Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pharmatex

Eva . 11.9.2014

Dobrý den, mohou vaginální globule Pharmatex nějak nepříznivě ovlivnit účinek kombinované HA? Nebo je možné je používat v kombinací s HA pro lepší ochranu? Děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Globule účinek antikoncepce nijak neovlivní. Příjemný den

Související dotazy

Pharmatex
Pharmatex Rádi bychom se zeptali na účinnost čípků...
Použití vaginálního krému a globulí Pharmatex
Dobrý den mám takovéj dotaz budu mít pohlavný styk...
Pharmatex gel a je
Dobrý den, používám pharmatex gel a nejde mi úplně...
Ovlivnění účinku Pharmatex - globulí
Prosím o informaci, jestli může být účinek Pharmatex-...
Přechod z HA na pharmatex
Dobrý den, ráda bych přešla plynule z HA na Phamatex,...
Pharmatex
Dobrý den,prosím o radu ohledně vaginálního krému Pharmatex.Při...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

PH moči - pomůže ietě nebo j k ničemu?


Ph moči 7


PH pudy/PH moci u cloveka


Ph semene


Ph slin pro určení možné rakoviny?


Ph těla-redukční dieta

Dobrý den,jsem po operaci srdce(vrozená vada-umělá chlopeň)yáří 2011.rozhodl...

PH v moči


PH v pochvě


Pharingitis chronica

Dobrý den, po potížích mi doktorka na ORL diagnostikovala Pharingitis chronica...

Pharm.Dr. Miroslava Hejdová, Ph.D. - nutnost vyšetření na CT

Dobrý den, děkuji Vám velice za odpověď na můj minulý dotaz. Dodala jste mi...

Pharmatex


Pharmatex

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na nejasnost ohledne tohoto spermicidního...

Pharmatex

Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat, zda může být spolehlivost přípravku...

Pharmatex

Dobrý den, kvůli zdravotním problémům nemohu používat HA a na internetu jsem...

Pharmatex

Dobrý den, chtěla bych se na Vás obrátit s dotazem ohledně Pharmatexu. Četla...

Pharmatex

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na účinnost Pharmatexu. Mám stálého partnera,...

Pharmatex

Dobrý den. Chci se zeptat, zda-li se může používat pouze samotný krém Pharmatex...

Pharmatex

Dobrý den,sice již o Pharmatexu bylo řečeno mnoho,ale přesto se zeptám.Tato...

Pharmatex

Dobrý den, vysadila jsem HA po operaci slepého střeva, mám z toho docela rozhozený...

Pharmatex

Dobrý den, vím, že žádná antikoncepce není 100%, ale chtěla bych se zeptat...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Změna antikoncepce


Bolest v podbřišku


Kýcháte po ránu? Možná za vašimi obtížemi stojí nezvaní spolunocležníci

Budíte se každé ráno s ucpaným nosem a pocity podrážděného krku? Za vaše ranní...

MUDr. Hana Zemánková

Praktický lékař pro děti a dorost

Špunt v uchu a tříprocentní peroxid vodíku


Funkční průjem

Dobrý den, mám dotaz, neustále trpím s problémy se zažíváním, pravidelné časté...

Sexuální apetit

DObrý den, Je mi 16 (skoro 17) a mám problém. Vůbec nemám chuť na sex. Mám...

Koleno, nález na MRI

Dobrý den, dnes mi přišli výsledky z magnetické resonance a mám tam napsané...

Suchý kašel u dítěte

Dobrý den, chtěla bych se zeptat syna (2roky) už pul roku trápí často se opakující...

PSA

PSA mám 100 jinak jsem celkem v pohodě

Bolest v pravém podbříšku


Změna viskozity spermatu při varikokéle

Dobrý den, chtěl bych se zeptat v poslední době pozoruji že me sperma vytváří...

Artritida

Dobrý den, poslední dobou mívám stěhovavé bolesti kloubů. Začalo to kotníky,...

Odstranění štítné žlázy - padání vlasů

Dobrý den, jsem po totálním odstranění štítné žlázy. Datum operace 11.05.2015....

Červené fličky a skvrny na žaludu - dlouhodobě

Dobrý den, čas od času se mi na žaludu vyskytnou červené skvrny, jako na fotografii....

Měl vždy hodně spermatu


Krev v moči, bolest v oblasti ledvin

Dobry den, ctvrtym dnem mne boli stridave obe ledviny. Bolest je silna, siri...

Poruchy řeči

Postižení řečových funkcí je časté u cévních mozkových příhod. Může však nastat...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×