Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Papilomavirus

Gynekologie Jarka . 19.6.2010

Dobrý den, před dvěmi lety mi byl zjištěn papilomavirus. Chodím na pravidelné kontroly a teď mi doktor doporučil konizaci. Mám ale dotaz, mohla jsem tímto virem nakazit i svého nového partnera? A po mém zákroku se nakazit od něj znova?Moc děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, mohla jste nakazit nového partnera a kdyby u něj probíhala infekce znovu, může se znovu do Vás virus sexuální cestou dostat. Nešlo by ale o opakovanou nákazu v pravém slova smyslu - stále totiž přetrvává ta původní.

Související dotazy

Papilomavirus a muž
dobrý den, bývalé přítelkyni diagnostikovali papilomavirus,...
Papilomavirus
Dobý den, mám dotaz ohledně HPV. Mám v oblasti genitálií...
Papilomavirus
dobrý den, můj sexuální partner mi sdělil, že jeho...
HPV
Dobrý den, co jsou HPV viry (obecně), a jaké formy...
Papilomavirus
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak dochází k přenosu...
Delozni cipek
dobry den,mam dotaz jsem rok po konizaci delozniho...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Papilokarcinom

Dobrý den paní doktorko,před časem jsem Vám psala ohledně multicystického útvaru...

Papilom

Prosím o informaci, zda se může v dutině ústní, zevnitř na tváří, nacházet větvičková...

Papilom rezidum

Dobrý den paní doktorku, prosím o radu a přeložení histologie. S krkem mám již...

Papilom na mandli

Dobry den, po prodelane mononukleoze jsem byla dnes na kontrole a na mandli...

Papilóm tvrdého podnebia dutiny ústnej

Dobrý den, bo som na odstranení papilomu v ústach. Histologia bola vykonaná,...

Papilom v nosu

Dobrý den pane doktore, rád bych se zeptal, jak probíhá odstranění papilomu...

Papilomatosní nárůstek

Dobrý den, V oblasti patrového obliuku mám už asi přes půl roku výrustek o...

Papilomatóza (HPV virů)

Dobrý den, mám 4 krátké dotazy týkající se papilomatózy (HPV virů). Jestli jsem...

Papilomatóza hrtanu

Dobrý den, jak dlouhá je inkubační doba u vzniku papilomatozy hrtanu, resp,...

Papilomavir

Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Na gynekologické prohlídce mi bylo řečeno,že...

Papilomavirus

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak dochází k přenosu papilomaviru. Zda může...

Papilomavirus

Dobý den, mám dotaz ohledně HPV. Mám v oblasti genitálií malé, bíle, vystouplé...

Papilomavirus

Dobrý den, jelikož mi můj doktor nedokázal odpovědet na mé otázky, obracím...

Papilomavirus

dobrý den, můj sexuální partner mi sdělil, že jeho manželce zjistil gynekolog...

Papilomavirus a muž

dobrý den, bývalé přítelkyni diagnostikovali papilomavirus, chci se zeptat,...

Papilomaviry

Dobrý den, mám problém s genitálními bradavičkami. Mám před sebou zákrok na...

Papilomaviry

Dobrý den, měl jsem nechr. styk s partnerkou, u níž je odůvodněný předpoklad...

Papilomaviry

Dobrý den. Ze stěru děložního čípku mi byla zjištěna přítomnost papilomavirů....

Papilomaviry

Dobrý den,při preventivní prohlídce na gynekologii mi byly zjisteny papilomaviry,před...

Papilomaviry

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné se nakazit papilomaviry jinak...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Velké bolesti kyčelního kloubu


Lipom


Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle


Progresivní svalová relaxace: 10 kroků k fyzické úlevě


Anafylaktická reakce


Antibiotika penebne a HA Minerva


Podčelistní uzliny


Problémy se stolicí


Skřípnutý sedací nerv


Doplňěk k dotazu


Deset překvapivých příčin zácpy


Odborníci odhalili nové geny zodpovědné za řídnutí kostí


Léky proti bolesti při srdeční arytmii


Extrasystoly


Trhání osmiček v těhotenství


Pomalý srdeční tep


MUDr. František Feit

Gynekologie MUDr. Feit s.r.o.

Krev ve spermatu


MUDr. Karel Dvořák

Ordinace lékaře specialisty - chirurgie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×