Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

RTG zubů při kojení

petra 19.8.2014 redakce uLékaře

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, byla jsem u zubaře, kde mi dělali RTG zubů. Kojím malé miminko. Při tom RTG jsem dostala pouze límec na krk, nikoliv už vestu přes prsa. Má vliv záření z RTG na mléko a následně na miminko??
děkuju za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, RTG záření nemá vliv na mléko, nemusíte se bát. Hezký den

Související dotazy

Nález na Rtg
Nález: rtg spondylolisteza L 4/5 Obj: senzor. zánik...
Popis rtg
Dobrý den. Mám nález RTG naznačené dextrokonvex. postavení...
Popis RTG
Dobrý den,prosim o vysvětlení nalezu RTG LS,SI.Bolesti...
Popis RTG
Dobrý den, můžete prosím pro laika vysvětlit následující...
Popis RTG
Dobrý den, prosím o vysvětlení RTG. : Krční páteř...
Laické vysvětlení RTG
Dobrý den, chtěla bych poprosit o laické vysvětlení...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

RTG záření

Dobrý den. V průběhu dvou let jsem absolvoval RTG srdce a plic, rtg ozáření...

RTG záření

Dobrý den. Všude se píše, že je třeba dbát patřičných odstupů od jednotlivých...

RTG záření

Dobrý den pane doktore, rád bych se zeptal, jestli může při RTG plic dojít k...

RTG zhodnocení

Dobrý deň Môžem sa spýtať na nález rtg či je v norme poslednú dobu ma trápia...

Rtg zpráva

prosím o vysvětlení rtg zprávy:na bederní páteři mírná dextroskoliosa, lordoas...

Rtg zubů

Dobrý den, chci se zeptat, zda můžou zářit kovy (hodinky z chirurgické oceli)...

RTG zubů

Dobrý den, včera jsem byla u zubaře s 12 letou dcerou a ten se jí snažila udělat...

RTG zubů

Dvakrát ročně, při zubní prevenci, mi dělá lékařka RTG vyšetření zubů vlevo...

Rtg zubů a spojitost s alergií

Dobrý den přeji :) chtěla bych se konečně dozvědět jak to se mnou bude......

RTG zubů a vliv na spermie

Dobrý den, máme jít s manželkou na umělé oplodnění, zároveň ale mám jít předtím...

RTG zubu v těhotenství

Dobrý den, měla bych dotaz týkající se rtg v těhotenství. Jsem v 7tt a dnes...

RTG, bolesti zad

Můžete mi laicky vysvětlit tento nález z RTG? Skelet obratl.těl bez traumatu...

RTG, narkóza a těhotenství

Dobry den, 1.7. jsem si zlomila kost v nartu a tak jsem prodelala rtg, 4.7....

RTG, spondylofyty a metastázy

Dobry den, chcem sa opytat, ci na zaklade RTG vysetrenia je mozne rozlisit spondylofyty...

RTG, srůsty

Dobrý den, kdyby se mi udělal rentgen, jestli mám srůsty, šly by vidět?

RTG: C, Th páteře

Dobrý den zajímalo by mě jak bych se měl léčit a co vlastně se zády mám. Jestli...

Rtg. plic - možnost uzdravení?

Dobrý den, paní doktorko, je možné úplné uzdravení nebo zmírnění násl. nálezu...

RTG+Dg.

Dobrý den.Prosím o vysvětlení RTG.coxarthrosis gr.ll.bilat.artrosis Si art.bilat.incip.Dg.VAS...

RTGpáteře

Prosím o vysvětlení rtg páteře....lordoza lsp oploštělá,dextroskolioza,bez snížení...

Rtuť

Ještě k mému dotazu teploměr se rozbil na té širší straně kuličky vážně nikde...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Užívání léku Meloxicam Mylan

Hezký den přeji. Poprosila bych o vysvětlení. Mám dlouhodobé bolesti krční...

Možnost otěhotnění, přerušení užívání antikoncepce


Malý puchýřek u vaginy

Dobrý den, mám dotaz, u vaginy se mi udělal takový malý puchyrek (viz foto,...

Gilbertův syndrom a ranní nevolnosti

Dobrý den, dceři byl diagnostikován Gilbertův syndrom. V krvi zvýšená hladina...

Mammologie nález

Dobrý denm absolvovala jsem dnes vyšetření na mammologii a lékařka mě velice...

Fissura v zadním rohu mediálního menisku

Dobrý den, před dvěmi měsíce mě srazil lyžař na sjezdovce, nedávno jsem začala...

Hučení v uších


Bodnutí u srdce při nádechu

Dobrý den, mám problém že když se nadechnu tak mě bodne u srdce, bojím se že...

Doživotní užívání warfarinu


Tachykardie


Nespavost

Dobrý den, jsem na odvykací kůře na lék Zolpinox a můj doktor mi předepsal Circadin....

Zvýšený počet Leu

Dobrý den. Jsem dlouhodobý dárce krve. Poslední dva roky se však potýkám neustále...

Obava z rakoviny dělohy


Velké otoky nohou, zarudlá kůže, bolest

Dobrý den, mám takový komplikovanější dotaz. Mojí mamince je 52 let, léčí se...

Bodnutí sršněm

Dobry den, Vcera v noci me pichl srsen dvakrar do malicku. Malicek mi otekl.....

Rentgen kyčle

Dobrý den, již půlroku mě pobolívá kyčel, ne tolik jako na začátku, ale stále...

Vysoke Anti TPO a strevni potize

Dobry den pani doktorko, chtel bych se zeptat...cca pred mesicem jsem dostal...

Syndrom neklidných nohou

Dobrý den pane doktore, byla jsem s babičkou (77 let) u neuroložky, která po...

Penicilin a kyselé potraviny


Vyrážka v obličeji

Dobrý den, asi před 2 měsíci se mi objevila vyrážka v obličeji. Na tvářích je...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×