Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Pendepon

Očkování Dita 16.5.2009

Dobrý den, 18tiletá dcera po 10denní píchaném penicilinu měla léčbu ukončenou ve čtvrtek pendeponem. V pátek měla v místě v pichu modřinu,dnes má červený natelký flek a zvýšenou teplotu. Může to být reakce na pendepon a za jak dlouho by to mělo odeznít. Děkuji Dita

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Dito!
Reakce na Pendepon není vyloučena. Doporučuji Vám, abyste dceru poslala k lékaři.

Související dotazy

Pendepon
Dobrý den, jak dlouho by se měl brát pendepon? Předem...
Pendepon
Dobrý den, Chci se zeptat tento lék (Pendepon) aplikovat...
Erysipel
Dobrý den paní či pane doktore.Již asi tři roky se...
Vrozená syfilis
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na test na syfilis....
Pendepon
Dobrý den.Chodím po třech týdnech na injekci Pendeponu.Dnes...
Syfilis
Dobry. Zistili mi syfilis z krvnej skusky. Mal som...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Penbene a Logest

Dobrý den, dnes jsem dostala ATP Penbene 1500 a beru antikoncepci Logest. Podle...

Penbene a logest

Dobrý den, dostala jsem antibiotika Penbene 1 000 000 na léčení angíny. Už...

Penbene stoptussin gs extra strong

Dobry den, Chtel bych se zeptat, zdali je mozne kombinovat tyto leciva. Jedna...

Penbene v těhotenství 5tt

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Mám zánět v krku a na průduškách a jsem na...

Penbene vs.tri-regol

Dobrý den. Chtěla jsem se optat, jak hodně může ovlivnit antikoncepci Tri-regol...

Penbene x Duphaston

Může atb ovlivnit účinnost Duphastonu v tom smyslu, že menstruace po Duphastonu...

Penbene x Duphaston

Dobrý den, může atb ovlivnit účinnost Duphastonu v tom smyslu, že menstuace...

Penco CFM

Dobrý den, prosím je vhodný Penco CFM syrovátkový proteinový koncentrát 80%...

Pendepon

Dobrý den, jak dlouho by se měl brát pendepon? Předem děkuji za odpověď

Pendepon

Dobrý den,mou dceru čeká první aplikace Pendeponu. Je nutná hospitalizace pri...

Pendepon

Dobrý den.Chodím po třech týdnech na injekci Pendeponu.Dnes mi oznámili,že se...

Pendepon

Dobrý den, Chci se zeptat tento lék (Pendepon) aplikovat pouze jako prevenci...

Pendepon a cigarety a alkohol

Dobrý den, kvůli opakovaným angínám (od začátku září jsem měla 5x angínu a 5x...

Pendepon a fyzická aktivita

Dobrý den, měla jsem opakované problémy s bolestí v krku a anginu v průběhu...

Pendepon a jiné léky

Dorý den, od 30.3. do 3.4. jsem byla s angínou hospitalizovaná v nemocnici....

Pendepon a léčba zánětu v krku

Před 4 týdny se mi na noze udělal erysipel, bral jsem injekce penicilinu a po...

Pendepon a Minisiston

Dobrý den, kvůli chronické tonzilitidě mě čeká tonzilektomie a do té doby...

Pendepon a probiotika

Dobrý den, doporučil byste při dlouhodobém podávání Pendeponu (1 rok) užívání...

Pendepon a tehotenstvi

Dobrý den, chtela bych se zeptat,jestli je mozne otehotnet, kdyz mi lekari aplikuji...

Pendeponizace nebo odstraneni mandli

Dobrý den, chtěl bych poprosit o váš názor na co bych měl spíše přistoupit....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vdechnutí popela z uhlíků

Dobrý den, vdechl jsem omylem trochu popela z kokosových uhlíků. Hrozí mi něco?...

Stav po operaci kyčle


Střevní infekce a krvácení při užívání HAK

Dobrý den je mi 22 let antikoncepci beru již 5let.Měla jsme střevní chřipku...

Bolest zubů

Dobrý den,před necelým týdnem mi byl pod anestezií ošetřen zub,čtyřka vlevo...

Vtíravé myšlenky a úzkost

Dobrý den paní doktorko, už jsou to asi dva roky zpět, co jsem zažila svoji...

Hnis v ráně po vytrzeném zubu

Dobrý den,ve stredu jsem byla na trhání zubu už jsem byla po 4 z důvodu rovnatek...

Bolest v krku po orálním sexu

Dobrý den, nevím co dělat, udělalo se mi něco zvláštního v krku, se svým přítelem...

Bolest varlete po ejakulaci

Dobrý den, mám problém s bolestí pravého varlete po ejakulaci. Levé varle mám...

Bolesti žaludku, na hrudi, bušení srdce

Dobrý den, už čtvrtý den mě bolí v oblasti žaludku (tlak a křeče, pocit hladu)...

Zuby

dobrý den chtěl bych ze zeptat zda má zubař více druhů umrtvovacích injekci...

Stav po odstranění žaludku a dientí opatření

Dobrý den.Rád bych se zeptal na mojí maminku(54 let,cca 3 měsíce od zákroku).Kvůli...

Jitrnice v těhotenství

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se Vás zeptat. Může se v těhotenství...

Syn 9 let, nechodí vždy normálně po "plosce" nohou, ale často po špičkách, takovým tanečním krokem

Dobrý den, všimla jsem si, že můj syn 9 let, nechodí vždy normálně po "plosce"...

Okluze cév sítnice

Předem děkuji za názor, zda-li se jedná o jedinou možnou léčbu. Jaká jsou rizika...

Bolest varlete


Absurdní vtíravé myšlenky

Dobrý den. Už je to třetí týden, co zažívám opravdu muka. Začalo to tím, že...

Lupe, křupe a cvaká mi v hlavě. (NALÉHAVÉ)

Již dva měsíce mi tak jako cvaká při chůzi a při určitém pohybu v hlavě. Nad...

Výrůstek na bradavce


Antidepresiva a alkohol


Vyšší echogenita jater


Reklama