Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Působení AD

Psychika Radim Valach . 2.4.2010 redakce uLékaře

Dobrý den,chtěl jsem Vás požádat o radu.Beru cca.3 měsíc EFECTIN na úzkost,vč.občasných úbytků energie,napětí,nervozity,přehané-opakované obavy a strachy,ale účinek nic moc,je to pořád nahoru a dolů,dávkování je na 150mg. Tak se chci zeptat,zda není lepší vyzkoušet AD REMOOD nebo ZOLOFT ? Děkuji Vám za radu a jsem s pozdravem.Valach R.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, změnu medikace bych doporučoval probrat přímo s ošetřujícím lékařem, který zná Váš přesný zdravotní stav. Neuvážené změny totiž mohou způsobit více škody než užitku. Hezký den.

Související dotazy

Ad v těhotenství
Dobrý den,chtěla bych otěhotnět,ale bhužel beru Ad...
AD
Dobrý den, doktorka mi změnila AD z Asentra na Elify...
Působení antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když mi skončí menstruace...
Vedlejší účinky AD
Dobrý den, paní doktorko. Užívám 1x denně AD ARGOFAN...
AD v těhotenství
Dobrý den moc Vás prosím o radu. Zajímalo by mne, zda...
Působení antibiotik na HA
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mi třídenní antibiotika...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Pupocna hernia (kyla) a plucna embolia

Dobry den.som 14 mesiacov po porode sekciou (dvojicky).pocas tehotenstva sa...

Purinol

Dobry den, jsem kardiak (pred 3mi lety 2x IM - od te doby v poradku) dodrzuji...

Purpura pigmentosa

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, před čtyřmi lety se mi na lýtkách...

Purpura pigmentosa a léky na ředění krve

Dobrý den, cca před třemi lety mi byla na základě histologie diagnostikována...

Purpurea dermatika

Dobrý den, ráda bych se zeptala na onemocnění purpurea dermatika, jak dalece...

Purulentní peritonitis

Dobrý den, před 3 týdny jsem podstoupila LSK pro podezření na akutní apendicitis....

Pusa na rty

Dobry den,16.6. v pondeli jsem dostala pusu na rty k narozeninam od znameho....

Pusa na rty

Dobry den,asi jsem moc uzkostliva,ale potrebuji uklidnit. Je mozna se nakyzit...

Pusace a bolesti svalů pod lopatkamy

Hezký den,je mi 37 let,trápí mě tak přes rok pulsace po celém těle.Mám fizickou...

Působení

Dobrý den, chtěla bych se zeptat dobrala jsem poslední platíčko antikoncepce...

Působení antibiotik

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho účinkují antibiotika (Zinnat) po...

Působení antibiotik

Dobrý den. Užívám antibiotika, a to Azitrox 500. Jsou tam tři tablety, které...

Působení antibiotik Fromilid 500 a antikoncepce Softinelle

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak na sebe působí antikoncepce Softinelle...

Působení antibiotik na antikoncepci

Dobrý den, chtěla bych se tímto zeptat na vzájemné ovlivňování antibiotik a...

Působení antibiotik na HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mi třídenní antibiotika (azithromicin...

Působení antibiotik na helicobakter

Dobrý den, včera jsem Vám psala dotaz ohledně helicobakter, dnes jsem na ni...

Působení antikoncepce

chtěla bych se zeptat jestli mě antikoncepce dokáže ochránit už po 7 pilulkách...........děkuji

Působení antikoncepce

Dobrý den, působí antikoncepce i během sedmi denní pauzy ? Pauzu mám od pondělí...

Působení antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když mi skončí menstruace a začnu opět brát...

Působení antikoncepce

Dobrý den, právě jsem začala brát antikoncepci Natalya ale má doktorka mi nesdělila...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×