Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Plastika křížového vazu

Ortopedie Marek . 4.9.2011 redakce uLékaře

Dobrý den jse týden po Artroskopii obou menisku zatím bez problému a bez bolesti,a dle nálezu MR mám rupturu křížového vazu,po operaci mi sdělili že vaz drží na 1/3,prosím o radu zda si nechat operovat vaz či ne,a po jaké době po Artroskopii je to možné,uvadím že mám náročné zaměstnání a procházím fyzickými testy se zátěží a náročností i na kolena a úraz se mi stal v zaměstnání

Odpovídá:

MUDr. Milan Navrátil


Záleží na vidění lékaře, který artroskopii provádí. Pokud vaz existuje i když zmenšený jak uvádíte ve svém objemu díváme se na funkci vazu jako na odpovídající. Postupně by měl něco zbytnět. a funkci kolena udržet. V současné situaci a dle stavu, který sdělujete bych plastiku na místě neviděl. Je třeba jisté počáteční opatrnosti, varovat se větších nárarů. Jinak se řiďte pokyny svého ortopeda, který vidá nejen vaz, ale i koleno a celého pacienta.

Související dotazy

Plastika křížového vazu a následný režim
Dobrý den, jsem po plastice křížového vazu. Nevím,...
Plastika předníko křížového vazu
Dobrý den, jsem 4 roky po plastice předního krizoveho...
Stav po plastice křížového vazu, možnost uvolnění šroubů po pádu
Dobrý den,jsem 2měsíce po plastice předního křizového...
Po plastice středního křížového vazu mě strašně bolí holení kost
Pane doktote, cca týden po plastice středního křížového...
Plastika křížového vazu
Dobrý den. Chci se jen zeptat,jestli je nutná plastika...
Plastika předního zkříženého vazu
Dobrý den, mám 11 dní po plastice ACL metodou BTB....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Plastika čípku

Dobrý den, jsem 8 let po plastice čípku, chtěla bych otěhotnět v nejbližší době....

Plastika děl. čípku

Dobrý den,jsem 13 dní po plastice děl.čípku.Pátý den po operaci jsem začala...

Plastika děložního čípku

Dobrý den, při mé poslední gynekologické návštěvě paní doktorka zhodnotila,...

Plastika horních víček

Dobrý den,byla jsem před půl rokem na plastice horních víček v soukromé ambulanci.Pravé...

Plastika kolena

Dobrý deň chcel by som sa opýtať som dva mesiace po plastike kolena. Rozhýbať...

Plastika kolene

V únoru jsem si na lyžích přetrhla zadní vaz v koleně. Tehdy mi ortopedem bylo...

Plastika koleního vazu

dobrý den jsem 3měsíce po plastice předního vazu a odstranění části obou menisků...

Plastika krizoveho vazu

Dobry den před 18 dny jsem podstopil plastiku predniho krizoveho vazu na levem...

Plastika krizoveho vazu

Zdravim,v breznu v roce 2013 jsem mel operaci praveho kolene:plastika předního...

Plastika krizoveho vazu v koleni

Dobry den chtel jsem se zeptat , v roce 2012 jsem podsoupil laparoskopii ale...

Plastika křížového vazu

Dobrý den , 15. října jsem byl na plastice křížového vazu a chci se zeptat na...

Plastika křížového vazu

Dobrý den minulý rok v Únoru jsem byl na plastice křížového vazu. Noha je už...

Plastika křížového vazu

Dobrý den, za pár měsíců mám podstoupit plastiku křížového vazu a chtěl bych...

Plastika křížového vazu

Dobrý den, jen malý dotaz: Jsem po 6-ti týdnech od operace a moc rád bych...

Plastika křížového vazu

Dobrý den. Je to 3 roky kdy jsem podstoupil polastiku křížového vazu na levém...

Plastika křížového vazu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jsem 2 a pul měsíce po plastice a bylo mi doporučeno...

Plastika křížového vazu

Dobrý den, v září 2013 jsem byl na plastice předního křížového vazu kolena...

Plastika křížového vazu

Dobrý den. Je mi 21 let a přibližně před 7dmi týdny jsem podstoupil plastiku...

Plastika křížového vazu

Dobrý den, 5.10. 09 jsem byla na arteoskopii s meniskem, ale zjistila se hlavní...

Plastika křižového vazu

Před 4 roky jsem podstoupila plastiku křižového vazu.Poslední dobou mám pořád...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×