Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Rada

Endokrinologie jolana . 25.9.2009 redakce uLékaře

v polovine augusta2009 mi zistili zvýšenou štítnu žlazu užívam thyrozol a pyridoxin a ted 23.09.2009 mi gynekoložka rekla že sem v 5 týdnu gravidity co to obnáší donosím díte do konca poradte mi.dekuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, rozhodně byste měla o svém zdravotním stavu informovat jak ošetřujícího gynekologa, tak i o těhotentví endokrinologa. Při správně nastavené terapii pak nehrozí pro plod téměř žádné riziko. Hezký den.

Související dotazy

Rada
Pane doktore,jsem uz zoufalej z te bolesti,rad bych...
Rada
Dobrý den, Opět Vám píšu o radu. Je moéžné se spojit...
Rada
Dobrý den. Můj přítel má skoro vždy po pohlavním styku...
Rada
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat mám kvasinkový zánět...
Rada
Prosim o radu..co mam delat kdyz muj prakticky zubni...
Rada
Dobrý den ,prosím o rady. Mám dceru která má 29 měsíců.Je...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Quickův test a aspirin protect 100

Dobrý den, užívám preventivně Aspirim protect 100 kvůli operaci srdeční chlopně...

Quinkeho edém

Dobrý den, trpím 6 let quinkeho edémem. Jsem alergická na všechny léky proti...

RA

Maminka 74 let ma jiz 15 let velice bolestivou revmatoidni artritidu - ruzne...

RA a alkohol

Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o radu. V květnu 2012 jsem měl úraz na bruslích...

RA a konopí?

Dobrý den pane doktore. Moji maminku sužuje RA,bere léky,stav se nezlepšuje....

RA a těhotenství, vysazování kortikoidů

Dobrý den,dlouhodobě (cca rok) užívám Prednison 5mg denně na revmatoidní artritidu,kterou...

Ráčkování

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na něco, na co jsem tu nikde odpověď nenašel. Je...

Rád bych se zeptal jestli mám fimózu

Pane doktore, jako malý jsem prošel operací penisu (nevím bohužel kvůli čemu...

Rád bych slyšel váš názor

Dobrý den , nechci se nijak objednávat na žádnou prohlídku , pouze bych rád...



Rada

Dobrý den.Před 5 dny se mi objevil hnědý výtok.Těhotenský test jsem si dělala,ale...

Rada

Mam polyneuropatiu DK beriem lieky Gabagama 300 ktore my nepomahaju 4 stavce...

RADA

Delší dobu mám problém s páteří, při některých pohybech mi jak kdyby vyskočí...

Rada

Dobrý den ,prosím o rady. Mám dceru která má 29 měsíců.Je narozená ve 28+5...

RADA

Dobrý den,mám dotaz na to zda by šlo řešit můj problém nebo spíše problémy? V...

Rada

Dobrý den, předem se omlouvám za asi poněkud netradiční dotaz. Je mi 27 let...

Rada

Dobrý den paní doktorko, chci se zeptat. Už 3 roky neberu žádnou antikoncepci...

Rada

Doby den,uz sedm let mam problemy s vypadavanim vlasu a hnisavymi lozisky na...

Rada

Dobry den,moje potize jsou cim dal horsi,a stale se nic nelepsi,spis mam vice...

Rada

Dobry den,chtel bych se zeptat,neco me stiplo do penisu a po dvou dnech mi otekl...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×