Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Rovnováha hormonů po ukončení kojení

Homeopatie a alternativní léčba Petra 22.2.2016

Dobrý den pane doktore.Svého syna jsem kojila 30 měsíců,přestala jsem ho kojit před Vánoci 2015.Když si stisknu bradavky,tak se mi stále objevují kapky mléka.Jak dlouho to prosím může trvat,než se mléko přestane úplně vytvářet?Svědčí to o přítomnosti či nerovnováze některých hormonů v těle?Mám tuto situaci nějak řešit?Mnohokrát Vám děkuji za odpovědi.S pozdravem Petra C.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Drobné sekrece z prsů je poměrně častá pokud by neustala bylo by možné stanovit hladinu prolaktinu případně ultrazvuk prsu ale od vánoc je ještě příliš krátká doba.
Příjemný den

Související dotazy

Ukončení kojení
Dobrý den, prosím o radu jak zabránit zatvrdnutí mateřského...
Krvácení po ukončení kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat pred čtyřmi týdny...
Menstruace po ukončení kojení
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak dlouho po ukončení...
Účinnost hormonální antikoncepce
Dobrý den, nikde jsem jasnou odpověď na tento dotaz...
Ukončení kojení
Dobrý den, po porodu mi byla zjištěna hyperthyroza,...
Vliv kojení na štítnou žlázu
Dobrý den, kojím 16 měsíců, nyní na testech je jeden...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rovnátka na citlivé zuby

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat na to, zda si mohu nechat dát fixní rovnátka...

Rovnátka se zubním můstkem?

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu, ještě než se obrátím na mého finančně...

Rovnátka u dětí

Dobrý den, mé dceři se špatně vyvíjí chrup.Pětka ji vyrostla mimo linii zubů,...

Rovnátka v dospělosti

Zdravím, mému otci bude na jaře 82 let a doposud má všechny své vlastní zuby....

Rovnátka zubů

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké jsou možnosti srovnání zubů, pokud...

Rovnátka, cena, věkové omezení

Ortodoncie - Dobrý den, je mi čerstvě 36.let a od mala mám spodní zuby trochu...

Rovnátka, trhání zubů v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se jen pro jistotu zeptat. v dubnu jsem začala řešit...

Rovnátka?

Dobrý den, dnes sem byla se synem 6. let u zubařky, trhala mu dvě 1 nahoře....

Rovnováha

po 5ti týdenní hospitalizaci s chorobou č.008140/10, začal po 14ti dnech v nem....

Rovnováha

Dobrý den. Mám dotaz ohledně rovnováhy. Může latentní tetanie způsobovat absolutní...

Rovnováha, motání hlavy

Dobrý den, již 3 roky mne trápí neustálé jakoby motání hlavy. Je to spíš pocit...

Rowatinex

Dobrý den, chci se zeptat jestli kapky na močové cesty, ovlivňují účinnost antikoncepčního...

Rowatinex

Dobrý den, chci se zeptat jestli Rowatinex (kapky na močové cesty) ovlivňují...

Rowatinex

Dobry den ovlivnuje rowatinex kapky na moc.mechyr pusobeni hormonalni antikoncepce?

Roxithromycin-ratiopharm a alkohol

Dobrý den, užívám antibiotikum roxithromycin-ratiopharm po 12h. Chtěla jsem...

Rozběhne se mi srdce a po cca 1 min. se vrátí do normálu

Dobrý den, je mi 52 let a menstruaci mám nepravidelnou, mám problémy, že se...

Rozbíjení ledvi.kamenů laserem

Dobrý den paní doktorko je rozbíjení ledvin.a moč. kamenů bolestivé? a provádí...

Rozbila jsem rtuťový teploměr

Dobrý den, před týdnem jsem rozbila teploměr ,vysála jsem rtuťové kuličky vysavačem...

Rozbití rtuťového teploměru

Dobrý den, ráda bych se na vás obrátila ohledně rozbití rtuťového teploměru....

Rozbitý rtutový telploměr

zdálo se mi že teploměr neměří, proto jsme ho strčil do horkého čaje. během...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Úzkost

Dobrý den, včera jsem si všiml na ruce modřiny (viz první foto - světlejší...

Leky

Dobry Den. Rad bych se zeptal když přestanu brat leky typu Prozac a neberu...

Imunita

Dobrý den, tímto bych se chtěl optat na následující případ. Prodělal jsem...

Úzkost

Dobrý den, Je mi 17let ... rok jsem brala sertralin na agorafobii (nejdřiv 100mg,...

Penis

Budu mít normální sex, když dám předkožku do pulky žaludu a někdy trochu dál...

Imunita

prosim pani doktorko nevite co by mohla dceři ktera ma 2 roky zabrat na imunitku...

Penis

Dobrý den, mám takovou otázku, mám 17 let a můj penis v klidném stavu má 10...

Rýma


Léky

Dobrý den. Už asi půl roku mám bíložlutý výtok někdy silnější někdy slabší....

Léky

Dobry den,mam dlouhodobe-asi30let Uzivala jsem 10Zolpidenu denne,lekarka mne...

Imunita

Dobrý den asi před měsícem mi byl zjištěn zlatý stafylikok po 14 dnech léčení...

Kašel

Dobrý den pane doktore, Již týden se léčím s velice silným kašlem, kdy vše...

Leky

dobry den chtela jsme se zepatat egzistuje nějaky lek na sklidneni chute na...

Vysoké HCG a následná AMC

Dobrý den, před pár dny jsem sem dávala dotaz ohledně špatného triple testu...

Antikoncepce po tromboze

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak je to s antikoncepcí po té co jsem prodělala...

Léky

Dobry den chtel bych se zeptat lekar mi navysil lek brintellix z 5mg na 10mg...

Penis

Dobrý den v únoru my bylo 14 let můj penis ma bez erkce 4-6 a v erkci zhruba...

Specifikum

Dobrý den, chtěla bych se zeptat a předem omluvit za mojí slohovku, jestli...

Uzdička

Dobrý den, je mi 46 let a již několik let mám dojem že mám čím dál tužší uzdičku...

Růst

Dobrý den , je mi 15 let , a chtěl bych se zeptat , jestli se dá zrušit růst...

Reklama