Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Pohlavní infekce ??

Petr P. 13.7.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, od ledna jsem dlouhodobě praktikoval s partnerkou nechráněný anální styk. Již od dubna pociťuji před spaním při lehu na břiše jakýsi tlak jakoby hluboko uvnitř konečníku. Myslím, že zhruba v místech, kde se nachází prostata. Koncem května se k tomu přidalo pálení při močení a vysoká teplota (37,8). Hned nato jsem měl velké bolesti v pravém podbříšku a pod žebry na obou stranách. Měl jsem oteklé nadvarle a varlata mě intenzivně pobolívala. Dostal jsem troje balení léků (Triprim, Ciplox, Xorimax) a nic nezabralo. Odběry krve byly v normě, kultivace moči taky, stěr na chlamýdie taktéž. Příznaky ale stále trvají, především po požití alkoholu cítím pálení. V mojí zprávě stojí "prostatitis subacuta". Jsem z toho už opravdu zoufalý, doktoři si se mnou vůbec neví rady. Momentálně jsem objednaný na dermatovenerologii, ale neslibuji si od toho žádné nové informace. Prosím o radu, jaký mám zvolit další postup.

Odpovídá:

MUDr. David Folprecht


zdravím Petře...těžko takto posoudit, nevím kdo vám ty antibiotika předepsal a v jaké dávce, třeba zánět prostaty by měl léčit urolog ve vysokých dávkách po dobu několika týdnů, a mělo by toto onemocnění být prokázano stěrem z močové trubice a to prostatického sekretu získaného masáží prostaty a pak teprve nasazovat antibiotika...krom toho asi je potřeba počítat s tím že po takové léčbě může být pálení při močení "normální", resp. může nějakou dobu přetrvávat než se všechno "zahojí", také bych tipoval na kvasinky, které se po ATB léčbě velmi rády přemnoží v močových cestách a bývá to velmi nepříjemné...na toto pak je nutno nasadit antiMYKOtikum...takže nezoufejte, zcela jistě není vše vyčerpáno, jen je potřeba se na problém dívat z více "úhlů"...také nic nepíše o jiných vyšetřeních, jako je krevní obraz, sedimentace, CRP, jaterní testy, cukr atd., včetně vyloučení infekcí jako je žloutenka či HIV...tedy vyčkejte jak dopadne vaše další vyšetření a dejte si dohromady či doplňte odběry pokud se nedělaly...je samozřejmě otázkou domluvy kdo vám odběry udělá, může to udělat kdokoliv, ale vždy si berte kopie nálezů sebou, aby se zbytečně nedělalo něco vícekrát, každému lékaři je předkládejte aby bylo hned jasné co se již vyšetřilo a co ne...a tedy co by ještě bylo potřeba doplnit, každá informace má svou cenu a když je pacienti nedostanou nebo je nechají doma, velmi to ztrpčuje naši práci a komunikaci mezi lékaři i pacienty, takže vždy si vyžádejte kopie nálezů a noste je k dalším lékařům...děkuji, pěkný den.

Související dotazy

Pohlavní infekce
Dobry den, pred 16 dni jsem mel nechraneny rizikovy...
Pohlavní infekce
Dobrý den , je mi 20 let a nebyla jsem v minulosti...
Infekce
Ziji v USA a s doktory nemam moc dobre zkusenosti....
Infekce
Ktera infekce spusobuje lymf. uzliny a muze napadat...
Infekce
Dobrý den, přítelovi dnes zjistili bakterii ureaplasmu....
Pohlavní infekce
Dobrý den, partnerce našli při stěrech bakterii Ureaplasma...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pohlavní choroby

Dobrý den, mám dotaz, jestli se lze preventivně otestovat na pohlavní choroby...

Pohlavní choroby krevní testy, přenos žloutenky

Dobrý den prosím Vás když půjde někdo na krevní testy dá se s krve poznat a...

Pohlavní identita

Dobrý den, již delší dobu pociťuji problém, domnívám se že se svojí pohlavní...

Pohlavní identita

Dobrý den, už delší dobu pociťuji problém, domnívám se že se svojí pohlavní...

Pohlavní identita

Dobrý den. Mám problém s pohlavní identitou. Pohlavím jsem sice muž, ale po...

Pohlavní infekce

Dobrý den, před pár dny jsem měl v pražském nočním klubu sex s prostitutkou,...

Pohlavní infekce

Dobrý den , je mi 20 let a nebyla jsem v minulosti očkovaná proti rakovině děložního...

Pohlavní infekce

Dobrý den, partnerce našli při stěrech bakterii Ureaplasma Urealyticum. Po...

Pohlavní infekce

Dobry den, pred 16 dni jsem mel nechraneny rizikovy oralni sex. Po 10 -11...

Pohlavní infekce

Dobrý den, týden zpátky jsem měl nechráněný sex a před dvěma dny se mi na žaludu...

Pohlavni memoce

dobry den chtěl bych se zeptat jsem ze ženou 8 let a chtěl jsem vyskoušet i...

Pohlavní nákaza

Dobrý den, před 8 měsíci jsem měl nechráněný pohlavní styk s pro mě zcela neznámou...

Pohlavni nemoc

Dobry den, Mam dotaz,někdo mi psal tohle:tak z oralu bez kondomu pohl. nemoc...

Pohlavní nemoc

Dobrý den, před cca 8 měsíci jsem prováděl orální sex ženě. Po týdnu se mi na...

Pohlavní nemoc

Dobrý den, před necelým měsícem jsem byl na nuru masáži (masérka masíruje nahá...

Pohlavní nemoc

Na penisu, přesněji řečeno na předkožce mám vyrážku, nikdy jsem jí moc nevěnoval...

Pohlavní nemoc

Dobry den. Jsem transexual. Mel jsem hodne nechraneneho sexu a bojim se ze mam...

Pohlavní nemoc

Dobrý den, 12.4. proběhl sex(neznámá holka), při kterém praskl kondom(pokus...

Pohlavni nemoc

Muze to byt pohlavni nemoc sex sem snikim nemela jen oralni bez kondomu a mam...

Pohlavní nemoc

Dobrý den, bydlím na koleji a po osprchování jsem svůj ručník hodila na ručník...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Fordyce's spot


Bolest v podkolenní jamce


Stav po operaci slepého střeva


Křupnutí v zádech


Radiofrekvenční sonda si s křečovými žilami poradí hravě


Kapky vigantol a kanavit


Zmizely příznaky


Chrápání může brzdit růst vašeho dítěte


Genitální bradavice


Preventivní prohlídka


Bolest ve vnějším kotníku




Augmentin nebo Amoksiklav. Jaká antibiotika vybrat?


Problém s menstuací


Zlomenina klíčku


Léčba hemofilie je v České republice velmi bezpečná


Pomůže růstový hormon v boji proti stárnutí?


Neštovice


Astma a imunita


"rozdvojená osobnost"


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×