Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Polyhydramnion

Mateřství Kateřina 8.11.2007

Dobrý den, dnes jsem byla na ultrazvuku ve 30t.těhotenství a zjistili mi, že mám více plodové vody "mírný polyhydramnion" a hlavičku plodu hůře měřitelnou, vstouplá v malé pánvy, lokalizace placenty je na zadní stěně. Já jsem v 30t+6d. a chci se zeptat, jestli to znamená nějaké vážné ohrožení plodu? Už měsíc a 14dní se léčím z jakési virozy i když pořáně nikdo neví co mi je - hůře se mi dýchá, stává se mi i to, že nemohu popadnout dech, mám dávivý suchý kašel atd. Lékaři mi už vystřídali spoustu léků, dali mi již dvoje antibiotika a spoustu jiných léků (Rovamicin, Mucosolvan, Euphyllin, Prothazin, ACC Long, Ventolin, Jitrocel.sirup)a tvrdí, že už jsem v pokročilém stádiu těhotensví a že mi léky ublížit nemohou, ale já jsem po dnešním výsledku z ultrazvuku dostala strach. Můžete mi prosím vysvětlit co je za riziko s polyhydramnionem a také jestli opravdu tyto léky nemohou plod nějak ohrozit.

Předem moc díky za odpověď a přeji hezký zbytek dne.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,
pokud se jedná jen o mírný polyhydramnion, tak by mělo být vše v pořádku. Většinou nic neznamená.

Související dotazy

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Polygynax

Dobrý den, minulý pátek jsme se milovali s mým přítelem. Bohužel mi po styku...

POLYGYNAX

dobrý den, dnes mi byly předepsány vag .tobolky Polygynax,na nepatrný zánět...

Polygynax a alkohol

Dobrý večer! Včera mi byli předepsány tobolky na zavádění do pochvy Polygynax,...

Polygynax a gravidita

Dobrý den, jsem v 6 měsíci a dostala jsem zánět tak mi moje gynekolozka předepsala...

Polygynax a kojení

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je skutečně nutné přerušit kojení...

Polygynax a kojení

Dobrý den, kojím 7-měsíčního syna a dostala jsem na vaginální zánět předepsány...

Polygynax a kojení - doplnění

Dobrý den, velice děkuji za rychlou odpověď na můj dotaz týkající se kojení...

Polygynax a Mirena

Dobrý den. Lékař mi předepsal Polygynax k zavádění do pochvy. Může tento lék...

Polygynax a možné těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat, zda lék Polygynax může ovlivnit výsledek těhotenského...

Polygynax při kojení

Dobrý den, už několik měsíců se snažím vyléčit streptokoka agalactiae, který...

Polykací akt

Dobrý den chci se ještě zeptat vyšetření polykaciho aktu jícnu a jak dlouho...

Polykací obtíže

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat. Mého manžela / 63 let / trápí častý kašel...

Polykací obtíže

dobry den chci se zeptat jak poznam zanet jicnu spatne se mi polyka ale nebolime...

Polykací obtíže

Dobrý den, už cca dva roky v intervalu približně jednou az dvakrát měsíčně mám...

Polykaci potize

Dobry den, jak uz jsem jiz psal minule : Dobry den pred cca 4mi roky...

Polykací potíže

Dobrý den. Prosil bych o radu. Asi před 3 měsíci jsem užíval antibiotika na...

Polykací potíže 5 let o operaci š.žlázy

Dobrý den. Jsem 5 let po operaci štítné žlázy. Posledního půlroku se mi dosti...

Polykací potíže po fundoplikaci

Dobry den, pristi tyden v utery to bude 6 tydnu co jsem byla na operaci refluxu...

Polykání

Dobry den, jiz skoro mesic citim mravenceni v pravem palci u ruky. Mravenceni...

Polykání

Dobrý den, měla bych dotaz už měsíc a půl mám občas problém s polykáním orl...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hodnota TSH

Dobrý den, před 3 roky jsem byla vyšetřena na MR mozku, kde mi byla zjištěna...

Bolesti po vytržení zubu

Dobrý den, chtěl by se zeptat na bolest zubů a okolí po vytržení 8. Před třemi...

Menses

Dobrý den, ráda bych se zeptala co znamená, že by se menses neměly dostavit,...

OSPALOST

DOBRÝ DEN UŽ DELŠÍ DOBU SE CITIM OSPALA POŘAD BYCH SPALA ČIM TO MUŽE BYT MAM...

Bříšní kolika

Dobrý den, poslední dobou mě trápí taková neurčitá bolest v oblasti pupku, od...

Bolest v levém podžebří

Dobrý den, je mi 18 let, vrací se mi bolest v levém podžebří která směřuje až...

Léky na vysoký kevní tlak

Dobrý večer, je mi 44 let,už čtyři roky beru léky na tlak. Ten se mi zhoršil...

Otěhotnění při užívání kondomu

Dobrý večer, s partnerem používáme jedinou ochranu kondom. Antikoncepci mi...

Krvácení

Dobry den mam takovy dotaz od minuleho pondely do soboty jsem trosku krvacela...

Clarinase repetabs

Dobrý večer paní doktorko, můj otec byl dnes na vyšetření ORL s uchem. Při předklonu,...

Dlouhodobý suchý kašel škrábání v krku

Dobrý den, nevím zda je to dotaz pro Vás, případně prosím o předání dál, již...

Chlamydiova infekce

Dobrý deň, vážený pán doktor, mala by som na Vás jeden dôležitý dotaz., ktorý...

Problém ztopoření penisu

Dobrý den .. Je mi 37 naprosto klidný a pohodový člověk, přesto mě trápí jeden...

Podrážděná slinivka břišní


Bolest v podbřišku

Dobry den, uz nekolikaty den ze me vypadavaji krvave hleny, bolest v podbrisku....

Neštovice a kašel

Dobrý den, syn 4,5 let má druhý den neštovice, které jsou ve stádiu výsevu,...

Vyrážka na zádech

Dobrý den , už asi 2 měsíce mě trápí vyrážka na zádech , zkoušel jsem pár mastiček...

Bolest hlavy

Dobrý den.... mám bolesti hlavy v zadní části hlavy tlak metání hlavy a bolest...

Zrcadla

dobrý den, mám dotaz ohledně gyn. zrcadel... Je pravda, že vyšetřením pomocí...

Potíže s dosažením orgasmu u muže při sexu

Dobrý den, můj muž má již několik let potíže s dosažením orgasmu a teda ejakulací...

Reklama
Zavřít