Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Prašky a Ostropestřec mariánský

Antikoncepce Akzenna . 24.1.2011

Dobry den chtěla bych se zeptat jestli ma čaj z Ostropestřce mariánského nějaký vliv na antikoncepci? děkuji předem za odpoveď :-)

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Ostropestřec neovlivňuje účinnost antikoncepce. Naopak chrání játra před nežádoucími ´účinky antikoncepce.

Související dotazy

Ostropestřec mariánský
Dobrý den,beru Lagosu 150 mg 3x denně a koupil jsem...
Ostropestřec
Dobry den. Prave jsem douzivala antibiotika. Rada...
Warfarin a ostropestřec
Dobrý den,mám dotaz.Mohu používat ostropestřec s kombinaci...
Ostropestřec Mariánský a jeho úžívání
Dobrý den, bohužel musím brát více léků (HA, léky na...
Hepatitida c
Dobrý den mám hepatitidu tipů c chronickou neberu žádné...
Elevace jaterních parametrů
Dobrý den, mám dotaz ohledně zvýšených jaterních testů...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Prášky

Dobrý večer,beru krátkodobě prednison 10mg.Chtěla bych se zeptat,jesli bych...

Prášky

Dobrý den dostala jsem od své lékařky prášky na zastavení menstruace Norehisteron...

Prášky

Dobrý den, prosím vás, kdybych vysadil questax (lék na psychózu), za jak dlouho...

Prášky

Dobrý den,chtela bych se zeptat jestli je normalni kdyz jsem zacala brat antikoncepci...

Prášky

dobrý den existuje prosím antikoncepce,která se nemusí používat pořád? dcera...

Prašky

Dobrý den mam dotaz když jsem po operaci cysty asi zhruba tak přes 17 dni kdy...

Prášky

Dobrý den nejsem schopná brát prášky na títnou žlázu(novothyral 75 a cefasel...

Prášky

Dobrý den, začínám brát antikoncepci Lindynette 20, chtěla bych se zeptat když...

Prášky "na učení"

Dobrý den, letos v květnu maturuji a ráda bych si dopomohla nějakou zázračnou...

Prášky a jehich následky

Dobrý den, již druhým rokem se léčím na klouby a bolesti zad jsem silnější postavy...

Prášky AZALIA

Dobrý den užívam prášky Azalia. Když jsem je brala měla jsem nepravidelné mens....

Prášky Modafen

Dobrý den, mám na vás otázku ohledně prášků Modafen. Včera mě bolela hlava,...

Prášky na bolest zad

Dobrý den.chtěla jsem se zeptat jake prášky proti bolesti zabírají pri skriplim...

Prášky na hubnutí

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je možné brát prášky na hubnutí společně...

Prášky na hubnutí

Dobrý den poradíte mi co bych měla brat abych se zbavila přebytečného tuku v...

Prášky na hubnutí Weight Loss

Dobrý den. Ráda by sem zhubla a když jsem brouzdala na internetu tak jsem narazila...

Prášky na hubnutí Weight Loss

Dobrý den. Ráda by sem zhubla a když jsem brouzdala na internetu tak jsem narazila...

Prášky na menzes

Dobrý den, od mé doktorky jsem dostala léky - Duphaston a Estfofem, abych začala...

Prášky na oddálení menstruace

Dobrý den, paní doktorko, ráda bych se zeptala, je mi 17 let a ještě jsem nebyla...

Prášky na odstranění chlupů

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli existují prašky ktere by odstranily chlupy...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×