Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Rifampicin a léky na tlak

Léky Marie 3.2.2014

dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je možné brát speciální antibiotikum rifampicin spolu s Vasocardinem a Pradaxou. Lékař mě před tímto varoval, když mi léky na tlak nasazoval a na infekci mi k antibiotikům nic neřekli. děkuju za odpověď Marie

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den,
uvedená kombinace léků opravdu není vhodná - rifampicin může snížit efekt lé...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Speciální antibiotika a léky na tlak
dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je možné brát...
Léky na vysoký tlak a jejich účinek
Dobrý den! Mám kamarádku která se léčí na vysoký tlak....
Léky na vysoký tlak
Dobrý den mám dotaz... měla sem tlak 220/115 potom...
Léky na vysoký krevní tlak
Dobrý den, chci se Vás zeptat na léky na vysoký krevní...
Léky
Dobrý den,moje matka užívá na zlepšení krevního tlaku...
Leky na vysoky tlak
Dobry den.Je mi 55 roku mnoho let se lecim na vysoky...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Ribomunyl

Dobry den,trpim 12 let,revmatoidni artritidou. Nyni mam 1,5rocni dvojcata,devcata,trpi...

Ribomunyl a atopicky ekzem

Dobry den, moj dvojrocny syn dostal na podporu imunity Ribomunyl. Syn je aj...

Ribomunyl a atopicky ekzem

Dobry den, moj dvojrocny syn dostal na podporu imunity Ribomunyl. Syn je aj...

Ribomunyl a jeho užívání

Dobrý den, začal jsem užívat ribomunyl při počínající lehčí viróze (horní cesty...

Ribomunyl a těhotenství

Dobrý den, ráda bych měla druhé dítě, ale beru ribomunyl. Musí se léčba vysadit...

Ricínový olej

Dobrý deň. Snúbenica bola na operácií endometriózy a berie lieky Vicanne už...

Ricinus communis 5ch

Dobry den, jsem necele 4 tydny po porodu a po celou dobu jsem uzivala vyse zminena...

Ridka stolice az cerna a hlenovita

Dobry Den, Pani Doktorko chtel,jsem se zeptat nedavno jsem byl hospitalizovan...

Ridka stolice s hodne krve

Dobry den mam problem jiz 4dny mam lehci prujem (ze stresu), vzdy mam po vykonani...

Ridkost vlasu

Dobry den, posledni dva roky mne trapi nadmerna ridkost vlasu. Zejmena na temeni...

Rihani a paleni zahy

Dobry den pani doktorko.. V posledni dobe me trapi docela caste rihani a pak...

Rihani s pocitem zvraceni

Vážená paní doktorko, Potřebovala bych poradit ohledně mého problému. Posledního...

Rihani s pocitem zvraceni

Vážená paní doktorko, Potřebovala bych poradit ohledně mého problému. Posledního...

Rihani, paleni zahy a knedlik v krku

Dobry den, je mi 26 let a pred dvema mesici jsem zacala mit problemy s palenim...

Ríhy v žaludu

Dobrý den chci se zeptat.. Na žaludu už mám dost dlouhou dobu dá se říct "ríhy"...

Rilmenidin Teva 1 mg tablety

Mám noční běsy, bolesti u kořene nosu, občas třas rukou a naprosto suchou ústní...

Rimming

Dobrý den, jak často můžu provádět anální sex, aby v budoucnu nedošlo k jeho...

Risiko přenosu pohlavních nemocích při prasknutí kondomu

Dobrý den, měl jsem chráněný pohlavní styk, ale kondom praskl a něž jsem...

Risk otěhotnění, prosím spěchá

Dobrý den pane doktore, potřebovala bych pomoct. Používám antikoncepci Lindynette...

Risperidon

Dobrý den syn ADHD + opoziční vzdor a agresi v noci míval křeče šel do zákonu...