Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Potíže a dotaz na RS

Mozek a nervy Marek 11.7.2019

Dobrý den, přibližně před třemi týdny mi začaly jemně brnět končetiny. Nejvíce pozorovatelné to je v klidu, při denní zátěži to nevnímám. Také mám pocit horší citlivosti v předloktí a kolem kotníku. Dlouhodobě nemám jistotu např. při nošení tácu s jídlem, když nesu kávu, raději oběma rukama. Když se např. pohne lžička, většinou ucuknu. Také poslední dobou mám pocit 'houpavosti', když stojím, mírně zhoršenou stabilitu. Přibližně rok pozoruji samovolné cukaní žil hlavně na lýtku, ale i jinde. To může souviset s tím, že mám hodně viditelné a někde i vystouplé žíly. Prosím o názor, zda může jít o RS. Děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová


Dobrý den, i když zkušený neurolog může vyslovit podezření na základě typických příznak...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Může mít RS vliv na dýchací potíže?
Dobrý den,mám RS už jedenáctý rok,jsem nyní na léčbě...
Potíže s dýcháním
Dobry drn mam potiže s dychanim občas a už mě třidni...
Potíže s dýcháním
Dobrý den, Mám dotaz .. kamarádovi je 20 špatně se...
Potíže s dýcháním
Dobry den uz pres rok mam potize s hrudnikem a dychanim...
Potíže s chůzí
Dobrý den, můj problém trvá už od puberty. Je mi 35...
Potíže s močením
Dobrý den, Chtela bych se zeptat ohledně svého...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Potíže

Vážený pane, vážená paní, ráda bych Vám položila dotaz, který se týká problému...

Potíže

Dobrý den, chtěla bych poprosit o Vaši radu, jelikož nemám čas zajít k lékaři....

Potíže

Dobrý den, prosila bych o radu. Cca před rokem jsem prožila stresové období....

Potíže

Dobry den,asi pred 4 dny jsme mmeli s partnerkou sex a hned kdyz jsem byl v...

Potíže

Dobrý den, chtěla bych se zeptat čím může být způsobeno že při sexu trochu krvácím?Antikoncepci...

Potíže po dietní chybě

Dobrý den, celá situace okolo koronaviru i práce mi v poslední době způsobovala...

Potíže po operaci

Dobrý den Jsem 2 měsíce po operaci kotníku měla jsem tam šroub který mi 15.1.21...

Potíže při močení

Dobrý den, už asi měsíc mě trápí pálení při močení. Ze začátku to bylo horší,...

Potíže a Achilovkami

Dobrý den, Mám dlouhodobě potíže s achillovkami = od 18let, nyní je mi 28....

Potíže a bolesti

Dobrý den, jsem mimo ČR a jen tak se nedostanu k doktorovi, proto Vás prosím...

Potíže a nemoc štítné žlázy

Dobrý den, už delší dobu jsem hodně unavený a vyčerpaný, o prázdninách jsem...

Potíže a trávením

Dobrý den paní doktorko! Mám celkem nepříjemné potíže s trávením. Bolí mě žaludek...

Potíže během cyklu

Dobry den, mam par dotazu. Ziju v Anglii a mam tady velke problemy s lekari...

Potíže během sedání si při menstruačním období.

Dobrý den, můj dotaz spočívá v tom, že pokaždé když mám menstruaci, kterou už...

Potíže i po léčbě na urologii

Dobrý den, před měsícem jsem byl na urologii s tím, že mě bolí levé varle a...

Potíže jsou psychického původu?

Dobrý den, chci Vás požádat o radu ohledně mých vleklých zdravotních problémů. Od...

Potíže mi začaly před týdnem.

Dobrý den. Potíže mi začaly před týdnem. Ráno jsem se vzbudila s mírnou bolestí...

Potíže na penisu

Dobrý den pane doktore, chtěl bych se zeptat na pár věcí ohledně penisu a byl...

Potíže na přední straně hrudníku vpravo

Dobrý den, již 2 měsíce me trápí "napětí " svalstva (vytváří tupou bolest) na...

Potíže o po viróze

Dobrý den, od srpna po prodelane viroze mě stále trápí bolesti kloubů a i jakoby...