Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

RS

Gabriela . 6.2.2014

Dobrý den, Trpím na migreny přes deset let bez medikace ,mám tetanii,ani o ní nevím a moje stitna zkáza produkuje málo beru euthyrox 50mg denně.Mám dvě malé děti.Před rokem se mi v těhotenství zhoršil zrak na levém oku jakoby vynechavani pismen,byla jsem odeslána na magnetickou rezonanci kvůli podezření na rs a demynelizaci,vyšlo to negativně,před cca měsícem mi dělali EP vyšlo dobře,nyní mi ale jakoby jemně brni levá ruka spíše jen prsty a taky chodidlo levé nohy ,mám i skoliozu.Co by to mohlo být?Myslíte, že je stále pravděpodobna i RS?

Odpovídá:

MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

Dobrý den, brnění může souviset i s páteří, ale záleží na neurologickém nálezu a spoustě dalších faktorů. Asi bude lépe konsultovat neurologa. Měla jste provedenu lumbální punkci a vyšetření mozkomíšního moku ? je-li magnetická rezonance provedená v začátku potíží 100% RS vyloučit nemusí, ale je to nepravděpodobné.

Související dotazy

Může to být RS?
Dobrý den, již delší dobu mi mravenčí (nebo občas pocit...
RS
Dobrý den, jaké jsou na trhu volně prodejné léky nebo...
RS
Jake vytaminy si mohu pri RS mam uz Thiamin ,magnezium,C,acutil....
RS?
Dobrý den je mi 20 a na magneticke mi našli pozanelivy...
RS
Dobrý den,můžete mi prosím popsat kde se nachází ložiska...
Diagnostika RS
Dobrý den, jsou při diagnostikování RS nějak směrodatné...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rozvíjení páteře

Dobrý den,chci Vás požádat o vysvětlení diagnozy.Byl udělán rtg_ funkční snímky...

Rozvod

Dobrý den, od roku 2014 jsem rozvedená a nevím si rady. Můj rozvod začal tím...

Rozvod po 20 letech manželství, mám rád jinou ženu

dobrý den pane doktore, jmenuji se Mirek, je mi 40 let. Žiji dvacet let v relativně...

Rozvoj ochlupení u dítěte

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,zda je normální,že moje 6-letá dcera je chlupatá...

Rozvoj primární koxartrozy

Dobrý den, bylo mi 67 let. Mám lehce asymetricky zúženou kloubní štěrbinu.(2,7mm)....

Rozvoj úzkosti po euthyroxu

Dobrý den, pani doktorko. Rada bych se zeptala, zda nemate zkušenost s pacienty,...

Rozvolneni chrupavky stydke kosti

dobry den. Je pravdepodobne ze se mi u druheho porodu stane to same kdyz je...

Rozvrh stravy

Dobrý den, chtěla bych držet dietu, jen nevím jaké potraviny a v jakém poměru...

Rpztrhané koutky

Již dobré tři roky mám potíže s rozbolavěnými ústními koutky. Je období, že...

Ŕrtg vyšetření

Dobrý den, rád bych znal další názor jiného lékaře. LS páteř: Oploštění...

RS

Dobrý den, jaké jsou na trhu volně prodejné léky nebo doplňky na RS?

Rs

dobrý den před třemy roky jsem spadl na kolečkových bruslích bouch jsem se do...

RS

Dobrý den,můžete mi prosím popsat kde se nachází ložiska RS když mám napsáno...

RS

Dobrý den, pani doktorko/pane doktore, mam potvrzenou roztrousenou sklerozu...

RS

dobry den, rad bych se zeptal na vztah brneni koncetin a roztrousene sklerozy....

RS

Dobrý den paní doktorko, obrací se na Vás s dotazem ohledně mojí maminky /57...

RS

v roce 2007 jsem byla v nemocnici s podezřením na RS.provedly mi ruzné vyšetření...

RS

Dobrý den, je mi 22 let a mám problémy s pamětí. Jedná se o problém, který tvrá...

RS

Dobry den! Jiz jsem psal. Do RS centra chodim. Pri poklepe kladivkem vsechno...

RS

Dobrý den, mám před sebou zprávu z neurologie: faktika bez poruch, hlava bpn....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pocení v oblasti konečníku

Dobrý den. Už nějaký měsíc se hrozně potím v oblasti konečníku. Je mi to dost...

Vysazení Lindynette 20

Dobry den, chtela bych se zeptat na vysazeni HA. Je mi 27 let, HA uzivam zhruba...

MUDr. Jana Šmídová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Sylva Piegzová

Praktický lékař gynekolog

Posudenie závaznosti stavu a moznost napravy

Nález na CT zobrazení není náupadný, pokud potíže jsou opakované a vedou k opakované...

Problém s placentou

Dobrý den.Jsem teprve v 18 t.těhotná.Čekám 3 díítě a měla jsem 2 císařské řezy,tudíž...

Dotaz na Rtg

Dobrý den-Byl mi proveden rtg Th pateře s výsledkem sinkonvexní skoliosa, kyfosa, spondylosis...

Atopický ekzém může zkomplikovat infekce

Pro svůj vznik v prvních měsících života bývá atopický ekzém také nazýván dětským....

Bolest v oblasti kotníku

Dobrý den, v poslední době mám problém s kotníkem, resp. s místem v ohybu mezi...

Antikoncepce

Dobrý den, Užívám antikoncepci Lindynette 20. Kvůli dovolené u moře jsem si...

Fleky na jazyku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám dva fleky na jazyku, všimla jsem si jich...

Vyříznutí pihy

Dobrý den , chtěl bych se zeptat jak dlouho po vyříznutí pihy bych se nemohl...

Regenerace jater po alkoholu


Vodové bouličky pod spodním a horním rtem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat tak před měsícem se mi udělali vodové bouličky...

Vynechání Jeanine

Dobrý den, jedná se o pauzu zhruba po 3 platíčkách Jeanine, kdy jsem prášky...

MUDr. Jan Večerek

Praktický lékař pro dospělé

Herpes

Dobry den Volam sa Martina a rada by som Vas poprosila o pomoc. Mam 24 rokov,od...

Bolest v bederni casti

Dobrý den, pred pár mesici jsem začala pocitovat pri docurani tlak na močovou...

MUDr. Marianna Poláková

Ordinace PL pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×