Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Rovamycine na bolavý zub

Léky tomas2009 7.3.2009

dobrý den, po nasazení antibioka na bolavý zub Rovamycine 3 m.l.u se vyskytlo pálení v břichu. Je to normální ??

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Tomáši!
Antibiotika způsobují různé nežádoucí účinky a to dosti často. Nejčastěji se jedná o potíže ve střevě - průjem. Pálení břicha rozhodně proberte s lékařem, který Vám léky nasadil. Je dost možné, že bude třeba něco podniknout.

Související dotazy

Bolavý zub
Dobrý den, dlouhodobě mě trápí bolavý zub a zároveň...
Bolavý zub
Dobrý den, mam takový menší problém. V levé tváři mam...
Bolavý zub nebo dáseň
Dobrý den, asi v lednu tohoto roku mi zubař vyvrtal...
Bolavý zub a patro
Dobrý den, asi před dvěma měsíci jsem byla u zubaře...
Bolavy zub pred porodem
Dobry den chci se zeptat uz nekolik tydnu mam vytrzenou...
Léčba mononukleózy
Dobrý den , chcela by som sa spýtat , vcera som bola...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Roustoucí hCG

Dobrý den, chtěla bych se zeptala, zda roste hCG i při zamlkém těhotenství....

Rouška

Dobrý den, mám několik dotazů. Mám starší rodiče 63 a 66. Šijeme si roušky,...

Roušky a ochrana před koronavirem

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ohledně nošení roušek venku. Je nutné si je...

Roušky a ochrana před koronavirem

Dobrý deň, keďže nieje dostať rouška na ústa, prosím Vás pani doktorka, ako...

Roušky a ochrana před koronavirem

Dobrý den, zakoupil jsem dvouvrstvou roušku k opakovanému použití. Myslíte,...

Roušky a ochrana před koronavirem

Velmi prosím, proč se nepropaguje či přímo nenařídí nošení jakýchkoliv roušek,...

Roušky v těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala jak je to s nošením roušek v těhotenství ? Může...

Rovamycin

Dobrý den, Pane doktore, mám již od středy zánět krčních mandlí a od čtvrtka...

Rovamycin a alkohol

Dobrý den, mám dotaz týkající se konkrétně atb Rovamycine a pití alkoholu...

Rovamycine a prodloužení Qt intervalu

Dobrý den, maminka se léčí se zánětem průdušek půvůodně CRP 20, pak 49, nyní...

Rovnání nosní přepážky


Rovnátka

Dobrý den.Mám syna kterému je 12let,chystáme se na fixní rovnátka,docházíme...

Rovnátka

Dobrý den, mám dotaz ohledně vyrovnání zubů.. Dcera)14 LET má poměrně křivé...

Rovnátka

Dobrý den, měla jsem rovnatka na pevno. Poté vyndavaci, a nakonec dratek za...

Rovnátka

Dobrý den.lékař mi doporučil rovnátka kvůli 2nahoře která vyčnívá.zajímalo by...

Rovnátka

Dobrý den, asi před týdnem a pár dní jsem dostala rovnátka. I když mi bylo řečeno...

Rovnátka

Dobrý den, ráda bych se zeptala na problém s rovnátky. Syn je nosil na noc cca...

Rovnátka

Dobrý den dnes mi paní zubařka oznámila že by bylo dobré pořídit si rovnátka...

Rovnátka

Dobrý den, prosím o radu, syn má zkřížený skus na levou stranu. není to nijak...

Rovnátka

Dobrý den, prosím o radu. Dcera má 2 roky rovnátka,horní i dolní čelist.Díky...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

CHlamydie, ureoplasmata a Mykoplasmata

Dobrý den, byla jsem u svého gynekologa a ten mi na základě stěrů oznámil...

Infekce močových cest a očkování proti chřipce

Dobrý den!Mám asi zánět moč.měchíře,respektive mám bílkovinu v moči /asi týden/,mohu...

Zvětšená uzlina při infekci


Jak se pozná zánět optického nervu?

Zapomněla jsem podotknout ze me boli to oko a vzadu za okem když stim okem hybam...

Krev ve stolici při užívání clexanu(inj.)

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je běžně u zdravého člověka ve stolici...

Dlouhodobá bolest hlavy

Dobrý den, cca dva měsíce mě trápí silné bolesti hlavy a několik dní mě trápí...

Lázně po apendektomii

Dobrý den. Byla jsem na operaci s apendixem, byla to laparoskopická operace....

Palgotal

Dobrý den. Asi půl roku beru dvakrát denně palgotal, který mi byl předepsán...

Akné bez efektivní léčby

Dobry den, jedna se o problem s “akné” Problem trvá už asi od 14.ti let. Momentálně...

Zvýšené GMT

Dobrý den mám GGT 3,19 Bilirubin 31,0 Chodím na gastroenterologii,tlak v pravém...

Balanitida

Dobrý den, minulý den týden jsem dostal radu, abych začal používat krém Imazol...

Dávkování Letroxu v těhotenství

Dobrý den, léčím se na sníženou funkci, brala sem letrox 75 - hodnoty na začátku...

Mutace a1298c v genu mthfr

Dobrý den, byla mi zjištěna mutace a1298c v genu mthfr . Chtěla jsem se zeptat,...

Stav po porodu

Dobrý den, jsem 5 týdnů po spontánním porodu. Byla jsem nastřižená. Šití mne...

Leidenská mutace

Dobrý den, v dubnu tohoto roku jsem podstoupila kyretáž a hysteroskopii kvůli...

Žlutý až hnědý zapáchající výtok.

Dobrý den, již několik dní mě trápí žlutý, někdy až nahnědlý zapáchající výtok...

Pálení a bolesti na hrudi i pod hrudí...

Dobrý den. Již přes rok trpím šíleným pálením na hrudi i pod hrudí, které jakoby...

Antikoncepce

Dobrý den, přítelkyně třetím rokem užívá antikoncepci yosefinne. Menstruaci...

Bolest ramene


Vřed penisu

Dobrý den udělalo se mi tohle na penisu nevíte co to může být? Mam to asi mesic...

Reklama