Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reaktivní trombocytóza

Praktické lékařství Jana 16.10.2016

Dobry den. Nyni prodelavam zápal plic,z úst doktorky ošklivý a prolezly uzlinami, zánět dutin a přidala se i angina. Vse dohromady . Muj dotaz zní , pani doktorka mi z obrazu zjistila trombocyty 741 a informovala me o možném otoku a krevní srazenine, v pripade potíží na pohotovost .
Je vice nez pravděpodobně , ze se jedna o přechodný stav a nemusím se obávat leukémie . Moje babicka zemřela na leukémii. Úklidnete me prosim. Zdravi. Jana

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý večer Jano, ve Vašem případě se téměř určitě jedná o reaktivní trombocytózu, to...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Reaktivní angioendoteliomatosa
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení diagnózy...
Reaktivní uzlina
Dobrý den, ráda bych se zeptala, co přesně si představit...
Salazopirin na reaktivni artritidu a otěhotnění
Dobry den, chtela bych se zeptat jake je riziko kdyz...
Sport po reaktivní artritidě
Sport po reaktivní artritidě
Trombocytóza
Dobrý deň, Chcela by som sa spýtať na Vás názor. V...
Trombocytóza
Dobrý den přeji, prosím mám dotaz. Při odběru krve...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Reaktivní artritida - léčba léky určenými pro zvířata

Vážený pane doktore, jsem jednadvacetiletý student, kterému byla před půl rokem...

Reaktivní buněčné změny


Reaktivní gastropatie

Dobrý den, byla mě na základě bioptického vyšetření diagnostikována reaktivní...

Reaktivní HbsAg v těhotenství

dobry den,pri vysetreni krve v tehotenstvi ktery se dela u gynekologa mi byl...

Reaktivní lymfatické uzliny

Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o Váš názor, vopred ďakujem. Asi osem rokov mam...

Reaktivní mononukleoza

Dobrý den, ráda bych věděla, co mám dělat, když mám reaktivní mononukleozu....

Reaktivní mononukleóza, únava

Dobrý den, paní doktorko, z výsledků krve mi byla zjištěna reaktivní mononukleóza....

Reaktivní protein

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně reaktivního proteinu. Právě jsem obdržela...

Reaktivni protein, Fe, vycerpanost

Vazeni, Na vasi poradnu jsem se pred casem obracel s neobvyklym problemem,...

Reaktivní tachykardie

Dobrý den, za deset dni me čeká operace kyčelního kloubu TEP a mam uz po třetí...

Reaktivní úzkostná porucha

Dobrý den , Má přítelkyne byla tehotna a nebylo to lehke. Nasel jsem ji doma...

Reaktivní úzkostná porucha

Dobrý den, v posledních měsících jsem byl vystavený vyšší expozici stresu...

Reaktivní uzlina

Dobrý den, ráda bych se zeptala, co přesně si představit pod pojmem reaktivní...

Reaktivní uzlina zřejmě

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat,asi před týdnem se mi vytvořila za krkem na...

Reaktivní uzliny na krku

Dobrý den, předem se omlouvám za můj opakující se dotaz co se týče mých zvětšených...

Reaktivní uzliny v tříslech

Dobrý den, asi 14 dní mě bolí uzlina v trisle. Dnes na utz, prosím o interpretaci...

Reaktivovaná mononukleoza

Dobrý den, paní doktorko. Před 4 lety jsem prodělala mononukleozu, aniž bych...

Reaktivovana mononukleoza

Dobry den, je mi 18 let a asi pred dvema lety jsem prodelala mononukleozu -...

Realita ve snu

Poslední dobou mám velmi, ale velmi reálné sny. Vím, že to tu už napsalo hned...

Reálné právo pacienta odmítnout cévkování

Dobrý den, prosím o informaci vhodném způsobu odmítnout urologické vyšetření...