Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Průjem

Praktické lékařství Barbora 27.12.2016

Dobrý den chtěl bych se zeptat. Po užití 15te pilulky jsem se najedna a asi hodinu a půl na to měla prujem. Může to ovlivnit účinnost antikoncepce v dalším týdnu? dekuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Ne, určitě neovlivní. Účinnost antikoncepce zůstane zachována. Jednorázový průjem nemá vliv na účinnost. Musela byste mít průjem více jak dva dny a to opravdu intenzivní, vodnatý. S pozdravem Dr. Janoušková

Související dotazy

Průjem
Dobrý den, již 3. den mě trápí průjem, první dva dny...
Průjem
Dobrý den je mi 23 let a uz asi cca tyden mam úplně...
Průjem
Dobrý den. Už delší dobu mám problém s bolestmi břicha....
Průjem
Dobrý den, ráno mě začala bolet hlava a k tomu se...
Chronický průjem
Dobry den,chtela bych se zeptat ,maminka 82 let -alzheimer...
Chornický průjem
Dobrý den, rád bych požádal o Vaší pomoc. Jde o...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Průjem

Dobrý den, již 3. den mě trápí průjem, první dva dny to bylo jen ráno a večer,...

Průjem

Dobrý den pane/paní doktore/ko, obracím se na Vás s dotazem týkající se mého...

Průjem

Dobrý den, mám dotaz ohledně dlouhodobějšího průjmu. Před 14 dni jsem měla...

Průjem

Dobrý den, měl bych otázku ohledně mého trávení. Před týdnem jsem se začal soustředit...

Průjem

Dobrý den, v posledním jednom dvou měsících se mi vrací cca jednou týdně průjem....

Průjem

Dobrý den, Před týdnem jsme se vrátili z exotické země. Už týden mě bolí břicho(...

Průjem

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat budu nastupovat do nové práce nejdříve že...

Průjem

Dobrý den, patří mezi příznaky průjem? Mohlo by se jednat o koronavirus, když...

Průjem

Dobrý den, v úterý a ve středu večer jsem měla s přítelem nechráněný pohlavní...

Průjem

dobrý den,asi měsíc mám mám průjem-jinak žádné jiné problémy nemám,chut k jídlu...

Průjem

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat na toto. Prodělala jsem vodnatý...

Průjem

Dobrý den, beru antikoncepci Mercilon. Když jsem si brala v 13:30 odpoledne...

Průjem

Dobry den, V sobotu 11.4. jsem byla sanitkou odvezena do Motola, potom co...

Průjem

Dobrý den chci se zeptat synovi jsou 4 roky a chodí už do školky , včera už...

Průjem

Dobrý den, už týden mám bolesti břicha v oblasti nad pupkem v okolí žaludku....

Průjem

Dobrý den, Mám syna 2,5 roku už třetí den mám průjem, minule dva dny se pokakal...

Průjem

Dobry den Mam takovy problem uz asi 5dni me hrozne boli na hrudi nemohu se...

Průjem

Dobrý den, prosím vás, mám dítě, jsou mu necelé 4 roky a má už 6 dní průjem....

Průjem

Dobrý den, prosím o radu. Je mi 25 let. Posledních pár měsíců po jídle i po...

Průjem

Dobrý den mám posledni rok problém s průjmy. Je mi 18 . Začalo to např po hodně...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolesti na hrudi, vysoký tlak, pomalý tep

Dobrý den. Je mi 29 let a mam problem s nízkým pulzem srdce 57 tepů za minutu...

Mommox


Červené tečky na penise


Štípnutí hmyzem

Dobrý den včera při procházce me stiplo hovado přímo do kotníku místo mám hodně...

Nadýmání


Bolestivá noční erekce

Dobry den, uz skoro tri mesice mam tento problem. Temer kazdou noc me probouzi...

Tlak na levé straně břicha

Dobrý den, rád bych se zeptal ,co značí občasný, nepříjemný tlak na levé straně...

Načervenalé plošky(na fotce jsou světlejší) v ochlupení

Dobrý den, před týdnem se mi udělaly tyhle načervenalé plošky(na fotce jsou...

Zlomeni bercove a vreteni kosti

Syn pred tydnem mel uraz. Po RTG mi Dr. rikal ze je noha zlomena, ale ze kost...

Vřídek


Bílé pupínky a výrůstek ženského genitálu


Sperma

Dobrý den chtěl bych jse zeptat když mám sperma bílo světlozelene barvy a sem...

Průjem při užívání Amoksiklavu


Vysazení utrogestanu ve 3. trimestru

Dobrý den, mám za sebou již jeden předčasný porod (34+5 dle PM, 34+0 dle...

Tachykardie

Dobrý den , je mi 26 let , jsem léčená se sinusovou tachikardií beru léky -...

Muž - nadměrné ochlupení

Zdravím, jsem chlapec, je mi 17 let. Trpím nadměrným ochlupením. Mám rovné dlouhé...

Kdy začít plně zatěžovat kotník po dvojité zlomenině?

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala na názor, od kdy je dobré plně zatěžovat...

Tvrdá hnědá kůže na palci

Na palci u nohy se mi objevila tvrdá, hnědá kůže která se ráda drolí, mám to...

Hnisavé pupínky

Dobrý den,ráda bych Vás požádalo o radu. Již druhým měsícem se léčím u kožní...

Protilátky u covid-19

Dobry den, chci se zeptat, za jak dlouho po prvních příznacích nejlépe absolvovat...

Reklama