Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pleť při užívání prášků na oddálení menstruace

Gynekologie Ema . 27.6.2013 redakce uLékaře

Dobrý den. Ten prášek co mi má gynekoložka předepsala se jmenuje Orgametril. V příbalové informaci píšou, že možný nežádoucí účinek by mohlo být akné. Co myslíte? Momentálně mám pleť poměrně dobrou, tak to nechci pokazit nějakýma hormonama.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Jak jsem vám psal,to vy se týkalo jen dlouhodobého podávání ,jednorázově k oddálení menses by se žádné nepříznivé účinky neměly projevit. Příjemný den

Související dotazy

Pleť při užívání prášků na oddálení menstruace
Dobrý den. Má gynekoložka mi už předepsala prášky na...
Norethisteron na oddálení menstruace
Dobrý den, chtěla bych se zeptat brala jsem norethisteron...
Oddálení menstruace
Dobrý den, za 14 dní mám jít na artroskpii kolene....
Oddálení menstruace a trombofilní mutace.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na možnost oddálení...
Oddálení menstruace
dobry vecer mam otazku jedu na dovolenou a potrebuji...
Oddálení menstruace
Dobry den, dceri je 14 let, prosim muze uzivat Ogametril...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Plešatění

Dobrý den, mám problém s tím, že jsem začal pomalu, ale asi jistě, plešatět....

Plešatění po antikoncepci

Dobré odpoledne, mám na Vás dotaz. Je možné, že by toto (viz.foto) mohla způsobit...

Plešatost v raném věku

Dobrý den, trápí mě plešatost, přesněji nedostatečný růst vlasů, a to už od...

Pleť

Dobrý den, je mi 15 let a mám problém s pletí.Pod očima mám kruhy a nevím co...

Pleť

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, co by jste mi doporučila na rozšířené...

Pleť

Dobrý den, mám hrozný problémy s pletí. Mám na pleti velký ošklivý někdy i červený...

Pleť

Dobrý den dcera 13 let má na tvářích a bradě drobné pupínky ,které nejsou běžně...

Pleť

Dobrý den mám dotaz používám make-up od rimmelu. Ale pokaždy mě svědí pleť a...

Pleť a štítná žláza

Vážená paní doktorko, s pletí jsem v minulosti neměla větší problémy, až v posledních...

Pleť po vysazení HA

Dobrý den, cca před rokem a půl jsem měla ošklivé akné, které se objevilo...

Pleť při užívání prášků na oddálení menstruace

Dobrý den. Má gynekoložka mi už předepsala prášky na oddálení, ale zajímalo...

Pleť vrásky a jizvy

Je mi 32 let. V pubertě se mi občas dělalo akné, ale spíše v souvislosti s...

Pleteni si barev

Dobry den, barvoslepa nejsem, ale mam problem, ze vidim barvu, ale kdyz ji...

Pleťová voda

Dobrý den. Používám pleťovou vodu od značky garnier s výtažky z hroznového vína....

Pletu text

Dobrý den, paní Hlavačková, již delší dobu (více než rok) na sobě pozoruji...

Pleumolysin

Jak často můžu podávat dítěti -1rok Pleumolysin?např. 3x za rok. Je to návyková...

Pleumolysin

Dobrý den, dr mne předepsaná Pleumolysin a v popisu je zvláštní opatrnost při...

Pleurální lišta v levé plíci

Lehká pleurální lišta v levé plíci - v odpovědi bylo napsáno, způsobeno zřejmě...

Pleurální TBC

Dobrý den, Může RTG snímek pleurální TBC být pouze souvislý stín cca 1/2 pravé...

Pleurectomie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné poškodit při pleurectomii nějaké...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Křeče v žaludku při požití jídla nebo pití


Mám 14 let a mám problém s přetažením předkožky při erekci


Sportovní aktivita po prodělaném infarktu


Tuhnutí lýtek


Svědění těla


Antikoncepce a antibiotika


Změna léků


Opakovaná zlomenina zánártní kosti


Bulging disku

dobry den chcel bz som sa opytat na postup ako dalej ci je nutna operacia.MR...

Tezka diskopatie

prosim vas,lekar mi diagnostikoval tezkou diskopatii-mohl by jste mi prosim...

Warfarin a aloe vera


Potíže s trávením


Nákaza dětí psí škrkavkou


Menzes po kyretáži, negativní těhotenský test, "NĚCO" na UTZ


Bolesti v tříslech a kříži


MUDr. Jaroslav Sedláček

Urologická a chirurgická ambulance

Jazyk - křeče


MUDr. Tomáš Mikula

Odborný lékař diabetologie

Může být reálně test opravdu již pozitivní?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×