Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Rozeznání vážné nemoci z krve

Praktické lékařství Veronika . 9.12.2012

Dobrý den, když jde člověk na vyšetření s krví např. na štítnou žlázu, dá se poznat ze vzorku krve jestli není nakažen vážnou nemocí? Děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den- vyšetření krve indikuje lékař na základě předchozího klinického vyšetření pacienta a zpravidla jej co nejvíce zaměřuje na svůj záměr- tedy na potvrzení či vyloučení své diagnosy. Vyšetření tedy není určeno k tomu, aby se z nálezů následně "odhadovalo" onemocnění.

Související dotazy

Krev v moči
DOBRÝ DEN,CHTĚLA BY SE ZEPTAT,MŮJ PŘÍTEL MÁ V MOČI...
Krev v moči
Dobře den, chci se zeptat co by mohla znamenat krev...
Krev v moči
Dobry den byl jsem zhruba před rokem u obvodni lekařky...
Krev v moči
Dobrý den při preventivních kontrolních odběrech...
Vyšetření krve - pohlavní nemoci
Dobrý den, chtěla bych si nechat vyšetřit krev na pohlavní...
Krev v moči
Dobrý den, dnes jsem byla po roce na kontrole u urologa...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rozestup břišních svalů

Dobrý den jsem po třetím cisářském řezu-posledni těhotenství z Ivf-celé těhotenství...

Rozestup břišních svalů

Dobrý den, pane doktore, po druhém těhotenství (před 6 lety) mi zůstalo docela...

Rozestup břišních svalů a další těhotenství.

Dobrý den, po druhém těhotenství mi zůstal poměrně velký rozestup břišních svalů...

Rozestup mezi IVF

Dobry den, chtela bych vas poprosit o nazor. Mam za sebou 2 neuspesne IVF. Behem...

Rozestup mezi jednotlivými vakcínami Prevenar 13


Rozestup mezi RTG vyšetřeními

Dobrý den. Měla bych dotaz ohledně rentgenového záření. Před týdnem jsem byla...

Rozestup stydké spony

Dobrý den, jsem ve 34. týdnu těhotenství. Už od 20. týdne mě bolela spodní...

Rozestup stydké spony 43mm

Dobrý den, po porodu dcery v r.2008 mi lékaři zjistili rozestup stydké spony...

Rozestup stydké spony a porod

Dobrý den, nyní jsem ve 33.týdnu těhotenství a včera při kontrole mi moje...

Rozestup stydké spony v těhotenství

Dobrý den, jsem těhotná 37tt+5 a mám bolesti stydké kosti a kyčlí, dle UZ mám...

Rozeznávání snů a skutečnosti

Dobrý den, už delší dobu mě trápí takový problém.. zdají se mi hodně živé sny...

Rozežraný jazyk, červené skvrny po stranách, pupínky

Dobrý den. Už asi přes půl roku mám potíže s jazykem. Na stranách jazyka jsou...

Rozházená menstruace

Dobrý den, asi mám rozházenou menstruaci. Naposled byla od 16.11.2015 asi tak...

Rozhazený cyklus ?

Dobrý Chtěla bych se Vás prosím zeptat. 21. prosince 2013 jsme dostala menstruaci....

Rozhodla jsem se správně?

Dobrý den, mám zvláštní dotaz. Jsem zdravotní sestra, tč. na rodičovské dovolené...

Rozhodně to není žíznivka?

Dobrý den,dostala jsem se od urologa pro nadměrné pití do rukou mladé endokrinoložky....

Rozhodnutí

Dobrý den děkuji za odpověd Tento zakrok mi samozřejmě doporučil lékař Ale...

Rozhodnutí

Dobrý den Je mi 46 let a mám dlouhodobý problém s bolestí v podbřišku v oblasti...

Rozhodnuti Cervarix nebo Silggard

dobry den prosim o radu mam 13 letou dceru necham ji ockovat na rakovinu delozniho...

Rozhodnutí o léčbě radiojodem

Dobrý den pozvali si mě do motola na ambulantní vyšetření na základě pozitivní...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Sledujte růst dítěte pečlivě

Dívat se, jak dítě roste a sílí, je jistě snem každého správného rodiče. Sledovat...

Hiatova hernie

dobry den prosim o radu a vas nazor.V roce 2007 jsem byl operovan laparoskopicky...

Kůže při ekzému potřebuje vlhkost. Jak ji nejlépe dodat?


Zlobí vás koleno? Důvod pomůže odhalit artroskopie


Natržený lýtkový sval


MUDr. Martin Melichar

Ordinace lékaře specialisty - interna


Občas ji používáme jako účinnou metodu pro odražení nevítané mužské pozornosti....

Jak se vyšetřuje syndrom dráždivého tračníku?


Záškuby ve svalech


MUDr. Jindřich Sklenář

Ordinace praktického lékaře

Ztopořený úd

Dobrý den chci se zeptat mám penis12/3cm dase říct že ho mám pořád stoporeny...

Oteklé kotníky


Nadměrné pocení

Dobrý den. U moji 3-leté dcery, pozoruji nadměrné pocení, když spí. Nezaleží,...

Boule v nose

Dobrý den,už delší dobu mám problémy s rýmou,ale dnes jsem si prohlížel nos...

Svědění klitorisu

Dobry Den. Uz druhy den me trapi silne svedeni klitorisu a okoli. V pochve...

Čepy na mandlích


Herpes zoster

Dobrý den, je mi 24 let asi před týdnem, mě začala bolet hlava, první den se...

MUDr. Jiří Henzl

Ordinace stomatologa

Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×