Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pneumokok

Infekce Jana . 15.2.2013

Dobrý deň! Prosím, čo znamená ľahko znížená hladina špecifických protilátok proti pneumokokom? Hodnota je 14 mg/l.

Odpovídá:

MUDr. Jana Moravcová


Tento údaj může znamenat specifickou poruchu tvorby protilátek. Nevím proč a v jaké souvislosti vám toto vyšetření dělali, ale provádí se většinou u pacientů po splenektomii (odstranění sleziny), kdy se doporučuje očkování proti pneumokoku a následné sledování hladin protilátek.

Související dotazy

Pneumokok
Dobrý den, 3,5 letá dcera, dosud bez nemocí, nalezen...
Chronická rýma
Dobrý den, před dvěmi lety jsem měla dlouhodobě zadní...
Bolest v hrdle
Dobrý den, řeším problém s často se opakující bolestí...
Pneumokok
Dobrý den,mám 2,5 měsícního syna a zatím ještě nebyl...
Pneumokok
Dobrý den syn (narozený 26.03.2009) 25.11.2010 onemocněl...
Pneumokok
Dobrý den, už dlouhou dobu jsem měl potíže které odpovídají...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

PMS a přejídání

Dobrý den pane doktore, trápí mě, že přibližně týden před menstruací mám strašné...

PMS a psychika?

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na možnou souvislost mezi PMS a úzkostí,...

PMS až po menstruaci

Dobrý den, v posledních pár měsících jsem si všimla že zhruba týden po menstruaci...

PMS?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li bušení srdce, dušnost, slabost a celková...

PN - ano či ne???

Dobrý den, chci se zeptat zda při mé diagnoze - sklerotické lemy a mírně zůžené...

PN - ano či ne???

Dobrý den, chci se zeptat zda při mé diagnoze - sklerotické lemy a mírně zůžené...

PN po operaci tříselné kýly

prosim jak dlouho trvá pracovní neschopnost po operaci tříselné kýly byla mi...

PN po samovolném

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda můžu žádat PN po obvodním lékaři z důvodu...

Pneumatoza v pánvi

Dobrý den,jsem po 7 gyn. operacích-LAVH,včetně odstranění vejcovodů a obou vaječníků,vše...

Pneumo 23

Dobrý den, mám dvě děti ( 2,5 a 4 roky). Chtěla bych je přeočkovat na pneumokoky...

Pneumokok

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, náš maličký chodí do školky a tam se vyskytl...

Pneumokok

Mám 16 měsíčního syna. Již 3 měsíce má diagnostikovaného pneumokoka. Má od lékaře...

Pneumokok

Dobrý den, Mám dotaz ohledně očkování proti pneumokokovi.U první dcery jsme...

Pneumokok

Dobrý den, přestože můj 4 letý syn byl očkován proti Pneumokoku i proti Haemofilu,...

Pneumokok

Dobdy den. Muj syn (3 roky 8 mesicu) mel ve dnou letech mononikleozu. Od 2 let...

Pneumokok

Dobrý deň! Už som Vám dnes písala. Chodím na imunológiu a tam mi ten test na...

Pneumokok

Už som dnes písala. Nemám zníženú imunitu. Takže ak mám bunkovú, humorálnu a...

Pneumokok

dobrý den chtěla bych se zeptat jaké jsou nežádoucí účinky po očkování prevenaru.děkuji

Pneumokok

Dobrý den, 3,5 letá dcera, dosud bez nemocí, nalezen pneumokok v nosních dutinách,...

Pneumokok

Dobrý den,mám 2,5 měsícního syna a zatím ještě nebyl naočkován proti pneumokokovi..slyšela...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Sport - rehabilitace

Dobrý den, syn 9let má jedno rameno o cca 2cm níž. Sportuje - florbal a basketball....

Ateromatoza


Zlatý stafylokok v močové trubici

Dobrý den, před nějakým časem mě začalo pálit v močové trubici, u ústí. Někdy...

Vykašlala asi 3x trochu hlenu s krví


Bolesti holení

Dobrý den,chci se zeptat mám šílené bolesti holení,po fotbale nemohu kolikrát...

Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje


Absces-dren

Dobrý den, udělal se mi abces u konečníku, byl jsem ho již proříznout a dnes...

Bolest v levém boku

Dobrý den, vážená paní doktorko, chtěla bych Vás tímto požádat o radu. Jedná...

Kompulze


Antibiotika

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, jestli by se mi něco stalo kdybych na...

MUDr. Libor Ducháček

Gynekologicko porodnická praxe

Alkohol a normix


Klíšťová encefalitida u dětí – nejisté konce

Pokud stále ještě nejste vy ani vaši potomci očkováni proti klíšťové encefalitidě,...

Ječné zrno


ANTIBIOTIKA A MARIHUANA


Tinitus

Dobrý den,prosím potřeboval bych poradit.Mám tinitus aurium při normoakuzi.Mám...

Mravenčení


Vysoká hladina tuků v krvi? Víme, které léky si s nimi poradí

Porucha složení tuků v krvi neboli dyslipidemie postihuje stále více lidí. Na...

Plísně se ukrývají i v květináčích pokojových rostlin

Pokojové rostliny pěstované v hlíně nebo jiných organických substrátech jsou...

Hodnoty tsh a cholesterolu

Dobrý den,před nedávnem jsem byla na odběru krve a na ultrazvuku se štítnou...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×