Otěhotnění před menstruací při antikoncepci

Dobrý den, je možné otěhotnět při nechráněném styku během 4 dnů, kdy beru bílé...

Otěhotnění před menstruací s antikoncepcí

Dobrý den,chci se zeptat používám antikoncepci lindynette a při vysazení jsem...

Otěhotnění před MS

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné otěhotnět 2 dny před MS. Menstruaci...

Otěhotnění před vysazením antikoncepce

Dobrý den, v nedělo jsem měla cca ve 4 hod.ráno styk nejprve bez kondomu, ten...

Otěhotnění přes antikoncepci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak velké riziko otěhotnění je, pokud jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyvrknuty kotnik

Dobry den ! 20.2.06 jsem si vyvrknul kotnik pri fotbal,doslapl jsem na bok...

Loupání kůže na prsou


Angína, komplikace


Tranvestismus nebo shemale?


Bolesti po polypektomii


Ganglion? u dítěte


Kondom - správné nasazení


MUDr. Petr Havel

3HPHK, s.r.o.

MUDr. Libor Anděl

Gynekologická privátní praxe

Naxyl a ovlivnění antikoncepce


Plíseň


Ganglion a bolest kolene


MUDr. Jaroslav Šubrt

Praktický lékař

Bílé pupínky


Váček na patře


Roztroušená skleroza


Helicobacter pylori může být nenápadný zabiják


Na hrudi


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×