Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Riziko otěhotnění

Gynekologie Tereza 2.1.2019

Dobrý den,

těsně před Vánoci jsem prodělala první infekci genitálního oparu. Shodou okolností jsem zrovna v té době měla začít brát 4 bílé placebo tablety (beru antikoncepci Yosefinne 24+4 tablet). Bála jsem se, že se mi opar dostane i dovnitř a tak jsem bílé placebo tablety vynechala a načala nové platíčko prášků. Jelikož jsem chtěla menstruaci posunout pouze o týden, tedy abych ji zase dostávala jako dřív v sobotu. Z nového platíčka jsem si tedy vzala dalších 7 aktivních růžových tabletek. Poté jsem si vzala 4 bílé (čtvrtek-neděle). Menstruace se dostavila v neděli.
Od pondělí 31.12. jsem načala nové platíčko a začala už klasicky odznova brát růžové tablety. Na Nový rok ráno jsem měla pohlavní styk bez ochrany, ale přítel ejakuloval mimo mne. Jak je zde velké riziko těhotenství? Dočetla jsem se totiž až ted, že se nemá u těchto tablet posouvat menstruace jen o týden, ale že se má dobrat celé další plato a že se takto snižuje její účinnost.

Děkuji za odpověď.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý večer Terezo, děkuji za dotaz. Je velmi specifický, tak posílám dále k odpovědi našem...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Vážená paní
Riziko gravidity bych viděl jako zanedbatelné přesto je dobré nejenom číst al...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Riziko otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je pravdepobnost...
Jaké je riziko otěhotnění?
Dobrý den, měla bych dotaz. S přítelem jsem měla 2...
Za jak dlouho, po vysazeni HAC, je největší riziko otěhotnění?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Já mám ted od paní...
Riziko otěhotnění při pohlavním styku
Dobrý den, je mi 16 let a podstoupila jsem interupci...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Riziko otěhotnění

Dobrý den, mám dotaz týkající se životnosti spermií mimo lidské tělo. Přítel...

Riziko otěhotnění

Dobrý den, včera v noci jsme se s přítelem milovali. HA neberu asi 2 měsíce...

Riziko otěhotnění

Dobrý den, včera v noci jsme se s přítelem milovali. HA neberu asi 2 měsíce...

Riziko otěhotnění

Dobrý den, beru HA druhým měsícem. S přítelem jsme měli v poslední době sex...

Riziko otěhotnění

Ahoj, jak vysoké je riziko, že žena otěhotní při svém prvním styku s mužem,...

Riziko otěhotnění

Dobrý den, třetí a čtvrtý den po poslední menstruaci jsem měla nechráněný pohlavní...

Riziko otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je pravdepobnost otěhotnění v mém případě....

Riziko otěhotnění

Dobrý den, v neděli jsme spolu s přítelem spali asi v 16:30 hod. Poté jsme měli...

Riziko otěhotnění

Dobrý den, měli jsme s přítelkyní nechráněný styk, ale ejakuloval jsem venku...

Riziko otěhotnění

Dobrý den, měla jsem dostat menstruaci 28.5, což znamená že dnes mám den zpozdění....

Riziko otěhotnění

Dobrý den, Nejsem si jistá jestli jsem těhotná.Posledni menstruaci jsem měla...

Riziko otěhotnění

Dobrý den, mám na vás dotaz Přítelkyně měla dostat menstruaci kolem 22 června,...

Riziko otěhotnění

Dobrý den, v sobotu, těsně po půlnoci, jsme měli s přítelkyní chráněný sex....

Riziko otěhotnění

Dobrý den, 12.5.2016 jsem vysadila HA po dvou měsících užívání. Jaká je pravděpodobnost...

Riziko otěhotnění

Dobrý den, jaké je riziko při pravidelném užívání hormonální antikoncepce?...

Riziko otěhotnění

Dobrý den, chci se zeptat. S přítelkyní jsme měli chráněný pohlavní styk s kondomem....

Riziko otěhotnění

Dobry den. Beru hak v kuse cca vzdy tri platicka. Nyni se mi stalo ze posledni...

Riziko otěhotnění

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jaké je riziko těhotnění,když bez si bez přestávky...

Riziko otěhotnění

Dobrý den. Nepočítala jsem s tím, že bych někdy měla sex s člověkem mužského...

Riziko otěhotnění

Chtěla bych se zeptat, dobrala jsem platíčko antikoncepce a měla menstruaci...