Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Polknutí antikoncepce

Antikoncepce Jana . 21.11.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, dnes, když jsem zapíjela antikoncepci, tak jsem silně polkla a zdálo se mi, že jsem prášek polkla "jinam" než mám. Je to možné?Bojím se,aby se prášek vvstřebal. Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Ne, možné to není kdyby jste jej vdechla do plic,průběh by byl jistě dramatický,takže je vše v pořádku příjemný den

Související dotazy

Polknutí antikoncepce
Dobrý den, dnes, když jsem zapíjela antikoncepci, tak...
Polknutí antikoncepce
Dobrý den pane doktore,omlouvám se možná za hloupý...
Zvracení v průběhu braní antikoncepce
Dobrý den. Před 3 týdny jsem začala brát hormonální...
Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat na vhodnou antikoncepci....
ANTIKONCEPCE
Dobrý den, minulý týden jsem dokončila poslední balení...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Poletující předměty před očima

Dobrý den, je to necelý rok, co jsem začal vidět jakési průhledné létající...

Polibek

Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda je moc škodlivé když někdo dotyčný udělá...

Policistické vaječníky

možná je ten název špatně napsán ale jistě jako odborník ubdete vědět o čem...

Policystické vaječníky

Dobrý den, nevím jestlý tuhle otazku položím spravně ale chtěla bych se zeptat...

Polip

Dobrý den, před rokem mi byla operativně odstraněna děloha.Když jsem po roce...

Polipy

Dobrý den mám problém.Na penisu se mi objevují (asi polipy)jak se to dá léčit?Děkuji

Polipy

prosin Vas muj syn byl ve 4 letech na operaci polipu v konecniku bylo nam receno,ze...

Polipy

prosin Vas muj syn byl ve 4 letech na operaci polipu v konecniku bylo nam receno,ze...

Polipy

chirurgie,gastroenterologie

Polipy na čípku

Je prosím nutné odstranění polipů na čípku,děkuji za odpověd.

Polknutí antikoncepce

Dobrý den, dnes, když jsem zapíjela antikoncepci, tak jsem silně polkla a zdálo...

Polknutí antikoncepce

Dobrý den pane doktore,omlouvám se možná za hloupý dotaz, ale trápí mě to......

Polknutí cizího tělesa

Dobrý den pane doktore, měl bych jeden dotaz, týkající se spolknutí cizího tělesa.V...

Polknutí střepů

Dobrý den prosím chtěla bych se zeptat.Včera jsem uklízela a na sklenicku s...

Polknutí špendlíku

Dobrý den, jak jsem ji psala nedávno jsem spolka spendlik ale jen mě občas bolí...

Pollinex Rye - časový odstup mezi dávkami

Dobrý den, podstupuji druhým rokem léčbu vakcínou Pollinex Rye. V prvním roce...

Poloha dělohy

Dobrý den, chtěla bych znát názor druhého lékaře, co znamená, když je děloha...

Poloha děložního čípku

Dobrý den, před měsícem jsem si nahmatala děložní čípek dost blízko u vchodu...

Poloha dítěte

Dobrý den,obracím se na vás z dotazem na polohu plodu.Na ultrazvukovém vyšetření...

Poloha dítěte

Dobrý den, zajímalo by mě, zda je pravděpodobné (nebo dokonce jisté?), že když...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Léky na hubnutí


Extrakce zubu moudrosti - otok


Endokanabinoidní systém: ovlivňuje i vnímání bolesti


Bolest pod žebrem


Bolest mezi lopatkami, při nádechu


Malé puchýřky, pupínky na prstech ruky


Hormonální léčba rakoviny prsu – ne pokaždé je možná


Salmonelóza


Káva v dětském věku


Boulička u spodní čelisti u dítěte


Chronické bolesti zad, spinální stenóza, radikulopatie.


Antikoncepcia Minerva a Biseptol 480


Jaterní testy


Plicní embolie


MUDr. Martin Ralbovský

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

29. 2. je výjimečný den – Den vzácných onemocnění


M751 Syndrom manžety rotátoru


Bolesti zad a břicha(Ledviny?)


Vliv antibiotik Fromilid Uno na HA Clormetin


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×