Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Pohlavní nemoci

Pohlavní nemoci HONZA 12.11.2017

dobry den
je riziko nějaké pohlavní choroby pokud vám žena masturbovala penis holou rukou bez kondomu a došlo k vyvrcholeni?? žádny jiny kontakt nebyl. Mám se něčeho bát nebo to mohu hodit za hlavu?? Děkuji za odpověd.

Odpovídá lékař:

MUDr. Kateřina Kovaříková


Dobrý den,
určitá možnost přenosu zde je a to v případě, že by tato žena trpěla akutně některou pohlavně přenosnou chorobou a měla ruku znečištěnou tělesnými sekrety.
Jinak by riziko být nemělo.
S pozdravem

Související dotazy

Pohlavní nemoci
Za jak dlouho po rizikovém styku se mám nechat testovat...
POHLAVNI NEMOCI
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mohu být nakažena...
Pohlavní nemoci
Chtěla sem se zeptat, jdou nějakým způsobem poznat...
Pohlavní nemoci
Ahoj všem z poradny, prosím jaké nemoci mohou hrozit...
Pohlavní nemoci
Dobrý den, chtěla bych se zeptat... Je možné, aby...
Pohlavni nemoc
Dobry den.Chci se zeptat zda se da prenest nejaka pohlavni...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pohlavní nemoci

Dobrý den, poslední 2 dny mám takové vodnaté až lehce bílé výtoky z penisu....

Pohlavní nemoci

Dobry den, rad by som si nechal z obrazku poradit o co by sa mohlo jednat, ak...

Pohlavní nemoci

dobry den chtěl jse se zeptat jsem s partnerkou 8 let a chtěl jsem vyskoušet...

Pohlavni nemoci

Dobry den, Da se nakazit pohlavni nemoci v privatu jen vyhoněnim?

Pohlavní nemoci

Dobrý deň, u kapavky a chlamýdie kde výlučne sa človek nakazí intímne tak hyg....

Pohlavní nemoci

Dobrý den paní doktorko, mohu dostat nějakou pohlavní nemoc, když při sexu použiji...

Pohlavní nemoci

Ahoj všem z poradny, prosím jaké nemoci mohou hrozit dívce která ještě neměla...

Pohlavní nemoci

Dobrý den, jak moc je rizikový nechráněný orální sex? Zajímají mě separátně...

Pohlavní nemoci

Dobrý den, Před týdnem jsme se vrátil z Thajska. Chtěl bych mít jistotu ,...

Pohlavní nemoci


Pohlavní nemoci

Dobrý den, měl bych na vás dotaz. Na žaludu se mi udělali puchýřky. které...

Pohlavní nemoci

Dobrý den, prosím o radu. Koncem října jsem měl pohlavní styk se známou z práce....

POHLAVNI NEMOCI

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mohu být nakažena pohlavní nemocí, když...

Pohlavni nemoci

Dobry den .Chtěl bych se zeptat zda se může přenášet HIV francouzským líbáním.Popr....

Pohlavní nemoci

Jsem již 3 měsíce bez jakýchkoliv příznaků. Měl jsem pouze koitální kontakt...

Pohlavní nemoci

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda hrozí reálné riziko pohlavní nemoci při...

Pohlavní nemoci

Pane doktore, mám na Vás dotaz. Cca před čtvrt rokem jsem měla (vzájemný) orální...

Pohlavní nemoci

Dobrý den, mám dotaz ohledně pohlavních nemocí...Kdy po pohlavním styku se dají...

Pohlavní nemoci

Dobrý den, mám dotaz ohledně pohlavních nemocí...Kdy po pohlavním styku...

Pohlavní nemoci

Za jak dlouho zjistím jestli jsem se nenakazila když jsem měla rizikový styk...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest zad s prostřelováním do nohy

Před několika měsíci mi při bolesti levé nohy byla diagnostikována /CT/ posunutá...

Bolest hlavy s pocitem na zvracení

Dobrý den, opakovaně se mi vrací tupá bolest hlavy, pociťovaná zejména v oblasti...

Aceton v dechu

Dobrý den, Pane Doktore cítím v dechu naftu nebo aceton či co. Sedím doma...

Praskání žil při odběru krve

Dobrý den, od malička jsem měla v podstatě neexistující žíly, většina odběrů...

Ranní pálení při močení

Dobrý den, Asi před rokem (11/2014) jsem prodělala první zánět močového měchýře....

Prasklá žíla po odběru krve

Dobrý den pane doktore, před více než měsícem jsemí byla na odběru krve při...

Tvrdá kulička v ústech

Zdravím, v kůži pod rtem (kolem dolní dvojky) se mi vytvořila jakási malinká...

Svědění prsů a bradavek

Dobry den, uz skoro tyden me hrozne svedi bradavky i cela prsa. Jsou trochu...

Bulka na sliznici v ústech

Dobrý den, přibližně před týdnem jsem si jazykem nahmatal bulku na sliznici...

Bolest zad a kolene

Již před více než půl rokem se u mě objevili bolesti v oblasti levého kolene....

Krev ve slinách pouze po ránu

Dobry den, nepravidelne se mi objevuje krev ve slinach po probuzení, tak prvni...

Alkohol a zvýšené jaterní testy


Unavený a zadýchávám se

Dobrý den. V březnu jsem měl streptokokovou angínu a až po dobrání 4 antibiotik...

Bolest nad patou

Dobrý den, již déle než rok mě bolí pata, resp spíše nad patou, na zadní straně...

Již několik měsíců mě pálí horní patro v ústech


Výsledky scintigrafie skeletu

Přikládám výtah z vyšetření scintigrafie a zdá se mi, že se skutečně jedná o...

Bolest oka

Dobry den chci se zeptat už asi 3 tyden mám pocit jako unáva,bolest oka levého...

Testy na boreliózu

Dobrý den požádala jsem obvodního lékařu o odběr krve na vyloučení boreliózy...

Hodnoty anti TG a TPO zvýšené

Dobrý den, již před 2lety jsem byla vyšetřena na TSH - zvýšený asi o jednotku,...

Zánět tlustého střeva

Dobrý den, prosil bych o co nejpodrobnější informaci o jednom druhu zánětu...

Reklama