Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pihy

Mila . 6.11.2014

Dobry den, Mam od narozeni pihy,ktere mi cini esteticke potize,mam je na rukou,nohou,zadech v obliceji, i kdyz jsem pouzival opalovaci krem 50 a ruzne babske rady,mam je po cely rok.Existuje nejaka farmakologicka lecba,aby melanocyty syntetizovali mene melaninu apod.?odstraneni laserem by v tomto pripade bylo velice drahe :) Dekuji za odpoved Mila

Odpovídá:

MUDr. Silvie Rafčíková MBA

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Centrum estetické medicíny

Dobrý večer, bohužel neznám lepší ošetření pih než laserem, ale nesmí se jednat o znaménka- tedy pigmentové névy ! Tedy pihy musí ošetřit dermatolog. Bělící metody mastičkami opravdu moc nefungují.. S pozdravem

Související dotazy

Pihy
Dobrý den, je mi 31 let a před nedávnem se mi udělala...
Svědící zarudnutí kolem pihy
Dobrý den, okolo pihy se mi že sobotu na neděli vytvořili...
Pihy
Dobrý den, škrábl jsem se do pihy velké cca 1-2 mm....
Piha
Dobrý den,přibližně před 3 měsíci jsem si všimla pihy,...
Rozškrábání pihy
Dobrý den , ted jsem si rozškrábla malou pihu pod prsem...
Stržená piha
Dobrý den, 3 dny zpátky jsem si na cele všiml tmavě...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Piha odstraněná laserem

byla jsem u kožní u nás ve městě a na moji pihu či znaménko co jsem si nechala...

Piha po odstranění znaménka

Dobrý den, před 3 lety mi bylo odstraněno znaménko (viz. foto) - bylo vystouplé...

Piha se skvrnou

Dobrý den, už delší dobu mám v oblasti třísle pihu, dnes jsem se probudil s...

Piha u miminka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je normální, že se první malinkatá...

Piha v místě dráždění

Dobrý den, mám dotaz ohledně této pihy. Chtěla jsem se zeptat, jestli je v pořádku....

Piha verzus melanom

Dobrý den, cca před 4 lety se mi udělala piha a zdá se mi, že se trošku zvětšila,...

Piha zčervenání, strhnutí?

Dobrý den , na lýtku jsem měla malou pihu-nejsem si tím bohužel úplně jistá-velikost...

Piha?

Dobrý den,nevím jak dlouho je mam ale dělaji se mi po těletyhle tečky,když přes...

Pihovaté spodní části lýtek

Dobrý den. Můj partner má již několik let silně "pihovaté" spodní části lýtek...

Pihu odstranili, ale neudělali histologii

Dobrý den, měla jsem pihu ci znaménko na tváři podle me minimálně 15 let bylo...

Pihy

Dobry den.je mi 22let a chtel jsem se zeptat. Udelali se mi asi 3novy pihy v...

Pihy

dobry vecer rada bych se vas zeptala co bych pripade mela delat kdyz se mi...

PIHY

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, jaký krém je nejlepší pro zesvětlení pih podobných...

Pihy

Dobrý večer, je mi 20 let, poslední dobou zjišťuji, že se počet pih na mém těle,...

Pihy

Dobrý den, v loketní jamce se mi udělala plochá hnědá piha o velikosti jen...

Pihy

Dobrý den. Mám pihu na dlani, prstu ruky a dále na nártu a prstu u nohy. Moje...

Pihy

Dobrý den, škrábl jsem se do pihy velké cca 1-2 mm. Na místě se mi udělal strup,...

Pihy

Dobrý den, poslední dobou se mi dělá na rukou hodně malých pih, a přibližně...

Pihy

Dobrý den, někde jsem četla že jsou pihy na dlaních a chodidlech nebezpečné....

Pihy

Dobrý den, byla jsem na preventivní prohlídce a na zádech se mi objevilo větší...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×