Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Plicní chlamydie

Infekce Barbucha 2.6.2010

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, zda i plicní chlamydie mohou způsobit neplodnost. Jak je tomu u žen a mužů?

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den! Chlamydia pneumoniae je původcem respiračních onemocnění - zánětu průdušek a tzv. atypických zápalů plic. Na rozdíl od infekce Chlamydií trachomatis následky v podobě neplodnosti nemá.

Související dotazy

Plícní chlamydie
Dobrý den, od podzimu mě trápily neustálé rýmy, bolesti...
, přeléčují mne na Chlamydii plicní
Dobrýden pane doktore, přeléčují mne na Chlamydii...
Borelioza a plicní chlamydie
Dobrý den, mám na vás takový dotaz. Již před dvěma...
Infekce chlamydiemi
Dobrý den, ráda bych se zeptala na hodnoty mého vyšetření...
Chlamydie
Dobry den, v lednu 2016 mi byly zjisteny chlamydie...
Chlamydie
Dobrý den. Od listopadu min.roku se neustále léčím...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Plicní chlamydie

Dobrý den, po té co mně po angíně trápí už skoro dva měsíce zvýšená teplota,...

Plicni chlamydie

Dobry den ,mel bych dotaz ohledně plicních chlamydii ,před rokem jsem pokašlaval,a...

Plicní chlamydie

Dobrý den. Při vyšetření krve na boreliosu, mi lékař sdělil, že jsem kdysi prodělala...

Plicní chlamydie

Dobrý den,chci se zeptat jaká je vlastně léčba plicních chlamydii,já je měla...

Plicní chlamydie

Dobrý den. Můj dotaz bude poněkud obsáhlejší. Mám dceru (necelé 3 roky) ,která...

Plicní chlamýdie

Jsou plicní chlamýdie trvalé? Dají se léčit? Jak dlouho asi přetrvávají? Děkuji...

Plicní chlamydie

Dobrý den. Moje obvodní lékařka mi z krevních testů zjistila, že mám plicní...

Plícní chlamydie

Dobrý den, od podzimu mě trápily neustálé rýmy, bolesti v krku a podobné příznaky...

Plicní chlamydie

Dobrý den, už téměř 5 let se potýkám s opakovanými infekcemi dýchacích cest,...

Plicní chlamydie

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na správné možné hodnoty , moje současné jsou...

Plicní chlamydie

Dobrý den, 22.1.2016 mi byla diagnostikována z krve infekce Chlam.p.IqA 3,6,Chlam.p.IqG...

Plicní chlamydie

Dobrý den, již 7 roků trpím bolestmi kloubů a asi před 4 měsíci mi přišli na...

Plicní chlamýdie

Dobrý den, chtěla jsem se optat, zda existuje nějaké specializované pracoviště,...

Plícní chlamydie

Dobrý den, mám zjištěny plícní chlamydie, mám antibiotika Klaritromycin Mylan...

Plicní chlamydie

dobrý den, prosím o radu z vyšetření krve mám hodnoty chlamydie pneum. IgA...

Plicní chlamydie

Dobrý den paní doktorko, Chtěla bych Vás poprosit o radu jak mám dál postupovat...

Plícní chlamydie

Dobrý den,z odběru krve mi byly zjištěny plícní chlamydie,povolená hodnota byla...

Plicní chlamydie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda plicní chlamydie může být jenom v plicích,...

Plicní chlamydie

Dobrý den, před měsícem jsem byla spolu s partnerem u svého gynekologa, protože...

Plicní chlamydie

Děkuji za odpoved,pani doktorko.ptate se,zda mam priznaky klinicke.dlouhodobe...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Opakovaný potrat

Dobrý den. Ráda bych věděla váš názor na můj problém. Mám za sebou již tři potraty....

Otok víček

Dobrý den, obracím se na vás s dotazem na neustupující otok očí. Otok trvá...

Tíha hlavy, pocity na omdlení a mravenčení

Dobrý den, již delší dobu (od roku konce roku 2013) mě jednou za čas (ve stupňujících...

Můžu si vzít ibalgin pokud užívám antibiotika?


Nález HSIL


Zaboli to jen (nijak ostre, spis takovy tlak), kdyz se skousne, jinak ne.

Dobry den, prosim o radu, zda se Vam muj problem se zubem zda povedomy, prip....

Bodavá bolest stehna

Dobrý den, již nějakou dobu se mi stává,že mi jedním místem ve stejně (vnitřní...

Stav po zánětu ledvin

Dobrý den, jsem po oboustranném zánětu ledvin, vyléčená. Mohu se na oslavě napít...

Vdechnutí jídla?

Dobrý den, při jezení těstovin jsem se začal smát a zhluboka jsem se nadechl...

Skolioza,degenerace páteře

Dobrý den,na rtg.snímcích je vidět jak mám ukrutně zdeformovanou páteř,v bederní...

Ztráta čichu při rýmě


RTG hrudníku

DOBRY DEN PROSIM PROKAŽE SE NA RTG ŽEBER I VNITŘNI ORGRANOVY PROBLEM MAMINKU...

Bolest v podbříšku vlevo

Dobrý den, V říjnu mě přítel odvezl do nemocnice, kde mi našli volnou tekutinu...

Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Únava, slabost, pocit na omdlení, padání vlasů...

Dobrý den paní doktorko. Ráda bych Vás poprosila o radu s mým zdravotním problémem. Už...

Výron kotníku

Dobrý den, 22.4. mi při nešikovném pohybu ruplo v kotníku (levá noha, vnější...

Aplikace Fraxiparinu po operaci

Dobrý den, jsem 7 dní po operaci litkoveho svalu. Měl jsem tam veliký hematom...

Strava po kolonoskopii

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně kolonoskopie. Po kolonoskopickém vyšetření...

Bulka v prsu u muže

Včera jsem zde psal dotaz ohledně bulky v kůži přímo pod bradavkou. Toto je...

Kapky Pamycon

Dobrý den, mohu ke kapkám Pamycon, které jsem dostala na zánět v nose a uších...

Reklama
Zavřít