Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pharmatex užívání

Ivona . 15.7.2015

Dobrý den, chtěla bych se jen zeptat, zda není škodlivé časté užívání pharmatex globulí (třeba 5x v týdnu)? A zda nevadí, když se globule zavede na samotný akt třeba nedojde. Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Tyto globule škodlivé nejsou buďte bez obav. Příjemný den

Související dotazy

Pharmatex
Pharmatex Rádi bychom se zeptali na účinnost čípků...
Použití vaginálního krému a globulí Pharmatex
Dobrý den mám takovéj dotaz budu mít pohlavný styk...
Pharmatex
Dobrý den,prosím o radu ohledně vaginálního krému Pharmatex.Při...
Ovlivnění účinku Pharmatex - globulí
Prosím o informaci, jestli může být účinek Pharmatex-...
Pharmatex gel a je
Dobrý den, používám pharmatex gel a nejde mi úplně...
Přechod z HA na pharmatex
Dobrý den, ráda bych přešla plynule z HA na Phamatex,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pharmatex čípky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na čípky Pharmatex. Chci se zeptat jestli jsou...

Pharmatex gel a je

Dobrý den, používám pharmatex gel a nejde mi úplně do hlavy, proč je nutné...

Pharmatex globule

Dobrý den, byla jsem u svého gynekologa s problémem kvasinkové infekce. Byly...

Pharmatex globule

Dobrý den paní doktorko, mohu se zeptat na Váš názor na používání antikoncepce...

Pharmatex globule

Dobrý den, je mi 21 let a nikdy jsem ze zdravotních důvodů neužívala hormonální...

Pharmatex globule plus kondom

Jaká je spolehlivost této kombinace, na co se musí dát pozor a které kondomy...

Pharmatex krém

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně působení krému. Pokud to dobře chapu krém...

Pharmatex krém

Dobrý večer paní doktorko, chci se zeptat, jaká je účinnost Pharmatexu krému...

Pharmatex krem

Preji pekny den, vim, ze uz o tomto tematu zde bylo napsano mnoho, ale nenasel...

Pharmatex krém a kondom

Dobrý den, ze zdravotních důvodů jsem musela přestat brát hormonální antikoncepci....

Pharmatex vaginální globule

Dobrý den, Pharmatex se nesmí dostat do kontaktu s mýdlem. Nejsem si ale jistá,...

Pharmatex vaginální krém či globule

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je u užívání phamatexu nutné užívat...

Pharmatex-krém

Dobrý den, nemůžu brát antikoncepci a kondom nám nevyhovuje uvažujeme proto...

Pharmatex+kondom

Dobrý den, přítelkyně nechce užívat HA, proto hledáme něco podobně spolehlivého....

Pharmex a první styk

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Chystám se mít s partnerkou pro ni první...

Phartamex a femcap

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať,či je možné použiť pharmatex so ženskou bariérovou...

Pharyngitis acuta

Dobrý den, pár dní mě trápí škrábání v krku a pocit sucha, na ORL my řekli že...

Pharyngolaryngitis ac.

Dobry den pane doktore. Asi pred dvema tydny jsem mela vysoke teploty, bolel...

Phenylketonurie a dárcovství kostní dřeně

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jestli bych mohla byt dárkyní kostní dřeně...

Phimóza, předkožka

Dobrý den, mám 12-ti měsíčního syna a když seděl na nočníku, tak jsem si všimla,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hemangiomy


Zácpa

Dobrý den, mám velké potíže se střevní zácpou. Samozřejmě jsou mi známy a snažím...

Když se alergie zkříží aneb Ovoce a pyly jsou nebezpečná kombinace


Bolesti v oblasti trojúhelníku


Bolest hlavy, těla, malátnost, únava

Již 10 let trpím stěhovavými bolestmi těla, převážně levé pol. hlavy a levé...

Helikobakterie


Vláknina v jídelníčku? Při střevních zánětech se jí raději vyhýbejte

Pro naše zdraví je důležitá strava bohatá na vlákninu. Toto však neplatí, pokud...

Bolest pod levou klíční kostí hned vedle ramene


Suché červené občas svědící fleky na kůži

Dobrý den, již nějaký týden mě trápí suché červené a občas svědící fleky na...

Zarudlá předkožka

Dobrý den, mám zarudlou předkožku v oblasti žaludu. Občas to pálí ale někdy...

Bolesti břicha a hlavy, pásový opar u dítěte

Co mám dělat mám velyké bolesti břicha a hlavy někdy plivám krev z ust mám nafoukané...

Trombóza kvůli antikoncepci? Velmi ojedinělá

Média se v současnosti plní zprávami o tom, že hormonální antikoncepce způsobuje...

Koxartroza


Nemoc z povolání

Dobrý den, lze posuzovat léčbu deprese jako nemoc z povolání,když jsem se zhroutila...

Předčasná ejakulace

Dobrý den, je mi 18 let a mám velký problém se kterým si nevím rady. Je to moje...

Cholecystolithiasa


Jak "léčit" dysplazii patellae

Byla mi dg.dysplazie patellae bilater,jelikoz jsem se celkem dost ted chytl...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×