Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Otěotnění

Sex Veronika 12.5.2015

Dobrá den je mi 16 let a beru antikoncepci již třetím měsícem. Druhý den po dobrání posledního platíčka jsem měla s přítelem nechráněný pohlavní styk. Nemám ovulační dny a přítel se udělal ven. Je velká šance otěhotnět?

Odpovídá lékař:

MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie Pracoviště: Psychiatrie Roudnice

Je to možné, pravděpodobnost sice není velká, ale spermie unikají ještě před ejakulací,
Pokud chcete souložit a nechcete otěhotnět, bude nejlepší, když budete užívat antikoncepci podle návodu.
Nechci Vás konejšit, pravděpodobně o nic nejde.
Pro tuto dnešní situaci: nechte si udělat gravitest, nejlépe u lékaře, komerčně dostupné testy nejsou spolehlivé - i když, začněte jimi. Do budoucna: kdo chce souložit, musí mít také rozum.
A především užívat antikoncepci tak, jak se má. Pokud ji tak berete - není se čeho obávat.

Dr. Borovanský

Související dotazy

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Oteklý penis

Dobrý den, včera jsem mel asi 2,5 hodinový sex po dvou hodinách jsem šel na...

Otekly penis

Dobry den mam problem včera sem provaděl mastrubaci dvakrat po sobě stym že...

Oteklý penis po masturbaci

Dobrý den, včera po agresivní masturbaci mi natelk penis. Celý den byl tlustý...

Oteklý poševní vchod

Dobrý den, chtěla bych se ujistit, jestli se svým problémem nemám pro jistotu...

Oteklý ret

Po injekci u zubního lékaře mi otekl spodní ret a po dvou dnech mi začal ret...

Oteklý ret

Dobrý den obracím se na vás s prosbou o radu udělal se mi na rtu koutek ze začátku...

Oteklý ret


Oteklý ret po úrazu

Dobrý den, mám dotaz na dětského lékaře, můj syn(18 měsíců) si před 2 dny rozrazil...

Oteklý sval na zádech

Dobrý den, Už druhy týden se potacim s problémy od zad, které jsou velmi...

Oteklý, rudý obličej

Dobrý den, včera ráno jsem se vzbudila a měla jsem oteklý, rudý a horký obličej,...

Otevírání v těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat, zda byste 1.) v 28. týdnu těhotenství při otevření...

Otevírání v těhotenství

Otevírání v těhotenství Dobrý den, chci se zeptat, zda byste 1.) v 28. týdnu...

Otevírání ve 23tt

Dobrý den pane doktore. Jsem 22+6tt. Dnes jsem byla v poradně a ve zprávě mám...

Otevř. Zlomenina bérce

Pěkný den pane doktore, prosím o Váš názor. Po 3 měsících od rotační zlomeniny...

Otevřená pusa v noci

Dobrý den měla bych takovou otázku. Je mi 15 let a když spím, tak mám docela...

Otevřená rána a léčba

Dobrý den chtěla bych se zeptat moje maminka 59let má rakovinu tlustého střeva(zhoubný)který...

Otevřená rána bérce

Dobrý den, před cca 14 dny jsem si udělala hlubokou ránu na holeni. Na ráně...

Otevřená rána po zákroku

Dobrý den,přítel byl na operaci s kylou.. Vše proběhlo v pořádku až do páteční...

Otevřená rána prstu bez poškození nechtu

Vážený pane doktore, 12.11. jsem byla kousnuta psem do IV. prstu levé ruky,...

Otevřená ranka vedle třísla

Dobrý dn.Nevím,či položit dotaz Vám,těžko říct pod co ten můj problém spadá....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Alkohol po antibioticích

Dobrý den Kdy je možné po dobráni Xorimax 500 požít alkohol Děkuji

Bolest kolene

Dobrý den.pane doktore mám dotaz o co by se mohlo jednat .Před čtrnácti dny...

Boule na nártu

Dobrý večer už asi půl roku mám na nártu bouli která začíná bolet,bolí mě to...

Furolin a alkohol


Hnisavé vřídky ve vlasech

Dobrý den, několik let se mi dělají hnisavé vřídky ve vlasech, které jsou dost...

Lepidla na zubní můstky

Dobrý den,ráda bych se zeptala jaká lepidla,můžu použít na přilepení zubního...

Bulka v prsu

Dobrý den, mám se bát, když je bulka v prsu citlivá a již dva měsíce nemizí?...

Zvětšené uzliny krku

Dobrý den, chtěla jsem se poradit. Na krku mám asi 15 let 2 uzliny velikosti...

Správný tep

Dobrý den,jsem těhotná 18+3 a u doktora mi naměřily vyšší tlak,ted si ho chci...

Se mi chtělo po Guajacuranu spát

Dobrý den, zapsala jsem si do rozvrhu jeden předmět z třetího ročníku. Dnes...

Zácpa

Pred cca tydnem sem byla na operaci. Pul dne v narkoze. Pote asi 4 dny jsem...

Bolest uvnitř kotníku

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, asi 4 měsíce mě křečovitě bolí kotník,...

Zánět kůže penisu

Dobrý den Již 3 dny mám problem s uzdičkou provozoval jsem sex každý den někdy...

Možnost otěhotnění


Bolest zad a varlete

dobrý den , už asi týden me bolí záda v bederní částí společně s levým varletem,...

Opakované záněty v těle

Mám neustále zdravotní problémy , většinou záněty nějaké oblasti , trpěla jsem...

Předkožka, obřízka

Měl bych dotaz ohledně dlouhé předkožky. Vždycky jsem si myslel, že mám dlouhou...

Dezinfekční vložka v zubu a bolesti

Dobrý den, prosím o radu, mám v zubu dezinfekční vložku a za 14 dní mam jít...

Dávka Norethisteronu pro posunutí menstruace

Je mi 14, mám od svého lékaře předepsaný Norethisteron na posunutí menstruace....

Ďolíček v bradě

Dobrý den, ráda bych věděla, zda se dá ďolík v bradě odstranit i jiným způsobem,...

Reklama
Zavřít