Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

RS léčba Medrolem a dotaz na GERIAVIT, příšerně ledová chodidla a bolestivé jakoby angínové výsevy v ústech

Marie . 23.3.2016

Hezký den, paní doktorko, přeléčuji se po atace léky Medrol aj. Má nějaký význam a má účinek přípravek Geriavit pro celkovou regeneraci? Není to jen vyhození peněz?a mohu se zeptat na bolestivé rýhy v jazyku a v ústech při užívání Medrolu, jsou světle potažené. Dále mám neustále úplně ledové a ne moc citlivé nohy, chodidla. Děkuji za Váš názor, s pozdravem Marie

Odpovídá:

MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

Dobrý den,léčba Medrolem může podporovat mykotické infekce,to mǔže být Váš případ,ukažte to na zubním nebo ORL.Já Geriavit nedoporučuji,prokázaným efekt na povzbuzení funkce mozku byl prokázán pouze u Tebocanu 120 mg.pokud můžete do sebe " investovat" pak doporučuji si jej zakoupit Kl

Související dotazy

Léčba RS
Dobrý den,mám prosím dotaz. Již rok chodím po různých...
Bolest chodidla
Dobrý den, doplňují svůj dotaz, nejhorší je levé chodidlo,bolest...
Zánět v ustech
Dobrý den, už 3 týdny mám nějaký zánět nebo aft v...
Bolest chodidel
Dobrý den chtěla jsem se zeptat mě bolí strašně nohy...
Může to být RS?
Dobrý den, již delší dobu mi mravenčí (nebo občas pocit...
RS
Dobrý den, Trpím na migreny přes deset let bez medikace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

RS a očkování

Dobrý den,je velmi vysoce pravděpodobné, že mám roztroušenou sklerozu. Před...

RS a operace

Dobrý den Jaká anestézie je nejvodnější při operaci u roztroušené sklerózy?...

RS a prognóza

Dobrý den,již 8 let mám RS. Chtela bych se zeptat,jaká je prognoza. Měla jsem...

RS a studie

:-)))pěkný den pane doktore, dozvěděla jsem se, že mám RS a mám potíže, včera...

RS a těhotenství

Dobrý večer, rok se léčím s RS-každodenní injekce Copaxone + obden 1/2 Medrolu...

RS a vedlejší účinky Medrolu

Dobrý den, mám RS, již téměř rok užívám Medrol 4 mg denně a 6 měsíců Copaxone...

RS a výsledek lumbální punkce.

Dobrý den, před pár dny manželka podstoupila MR, kde ji nalezli několik ložisek....

RS a zaměstnání

Dobry den Mam 27 leteho manzela, ktery ma RS. Leci se stim od 2013. Je ve studiji...

RS biologická léčba

Dobrý den. Od roku 1989 má RS,jsem celkem v dobrém stavu,mohla bych podstoupit...

RS flebogamma

Dobrý den paní doktorko, mam velky otaznik a problem... pred 2 lety diagnoza...

RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


RS nebo ALS?

Prosím o radu: 2/2012 stanovena diagnoza RS, od 10/2011 (pouze lehká slabost...

RS nebo psychika?

Dobrý den,pí.doktorko.Pokusím se být stručná,ale jasná. V r.2007 mne postihl...

Rs nebo stres?

dobry vecer muj problem je v tom ze asi pred pul rokem to vse zaclo bylo mi...

RS původ

Lze nějak předejít vypuknutí RS? Náhoda mne přivedla na Vaše stránky, kde mne...

RS vs Borelióza

Dobrý den, loni v záři jsem měla klišťáka, o kterém jsem se dozvěděla po 10...

RS-epi. záchvat

Prosím o vysvětlení:Status praesens: Trimus,vox sibil.,cefaela,isokorie,prodl.fix.ny...

RS, CIS

Dobrý den, prosila bych o radu. Cca před dvěmi lety jsem navštívila obvodního...

RS, EEG a EMG vyšetření

Dobrý den paní doktorko. Chtěl bych se zeptat, pokud je EEG a EMG v pořádku,...

RS, pupočníková krv

Dobrý deň, p. doktorka, s priateľom, ktorému bola približne pred rokom a...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Povšechné obtíže


Krvácení z nosu

Dobrý deň, mám taky problém. Pri smrkani smrkam krv. Deje sa mi to už možno...

MUDr. Miroslava Horníková

Ordinace revmatologie

Přejete si pomocí umělého oplodnění holčičku nebo chlapečka?

Přejete si pomocí umělého oplodnění holčičku nebo chlapečka? Párům, kterým...

Rychlý nárust váhy


Opožděná menstruace

Dobry den, chci se zeptat, dne 12.6 jsem mela dostat menstruaci ale zadna...

Cukání pod okem


Zvetseni casti tela od pasu po kolena

Dobry den, rada bych se zeptala co muze byt pricinou rychleho nabrani vahy ci...

Opakované záněty močových cest

Přeji pěkný den, prosím, mám urologický problém a žádám Vás o radu. Už dva měsíce...

MUDr. Jaroslava Svobodová

Ordinace zubního lékaře

Naražená kostrč

Dobrý den, zrovna se nacházím na tydenni dovolené v zahranici. Hned první den...

Modřiny vznikající bez příčiny

Dobry den,jmenuji se Helena Milerova,mam70 let,mam problem......dělaji se...

MUDr. Jitka Matyášová

Odborný lékař dermatovenerologie

Možnost otěhotnění

Dobrý den, pane doktore, chtěla bych se Vás zeptat na možnost nechtěného...

Cysta na vaječníku a hormonální antikoncepce

Dobrý den, moje gynekoložka mi před 2 týdny zjistila cystu na vaječníku 8 cm...

Zvětšená žíla na ruce

dobrý den , chtěla jsem se zepta mám nateklou žílu u zápěstí , vypadá to jako...

Interupce po konizaci

Dobrý večer, jsem 7 let po konizaci děložního čípku. Před rokem jsem měla jít...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×