Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Přechod Lindynette 20 na Triquilar

Antikoncepce Sylvie . 22.11.2011

Dobrý den,jak mám postupovat po do brání poslední tablety Lindynette? Mám si udělat 7 denní pauzu a pak začít užívat Triquilar nebo začít užívat Triquilar ihned po dobrání poslední tablety Lindynette? Nemusím se v prvních dnech bát snížení antikoncepčního účinku při změně těchto pilulek? Předem děkuji za odpověď. S pozdravem pěkného dne Sylvie

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, můžete buď udělat 7 denní pauzu či můžete s novým typem antikoncepce začít ihned po dobrání toho starého, je to na vaší volbě. V obou případech budete před otěhotněním zcela chráněna.

Související dotazy

Přechod Lindynette 20 na Triquilar
Dobrý den,jak mám postupovat po do brání poslední tablety...
Přechod z Lindynette 20 na Triquilar
Dobrý den,jak mám postupovat po do brání poslední tablety...
Prechod z lindynette 20 na Lusienne
Dobry den.Dobrala jsem posledni prasek lindynette 20...
Recidivující gynekologický zánět
Dobry den, v dubnu jsem zacala brat antikoncepci Lindynette...
Lindynette 20
Dobrý den, s přítelem jsem měla sex s kondomem, ale...
Antikoncepce a menstruace
Beru poprvé antikoncepci Lindynette 20, dobrala jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Přechod ?

Dobrý den,je mi 43 let-děti nemám,začaly mi letošním rokem problémy s menstruací.Leden...

Přechod a těhotenství

Dobrý den. Je mi 51 let a od 07/2014 jsem nedostala menstruaci. Byla jsem u...

Přechod antikoncepce

Dobrý den, po 3 letech přecházím z antikoncepce lunafem(21) na Qlairu (28)....

Přechod antikoncepce na jinou HA

Dobrý den, asi tři roky jsem brala antikoncepci Sunya,kterou jsem byla nucena...

Přechod HAK na Daylette

Dobrý den, paní doktorko, přecházím z HAK Nuvaring na HAK Daylette, obě to...

Přechod k jinému gynekologovi

Dobrý den,chtěla bych se zeptat. Přecházím k jiné gynekološce.Potřebuji i nějakou...

Přechod k lékaři

Dobrý den paní doktorko, jak jsem se již jednou ptala na přechod od dětského...

Přechod k lékaři

Dobrý den paní doktorko, chtěla jsem se zeptat v kolika letech se přechází...

Přechod k novému lékaři - panenství

Dobrý den, zajímalo by mě do jakého věku pacientky se gynekolog dotazuje jestli...

Přechod k praktickému lékaři pro dospělé

Dobrý den je mi 16 let. Mohla bych se zeptat jestli je možné přejít k praktickému...

Přechod Lindynette 20 na Triquilar

Dobrý den,jak mám postupovat po do brání poslední tablety Lindynette? Mám si...

Přechod mezi HAC

Dobrý den, brala jsem tři měsíce antikoncepci Tanielle, pak jsem dostala předepsanou...

Přechod Minerva na Lindynette

Dobrý den,přešla jsem z HA Minerva na Lindynette.Udělala jsem 7 denní pauzu.Jen...

Přechod na ant. Bonadea

Dobrý den, v současné době mám antikoncepci Lindynette 20, která mi nevyhovuje...

Přechod na antikoncepci SIDRETELLA

Dobrý den, paní doktorka mi nyní předepsala novou antikoncepsi SIDRETELLA. Budu...

Přechod na antikoncepci sunya

Dobrý den, od svých 15 let jsem brala antikoncepci TRI-REGOL 21+7, nyní mi...

Přechod na Evru

Dobrý den, přecházím z Yadinu na Evru a chtěla jsem se zeptat, zda si mám náplast...

Přechod na HA Bonadea

Dobrý den, po dokončení platíčka HA Minerva budu přecházet na HA Bonadea (generikum...

Přechod na HA Qlaira

Dobrý den, dnes jsem byla na vyšetření u paní doktorky a kvůli problémy s menstruací...

Přechod na jinou antikoncepci

Dobrý den, minulý měsíc jsem mi gynekolog předepsal jinou antikoncepci, brala...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest bederní páteře

Dobrý den, mám už asi půl roku bolesti bederní páteře, bolí mě spíše na pravé...

Celoživotní lupenka

Po celém těle vyzkoušeno několik lékařu v okolí bohužel bez úspěchu a za ty...

Otěhotnění den po skončení menstruace?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné otěhotnět 1 den po skončení...

Vznik Parkinsonovy nemoci

Jak vzniká parkinson

Dieta při onemocnění štítné žlázy


Bylinky a zdravé srdce

Názor na použití bylin při léčbě mnoha onemocnění se různí. Ani lékaři jejich...

Moje bolavá záda

Dobrý den Vážený pane doktore, žádám Vás o radu. Bolí mě záda v bederní části,...

Fialove rty

dobri den chtěla jsme se zepata ted par dnu ktere byly studene jsme nemochli...

Nevyléčitelná angína, antibiotika,


Poraněný nehet na noze

Dobrý den, Před 2 dny jsem si poranila nehet u palce na noze (rana softballovym...

Laserové operace očí

Nejen o laserových operacích očí hovořil v pravidelném pořadu U lékaře ve Studiu...

MUDr. Dagmar Galatíková

Odborný lékař interní a revmatologie

Klíště dokáže přežít v pračce i v mrazáku

Klíšťata existují na Zemi již více než 350 milionů let. V průběhu evoluce se...

Zlomenina krčku

Zlomenina krčku je přerušení souvislosti stehenní kosti, femuru, v místě...

Cysta na játrech a vaječníku


MUDr. Radovan Hranický

Praktický lékař pro dospělé

MUDr. Libor Winkler

Stomatologická ordinace

Zlomenina krčku mívá fatální následky. Proč ale tak často?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×