Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pkotýnky?

Mozek a nervy Pavel . 23.4.2011

Dobrý den. Je mi 28 let. V říjnu 2008 jsem byl na operaci s plotýnkami. V zimě 2010 i 2011 jsem na náledí spadl (pokaždé asi 2x). Od této doby mě bolí v bederní oblasti a bolest mi vystřeluje po lýtku do prstu. Na Magn.rezonanci nic není. Na Img jsem byl (a výsledek dopadl, že by to mohlo zase být) ted'ka už i začínám jako kdyby kulhat (jako před operací). Když jdu k lékaři na Neurologii (tak mám pocit,že si lékař myslí, že to jen předstírám). Napsal mi Zaldiar 37.5mg, Magnosolv, Coxtral - tyto léky mi však už nepomáhají, a bolesti jsou horší. Minule mi pan doktor napsal ještě Trittico 1/3 prášku (má to být i na sklidnění a spaní, ale mi se potom už vůbec nechce spát). Děkuji předem za odpověd' Pavel Raška

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Léky, které Vám lékař předepsal se dávají jako neoperační řešení plotének, takže nic "špatného" se neděje. Jestliže Vám léky nebudou působit, chtělo by lékaře znovu navštívit a domluvit se na dalším postupu a léčbě.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pityriasis versicolor

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli se dají nějakým způsobem vyléčit nebo...

Pityriasis versicolor

Dobry den, jiz par mesicu pozoruji na pazich bile fleky viz. fotografie.Jako...

Pityriasis versicolor bíle fleky

Dobrý den na kůži se mi objevují bílé fleky, znamená to něco něco vážného?

Pityriasis versicolor v těhotenství

Dobrý den, prosím o informaci, jaký lék můžu užívat k léčbě pityriasis versicolor...

Pivní lázeň na počátku těhotenství

Dobrý den, minulý týden jsem byla v pivních lázních. (1/2 hodiny, teplota lázně...

Pivo

zdravim, proc kdyz piju pivo je mi nevolno a cca za 10 sec zvracim ? vyjimecne...

Pivo

zdravim, jakto ze kdyz piju pivo tak se mi ucpe trochu nos a chce se mi smrkat...

Pivo a užívání Warfarinu

Dobrý den otec je po plicní embolii, způsobenou hl. žilní trombózou po operaci...

Pivo po dobrání Doxybene

Dobry den chci ze zeptat,vcera ve 23:00 jsem dobral posledni prasek Doxybene...

Pižmo

Můj 35-letý syn trpí zvýšenou tvorbou pižma, které obtěžuje okolí a spolupracovníky....

Placebo na bolest

Dobrý den, ráda bych se zeptala, je-li možné sehnat někde placebo například...

Placebo tablety

Dobry den, co se stane, kdyz si zapomenu vzít placebo tabletky? Je to stejny...

Placebo tablety

Dobrý den, beru antikoncepci YAZ (24/4) a chtěla jsem si "přesunout" menstruaci,...

Placené plomby

Dobrý den, změnila jsem zubní lékařku, udělala mi rentgen zubů a řekla, že mi...

Placené vyšetření u sexuologa

Dobrý den, mám problémy s předčasnou ejakulací a chtěl bych s tímto problémem...

Placenta

Dobry den,jsem ve 13.tt a dr.mi na velkem UZ zjistil placentu nizko vzadu....

Placenta

Dobry den chtela bych se zeptat jestli je možné silným tahem(cuknutim)poskodit...

Placenta

Dobrý den, mám dotaz ohledně těhotenství....jsem 39+4 a vcčera jsem byla na...

Placenta

Dobrý den, mám dotaz ohledně těhotenství....jsem 39+4 a vcčera jsem byla na...

Placenta

Dobrý den, mám dotaz ohledně těhotenství....jsem 39+4 a vcčera jsem byla na...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět varlat

Dobrý den, byla jsem u léčitele se sebou a přeze mne mi řekl, že má manžel zánět...

Závislost na pervitinu

Dobrý deň mám dcéru má 16 r a je pozitívna viac krát na pervitín ja myslím že...

Fibroadenomy v prsou při užívání HA

Dobry vecer,bude mi 17 let beru HA a mam od 15 fibroadenom velikosti 20mmx15mm...

Dvě zásadní rady, jak si pochutnat na „střevní“ dietě

S diagnózou některého z nespecifických střevních zánětů přichází pro pacienta...

Oční sliznice při alergii

Dobrý den, mám problém s oční a nosní sliznicí způsobený asi alergii. Oči...

MUDr. Eliška Čermáková

Soukromá praktická lékařka

Syfilis latens

Dobrý den, byl u mně prokázán syfilis latens. Paní doktorka mi tvrdila ze jsem...

Prasklá žíla na ruce po infuzní léčbě


Tetanová injekce

Dobrý den, jsem r.1954, injekci proti tetanu jsem měla před 17 lety, bojím se...

Křeče v lýtkách

Dobrý den, poslední dobou mne trápí křeče v lýtkách, které se dostaví většinou...

Bolest v konecniku behem noci

Dobry den, obcas se mi stava, ze me v noci probudi bolest v konecniku. Vypada...

Gainer (negatívne účinky) - vlasy

Dobrý deň, Písal som pred nejakou dobou na aminokyseliny a zabudol som vložiť...

MUDr. Jiří Tabášek

Praktický lékař pro dospělé

MUDr. Petra Kudrnová

Ordinace stomatologa

Nespecifické změny mozku na EEG

Dobrý den mám dotaz.EEG zjistilo nespecifické změny na mozku dostala jsem orfiril...

MUDr. Josef Pešl

Praktický zubní lékař

Jak nejlépe připravit organismus na umělé oplodnění

Rozhodnutí vyhledat pomoc kliniky asistované reprodukce je velkým krokem v životě...

MUDr. Jan Lukeš

Ordinace praktického lékaře

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×