Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Plíce

Vnitřní lékařství Marie 11.12.2009

Dobrý den, mám dotaz :
manžel má 4 roky rozedmu plic a při kontrole u lékařky dopadlo spiro dobře,lékařka mu ubrala 1 lék, ale stěžoval si na noční pocení. Lékařka mu nechala udělat rentgen plic /minulý byl před rokem/na novém snímku je neurčitelný stín, jde na CT, mám velké obavy, je možné že je ještě jiné vysvětlení stínu ? Je možné aby se za rok udělal viditelný nádor?

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,
některé nádory opravdu mohou růst poměrně rychle. Nemusíte mít ale strach, pokud jsou totiž zachyceny brzy, je šance na kompletní uzdravení velmi vysoká.
Hezký den.

Související dotazy

Bolest pravé plíce
Dobrý den, už asi týden mám bolesti (z mého pohledu)...
Zvětšené plíce
Dobry den,mam 5 letou dceru a stezuje si na bolest...
Zvětšené plíce
Dobrý den, byla jsem na RTG plic a výsledkem bylo zjištění,...
Poranění plíce
dobry den kamarad mel pred mesicem autonehodu,ma problem...
Plíce polité smetanou
Dobrý den, byla jsem na bronchoskopii .Vyšetřující...
Plíce
Dobrý den paní doktorko, prosím Vás o upřímnou odpověď....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pleurální TBC

Dobrý den, Může RTG snímek pleurální TBC být pouze souvislý stín cca 1/2 pravé...

Pleurectomie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné poškodit při pleurectomii nějaké...

Pleuropneumonie

Vážená paní doktorko, chci Vám velmi poděkovat za Vaši vyčerpávající odpověď....

Pleuropneumonie

Pane doktore, mám dotaz do poradny, jak závažná je moje nemoc a jaké doby si...

Pleuropneumonie vlevo reaktivni heppatopatie

Dobry dem chtela bych zeptat na toto onemocneni vcera me odvezli do nemocnice...

Plexus Brahialis - miminko

Prosím o informaci zda-li je možné u 3 tydeního miminka kreré prodělalo poporodní...

Plica MP genus l. dx.

Dobrý den, ve středu 28.3. jsem podstoupila artroskopii pravého kolene. Před...

Plíce

Dobrý den, moje maminka byla dnes na RTG plic kvůli kašli a dušnosti. Napsali...

Plíce


Plíce

Už delší dobu mě moc bolí plíce, třeba když zakašlu tak mě začnou bolet.Nevím...

Plíce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na jednu věc. Stává se mi, že při rychlé chůzi...

Plíce

Dobrý den, ještě upřesňuji svůj předešlý dotaz, cituji ze zprávy: V boč. proj....

Plíce

Dobrý den,byl jsem na vyšetření pracovního lékařství v Brně kde mi dělali rentgen...

Plíce

Dobrý den, byla jsem na ren.plic zpráva zní Peribronchitické změny plic.parenchemu...

Plice

Dobry den tak teda sem sel na vysetreni a dostal sem hadicku do plic protoze...

Plíce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na stín v hrotu plíce. Před dvěma měsíci mi...

Plíce

Dobrý den. V průběhu posledních 5 měsíců jsem měla již třetí zápal plic.Nyní...

Plíce

Dobrý den paní doktorko, prosím Vás o upřímnou odpověď. Mám 20 roků, pravidelně...

Plíce

Dobrý den. Je mi 15let a občas kouřím.. Vodní dýmku cca 1 za 15 dní a cigarety,...

Plíce

Dobrý den,ráda bych se zeptala byla jsem na vyšetření zvaném Energetická diagnostika...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Červené pupínky penisu


Štítná žláza hubnutí

Dobry den. Mám dotaz ohledně štítné žlázy už dva roky se snažím zhubnout par...

Přetažení kůžičky přes žalud.

Dobrý den mám problém při ohrnutí kůžičky přes žalud. Při stopoření když chci...

Bulka na obličeji

Dobrý den, občas se mi pod kůží (na tváři, bradě a nebo kolem uší) vytvoří...

Růst zoubků a rýma

Dobrý den, mému osmiměsíčnímu synovi rostou zoubky (přední nahoře) a má...

Bolest penisu při orálním sexu

Dobrý den, je mi 15 let a chtěl bych si užívat orálního sexu od své holky....

Dlouhodobý kašel

Dobrý den, ráda bych poprosila o můj dotaz: už cca 1měsíc mám kašel většinou...

Červené tečky v krku

mam červené tečky v krku vykaslavam pruhledný žlutý hleny poraditemi co stím...

Zvýšená hladina trombocytů

Je mi 31 let a od 18-ti let jsem dárce krve a plazmy (cca 3x ročně daruji krev)....

Jasně červená krev na toaletním papíře

Dobrý den, před časem jsem nalezl na toaletním papíře jasně červenou krev....

Bolest na pravé straně prsou

Dobrý den,asi 14dnů mě tak 3xdeně píchá na pravé straně na prsou,trvá to někdy...

Vynechaná pilulka

Dobrý den,ráda bych věděla,jaké je riziko otěhotnění, když jsem po sedmidenní...

Zvětšené lymfatické uzliny


Nevus pigmentový

Dobrý den, už několikrát se mi stalo to, že jsem se škrábnul do místa, kde...

Brnění rukou v noci


Léze menisku

Dobrý den chtěl jsem se zeptat co znamená meniskus leze ? Znamená to ze byl...

Změna barvy stolice

Dobrý den je mi 20 let.mám takový problém.dnes když jsem zjistila po návštěvě...

Bolest pod žebry


Řezavá bolest konečníku.

Dobrý den, včerejší ráno jsem se probudil a začal jsem pociťovat na konečníku...

Časté nucení - po stěru z uretry mi byla zjištěna mykoplasmata a ureaplasmata

Dobrý den, Z důvodu urologických potíží (časté nucení) mi po stěru z uretry...

Reklama
Zavřít