Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Panická porucha

Psychiatrie Karel 27.9.2013

Dobrý den,

po několika vyšetření mi byla diagnostikována panická porucha. Jako léčba mi bylo doporučeno uživat oxazepam ráno a v poledne 1/2 tablety, ráno ke snídani 1/2 tablety Remood a na večer v případě potřeby Xanax 0.25.

Po 3 týdnech užívání jsem nezaznamenal žádné výsledky. A byla mi zvýšena dávka Remoodu na 1 celou tabletu ráno. Od té doby vždy ráno cítím jakoby odcizení končetin, třes rukou a obrovské vnitřní napětí, s dobou kolem oběda to přejde a zbytek dne funguji normálně. Je to běžné a dojde k úpravě, hlavne ranních, stavů? Nemůže to být způsobeno kombinací Oxazepamu s větší dávkou Remoodu? Děkuji za Vaši odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie‎, Imunologie‎ Pracoviště: MMUNIA spol. s r.o.

Dobrý den, nástup účinku psychiatrických léků může být i několik týdnů stejně tak i v...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Úzkostná panická porucha
Dobrý den, nedávno mi byla diagnostikována úzkostná...
Panická porucha
Dobrý den, užívála jsem rok amisuprid mylan 50. ..v...
Panická porucha
Zdravím, Chcem sa spýtať či je možné že po týždni...
Panická porucha
Dobrý den, jsem v 18 týdnu těhotenství. Dříve jsem...
Panická porucha
Dobry den, tri roky jsem se lecila na panickou poruchu....
Srdeční problém a panická porucha
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se nějaký vážný...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Panická porucha

Dobry den Mam panickou poruchu užívám léky questas a citalec,dnes jsem si ale...

Panická porucha

Dobry den . Panickou poruchou trpim neco prez rok a protpze v te dobe jsem otehotnela...

Panická porucha

Dobrý den , beru setralin 1 tabletu ráno už 4 tyden a stále mám ráno hrozne...

Panická porucha

Dobrý den, trpím na panickou poruchu, na kterou beru Asentru 50 mg, beru ji...

Panická porucha

Dobrý den, jsem ve 20.tydnu těhotenství. Asi před pul rokem jsem trpěla úzkostnými...

Panická porucha

Dobrý deň, nie som si úplne istý ako to opísať ale v poslednej dobe (a dajme...

Panická porucha

Dobrý večer ,léčím se s panickou poruchou . 5 let jsem brala Trittico a byla...

Panická porucha

Dobry den, je mi 15 let a mam obavy o to, ze mam panickou poruchu. Zacalo to...

Panická porucha

Dobrý den, Mám dotaz už třetím rokem trpím panickou poruchou ze začátku když...

Panicka porucha

Dobry den.4 roky trpim stavy ktere nasvedcuji ze jde o panickou poruchu protoze...

Panická porucha

Dobrý den, prosím o radu. Je mi 41 let. Asi před 3 lety jsem skoro ze dne na...

Panická porucha

Prosim pomozte:( ziji v zahranici, o to tezsi to ted je... nastesti s manzelem....

Panická porucha

Dobrý večer, už som vám raz písala.Dnes som bola u lekárky a zmenila mi venlafaxín...

Panicka porucha

Dobry den,Chtěla bych se zeptat,jestli je nějaky lek ktery rychle zabira na...

Panická porucha

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,2 roky se léčím na panickou poruchu-antidepresiva-měla...

Panická porucha

Dobry den, mam problem s ponekud zvlastnimi panickymi zachvaty. Prvni zachvat...

Panická porucha

Dobrý den,už asi rok mě trápí zřejmě panická porucha.Začalo to náhle v obchodě..najednou...

Panická porucha

Dobrý den, jsem v 18 týdnu těhotenství. Dříve jsem užívala léky Seroxat a Rileptid....

Panická porucha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může začít panická porucha po celkové...

Panická porucha

Dobrý den.Už asi týden pociťuji ve své hlavě paniku.V noci ze čtvrtka na patek...