Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Prevence

Alergie ivana . 3.5.2011 redakce uLékaře

dobri den ješte jedna otazka jak dite neni astmatika ani alergik neni nesmysl ho lečit kortikoidama jen aby se prudušky s toho kašle ktery je časty vylečily

Odpovídá:

MUDr. Marcela Vorlíčková


Dobrý den, astma nemusí být jen u alergiků, obecně kortikosteroidy jsou léky , kterém potlačují zánětlivou reakci. U Vašeho dítěte je zřejmě podezření, že příčina kašle, zahlenění byl mohla být právě v chronickém zánětu průdušek nejspíše alergické etiologoie, zde je potom léčba, pokud nepomáhají anithistaminika, Singulair, kortikosteridy zcela na místě.

Související dotazy

Prevence
Dobrý den potřebuji info ohledně prevence je mne 37...
Zázvor a prevence rakoviny
Dobrý den, dočetla jsem se o pozitivních účincích zázvoru...
Prevence nachlazení u domácího mazlíčka
Dobrý den, vážená poradno, v současnosti se stala společenskou...
Prevence diabetu
Dobrý den, byl jsem nedávno u lékaře jelikož mi zjistili...
Gynekologické prevence
Dobrý den, je mi 38let a jsem asi rok po odstranění...
Gynekologická prevence
Dobrý den, zajímalo by mě, zda může výsledky cytologie...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Prevenar přeočkování ve 24měs.

Dobrý den, syn byl očkován Prevenarem v 8. a 9. měsící, nyní máme jít na přeočkování...

Prevenar u staršího dítěte

Dobrý večer paní doktorko, mám dvě malé děti (1 a 6 let). Mladší byla očkována...

Prevenar versus Synflorix

Dobry den, Rada bych se s Vama poradila ohledne ockovani proti pneumokoku,...

Prevenar-pneumokoky...

Dobrý den,mám 3 děti. První dítko,očkované nebylo,a je naprosto zdravé. Druhé...

Prevenar?

Dobrý den,syn má 15 měs.,po narození měl zlatého stafylokoka v oku,již vyléčeno,streptokoka...

Prevenar13

Prosila bych poradit ohledně 2lete cery,opakovaně ma zanět středního ucha,4krat...

Prevenar13

Dobrý den, moje 3letá dcera od cca 6měsíců trpí neustále se opakujícími záněty...

PREVENAR13

Kolik dávek se aplikuje u očkování vakcínou PREVENAR13?Lékařka mi jen říkala,...

Prevenar13

Dobrý den, mám 12ti měsíční dceru,byl u ní zjišťěn výskyt Hemofilia influence...

Prevenar13 - očkovací schéma 2+1

Dobrý den, v letáku od Prevenaru 13 jsem našla možnost očkování ve schématu...

Prevence

Poslouchala jsem před chvíli MUDr. Šebka v rozhlase, domníváte se, že také zbytečně...

Prevence

Dobrý den,chtěla bych se zeptat před pár dny jsem měla rizikové chování. Nemám...

Prevence

Dobrý den potřebuji info ohledně prevence je mne 37 let chodím 2x ročne na gynekologii...

Prevence

Dobrý den chci se zeptat je mne 36 let byla jsem na pravidelné 2 leté prohlídce...

Prevence

Dobrý den, pane doktore chtěla by jsem si preventivně nechat vyšetřit ledviny...

Prevence

Dobrý debn, v rodinné anamnéze máme opakovaně karconom prsu. Na mamologii jsem...

Prevence

Dobrý den, doteď jsem svým dětem (4 a 7 let) dávala Marťánky a nebyli nemocné....

Prevence

Dobry den,momentalne se nachazim v Italii a v souvislosti s vyskytem praseci...

Prevence aftů

Dobrý den, můžete mi poradit prevenci na afty? Děkuji

Prevence akutních problémů

Zdravím vás, mám jeden rychlý dotaz, ..tak že prosím kromě mozkové příhody a...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas


Špatná cytologie


Skodi detska odrazedla??


Kolonoskopie: vyšetření, které zachraňuje životy


Alkohol a zvýšené jaterní testy


Křupání v zápěstí


Krev ve stolici


MUDr. Antonín Stříž

Rehabilitaçní ambulance

Zlomenina zápěstí


Otoky nohou po zlomenině pánve


MUDr. Iva Skořepová

Ordinace lékaře specialisty - revmatologie

Vyrazka


Slabost po sladkém


Bolest prsu


Antikoncepce a antibiotika


Zlobí vás koleno? Důvod pomůže odhalit artroskopie


Boule a otoky na hlavě


Oteklý ret


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×