Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Pharm.Dr. Miroslava Hejdová, Ph.D. - nutnost vyšetření na CT

Mozek a nervy Simona 25.6.2009

Dobrý den, děkuji Vám velice za odpověď na můj minulý dotaz. Dodala jste mi odvahu, na CT vyšetření, které mě čeká v úterý, půjdu. Jen Vás prosím ještě o jednu odpověď. Jsem opravdu velice ustrašená, mám myslet na nejhorší nebo strukturální změny na mozku mohou značit i nějáký jiný problém než např. nádorové onemocnění? Předem děkuji za odpověď

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Strukturální změny mohou značit samozřejmě i zhoubný nádor, ale také nádor nezhoubný, cystu, cévní změny atd. Strukturální znamená, že problém představuje změněná tkáň v daném místě, nikoli prostá porucha funkce příslušného orgánu ( např. epilepsie).

Související dotazy

Nutnost vyšetření na CT
Dobrý den, asi půl roku pociťuji jemnou bodavou bolest...
Výsledek CT vyšetření na ORL
Dobrý den, za poslední měsíc jsem byl 4x na ORL...
CT vyšetření
Dobrý den,mám vleklé zdravotní problémy .PL mě vyšetřuje...
CT vyšetření páteře
Dobrý den,prosím o vysvětlení z vyšetření ČT Solidní...
CT páteře, nález a jak léčit
Dobrý denV příloze zasílám výsledek CT vyšetření páteře....
CT vyšetření
Dobrý den, dne 25.1.12 jsem absolvovala CT vyšetření,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

PH moči

Dobrý den, prosím můžete mi napsat hodnoty pH moči u dětí (7let). Nějak se v...

PH moči - pomůže ietě nebo j k ničemu?


Ph moči 7


PH pudy/PH moci u cloveka


Ph semene


Ph slin pro určení možné rakoviny?


Ph těla-redukční dieta

Dobrý den,jsem po operaci srdce(vrozená vada-umělá chlopeň)yáří 2011.rozhodl...

PH v moči


PH v pochvě


Pharingitis chronica

Dobrý den, po potížích mi doktorka na ORL diagnostikovala Pharingitis chronica...

Pharmatex


Pharmatex

Dobrý den, mohou vaginální globule Pharmatex nějak nepříznivě ovlivnit účinek...

Pharmatex

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na nejasnost ohledne tohoto spermicidního...

Pharmatex

Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat, zda může být spolehlivost přípravku...

Pharmatex

Dobrý den, kvůli zdravotním problémům nemohu používat HA a na internetu jsem...

Pharmatex

Dobrý den, chtěla bych se na Vás obrátit s dotazem ohledně Pharmatexu. Četla...

Pharmatex

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na účinnost Pharmatexu. Mám stálého partnera,...

Pharmatex

Dobrý den. Chci se zeptat, zda-li se může používat pouze samotný krém Pharmatex...

Pharmatex

Dobrý den,sice již o Pharmatexu bylo řečeno mnoho,ale přesto se zeptám.Tato...

Pharmatex

Dobrý den, vysadila jsem HA po operaci slepého střeva, mám z toho docela rozhozený...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kloubů

Dobrý den, mám takový nevšední dotaz. Dlouhodobě jsem sledován na revmatologii...

Bolesti kloubů ruky

Začátkem února mi začat tuhnou a pobolívat malíček, do týdne se přidal prsteníček,...

Bolesti nohou

Už čtvrtý měsíc mám problém.Vše začlo tak ,že jsem večer šla spát byla jsem...

Tinnitus

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal, zdali kombinace Brintellix (vortioxetinum)...

Deformity kloubů rukou

Dobrý den. Prosím jestli se daji prsty nějak léčit. Děkuji

Bolest rukou

Dobrý den, asi měsíc trpím velkými bolestmi všech kloubů a šlach na prstech...

Krev z penisu

Dobrý den, Stalo se mi, že když jsem neměl delší dobu sex, tak když jsem došel...

Bolest kloubů ruky

Dobrý den, již asi 7 měsíců mám bolestívé klouby na rukou, ruce oteklé, klouby...

Bolesti kloubů ruky

Dobrý den chci se zeptat bolí mě klouby na pravé ruce nejvíce klouby ukazováčku...

Neprůchodnost nosní dírky

Dobrý den, je mi 23let a už delší dobu mě trápí problém s jednou nosní dírkou....

Hemangiomky trupu

Dobrý den, prosím o radu. Objevily se mi na břiše dvě červené pihy. Pár jsem...

Genitální opar

Dobrý den, má přítelkyně trpí na genitalní opar. Chodíme spolu teprve krátce...

Bolest klitorisu


Boulička/pupínek na jazyku

Dobrý den, je mi 21. Cca před týdnem mne začalo velmi bolet místo na jazyku,...

Strhnutý nehet

Dobrý den, včera jsem si ve sprše strhla nehet u palce u nohy, visí tam jen...

Absurdní vtíravé myšlenky

Dobrý den. Už je to třetí týden, co zažívám opravdu muka. Začalo to tím, že...

TTE


Tmavá stolice s hlenem

Dobrý den, 24.7. jsem byla na kolonoskopii pro dlouhodobou řidčí stolici a pobolivani...

Panenská blána

Jednou jsem spadla na rám kola a tekla mi krev, bojím se, že mě to odpanilo....

Cysta na ledvině

Mám cystu na levé ledvině již několik let.Teď už má 7 cm. Místo mám dost citlivé.Může...

Reklama