Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Ozařování a těhotenství

Onkologie Jana . 22.8.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, moje maminka nastupuje na raioterapii, kam bude ambulantně dojíždět (ca děložního čípku). Protože jí tam budu vozit i já, ráda bych se zeptala, zdali zde není nějaké ohrožení pro mé dítě (26.týden těhotenství). Je třeba určitý čas. interval po který bych neměla s maminkou přijít do kontaktu ihned po ozáření? Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Riziko pro Vás není žádné

Související dotazy

Ozařování
Dobrý den, stav na přiloženém obrázku mám týden po...
RTG ozařování
Dobrý den mohla bych se zeptat jak moc k škodlivé a...
Ozařování nádoru prostaty
Dobrý den, otec je po operaci prostaty, kdy mu byla...
Spálená děloha po ozařování
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se dá obnovit...
Ozařování
Dobrý den paní doktorko. Chtěla jsem se zeptat, zda...
Ozařování
Dobrý den, mám velký problém a přemýšlím, jak jej...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Oxyláty v moči

Dobrý den pane doktore, jsem po zánětu močového měchýře, kdy beru ještě antibiotika....

Ozáření

Dobrý den, jsem student na stáži v Mnichově. Můj obor je technologie vody, ale...

Ozáření

Dobrý den, můj 3 měsíční syn byl na kontrole kyčlí. Lékaři se na ultrazvuku...

Ozáření germicidní lampou

Dobrý den, prosím o radu. Nastoupila jsem jako laborantka do nového zaměstnání...

Ozáření mozku

Dobrý den. Manžel podstoupil paliativní ozáření celé mozkovny (vícečetné metastázy...

Ozáření po CT

Dobrý den, dnes jsem absolvovala CT mozku kvůli 5 dní trvající migréně a bolesti...

Ozáření Rtg

Dobrý den, má 7letá dcera sjížděla na bobech kopec, při tom nadskočila a po...

Ozařování

Dobrý den, mám velký problém a přemýšlím, jak jej vyřešit, moje tchýně nyní...

Ozařování

Dobrý den, stav na přiloženém obrázku mám týden po ozařování. Dostala jsem od...

Ozařování

Dobrý den paní doktorko. Chtěla jsem se zeptat, zda mohu při ozařování hlídat...

Ozařování mozku

Dobrý den, četl jsem, že po ozařování mozku u dětských pacientů dochází často...

Ozařování nádoru prostaty

Dobrý den, otec je po operaci prostaty, kdy mu byla odstraněna celá prostat,ale...

Ozařování nosohltanu

Dobrý den chtěla jsem se zeptat za jak dlouho se vrací chuť po ozařování nosohltanu...

Ozařování očních víček infralampou (ječné zrno)

Dobrý den pane doktore. Prosím Vás mám už 6 měsíců trvající asi ječné zrno,...

Oznámení o úmrtí

Dobrý den, abych Vás dostala trochu do obrazu. Mám babičku(75 let), která...

Ozonoterapie


Ozonoterapie

Dobry den pane doktore, MR mi prokazala nalez: Tangence kořene L5 vlevo při...

Ozvěna v uchu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat trápí mě už týden ozvěna vlastního hlasu v...

Ozvěna vlastního hlasu v uších

Dobrý den, je mi 18 let a už asi 3 roky (nebo i více) mě trápí ozvěny vlastního...

Ozvěny tepu?

Dobrý den, mám asi trošku hloupý dotaz. Poslední dobou se mi při stresu popř...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poslední cigareta? Až po hypnóze


Vdechnutí jídla, kašel


Hnědý až krvavý výtok mimo ms


Lze Zibor brát současně s Detrelex tabletami


Tinitus


MUDr. David Macharáček

GM ordinace s.r.o.

Kožní výrůstek


Vyrazky zo dna na den


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Proktologie


Jste po operaci srdce? Nezvedejte ruce nad hlavu


Dočasná tetováž není bez rizika


Neštovice


Zažloutnutí zubů


Unikání vzduchu z plic


Poruchy spánku


Vyrážka


Vleklé problémy s močovým měchýřem


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×