Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pasivní sed u kojence

Tereza . 18.2.2014

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký máte názor na přitahování 3měsíčního dítěte do sedu. Můj pediatr chce, abych to se synem dělala, ale já jsem četla, že to může negativně působit na jeho vývoj, stejně jako jiný pasivní sed.Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pokud se Váš syn vyvíjí normálně a nemá žádný problém se svalovým napětím, neviděla bych přitahování do sedu jako nutné. Pasivní sed není pro děti příliš vhodná poloha, protože mnoho dětí ve 3 měsících ještě dlouhodobě neudrží hlavičku ve vzpřímené poloze. Hezký den

Související dotazy

Pasivní kouření
Dobrý den, mám dotaz na pasivní kouření. Bydlím 20...
Obtíže u kojence
Dobrý den, chtěla jsem se poradit, mám petimesicniho...
Zácpa u kojence
Dobrý den, Mám doma tříměsíční miminko, které je...
Zvracení u kojence
Dobry den . Mala ma skoro 10 měsíců a jednou dene zvraci...
Trombocytóza u kojence
Dobry den chcela by som sa spytat mam 7mesacneho synceka...
Ekzém u kojence
Dobrý den,shanim ruzne nazory,uz si nevim rady,cim...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Paruréza - dítě 6 let

Dobrý den, synovi je 6 let. Má jen 1 ledvinu, levá byla polycystická (odstraněna...

Pas. opar

Vazeny pan doktor/doktorka, prosim Vas o odpoved na nasledovny problem: Kedze...

Pasivní bolest končetin

Dobrý den, V červnu tohoto roku mne "pasivně" bolelo pravé stehno. Při dotyku...

Pasivní inhalace marihuany

mužu se zeptat když ste v mistnosti kde se huli a ste nehulič muze vam to naky...

Pasivní kouření

Dobrý den, mám dotaz na pasivní kouření. Bydlím 20 let v paneláku v nižším patře...

Pasivní kouření

Dobrý den, chci se jen zeptat, zda-li má krátkodobé (např. 4 hodinové) vystavení...

Pasivní kouření

Dobrý den, nevím přesně pod co mám svůj dotaz zanést - jde mi o pasivní kouření...

Pasivní kouření

Dobrý den, hrozí mi rakovina když bydlím v domě, kde si sousedi zapálí cigaretu...

Pasivní kouření?

Dobrý den, můj tatínek kouří už od vojny, dnes je mu 45, takže je to nějakých...

Pasivní příjem dráždění analu ústy

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda mi hrozí vázne riziko, když jsem přijímal...

Páska TVT

Dobrý den, pře 6ti lety voperována páska TOT.Od té doby se léčím na záněty...

Pásová opar u osmiletého dítěte

Dobrý den,osmileté dceři se objevil pásový opar.Je bez teplot.Dle pokynů lékaře...

Pásový opar

V uchu se mi udělaly opary na jazyku na levé straně.Po lécích to skoro už zmizelo...

Pásový opar

Prosím můžu se koupat s pásovým oparem? Nikde jsem nenašla obrázek pásovýho...

Pásový opar

Dobrý den, pracuji s dětmi v děckém domově. Před týdnem se u jedhoho dítěte...

Pasovy opar

Dobry den, zasilam vam fotografii s flekem ci vyrazkou co mam na pravem boku...

Pásový opar

Babička 70let, má 8 dní červený boltec, po týdnu užívání antibiotik se začala...

Pásový opar

Zdravím Vás,před několika dny my byl diagnostikován pásový opar.Naordinovány...

Pásový opar

Dobrý večer,mám dotaz,jsem v 8tt těhotenství a byl mi zjištěn pasový opar,může...

Pásový opar

V dubnu operace na plastické chirurgii - zmenšení prsou. 10 dnů po operaci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Po hysterektomii

Dobrý den, v září 2009 jsem prodělala hysterktomii. Při kontrole v nemocnici...

Pupínky na žaludu

Dobrý den, objevily se mi na penisu tyhle pupínky (viz. foto) Bojím se kvasinkové...

Pigmentové skvrny

Dobrý den příteli se celkem rychle udělaly na pokožce hlavy takové malé hnědé...

Štítná žláza - je to problém nebo není?

Dobrý den, moc Vás prosím o radu. Je mi 28 let a od počátku letošního roku mám...

Vyšší krevní tlak


Borelióza

Dobrý den, už 2 roky mám podezření na boreliózu, byl jsem na vyšetření, paní...

Sucho v ústech

Dobrý den, srdečně Vás zdravím a prosím o zodpovězení dotazu. Je mi 50 let,...

Bleší štípanec?

Dobry den,moc Vas prosim o radu,jestli podle fotografie poznate zda by se mohlo...

Problémy se spaním

Dobrý den, před 3 týdny jsem začal mít pravidelné problémy se spánkem, usnul...

Výtok z pochvy

Dobrý den, zhruba 4 roky mám stále výtok, většinou je bílí nebo lehce nažloutlý,...

Nízký krevní tlak-kolísání, vysoký tep

Dobrý den, na jaře mi bude 31, BMI 20, jím, myslím, velmi zdravě (alespoň většinou),...

Zkraťte si léčbu bronchitidy přírodním způsobem

Znáte to, stačí pár chladných dnů a je tu virový zánět průdušek – bronchitida....

Kouříte? Přestaňte. Už za pár týdnů budete moct opět dýchat

Vystoupat po schodech několik pater je pro vás takřka nadlidský výkon a jakákoli...

Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje


PhDr. Magda Gubová

Ambulance klinické psychologie

Zvýšená kyselina močová v krvi


MUDr. Josef Všetíček

ON CLINIC s.r.o. - urologie, chirurgie

Křupání prstu˚

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je mi 21let, křupu si často prsty a poslední...

Bulky na žilách na rukou

dobrý den paní doktorko mám trošku problém se svýma rukama:-) na hřbetu ruky...

Vysoký krevní tlak

Dobrý den, mám dotaz na krevní tlak, prosím vás, jak bychmohl snížit tlak 160/110,...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×