Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Rtuť z teploměru

Trávení Andrea . 28.11.2007 redakce uLékaře

Dobrý den.Rozbil se mi teploměr a rtuť se mi vysypala na linku.Nevím jestli se mi podařilo posbírat všechny kuličky.Chtěla bych se proto zeptat jestli je to hodně nebezpečné pro nás, kdyby tu nějaká kulička zůstala. Děkuji předem za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, rtuť se postupně při pokojové teplotě odpařuje a vdechováním se může dostat do organismu. Nicméně v teploměru se nachází zanedbatelné množství, které nepředstavuje zdravotní riziko. Pár dní více větrejte a jinak si nemusíte dělat starosti.

Související dotazy

Rtut
Dobry den, rad bych se zeptal za jak dlouho od poziti...
Alergie na rtuť
Prosím o radu, kde je možné léčit alergii na rtuť....
Rtuť
Dobrý den, včera večer se mi podařilo mezi záchodem...
Může za to rtuť?
Dobrý den paní doktorko, je mi 25 let a na svůj věk...
Rtuť, otrava
Dobrý den, jsem ve 38+2tt a včera jsem byla u zubaře....
Dichromazie ?
Dobrý den. Nastupuji do nemocnice jako zdravotnický...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

RTG, srůsty

Dobrý den, kdyby se mi udělal rentgen, jestli mám srůsty, šly by vidět?

RTG: C, Th páteře

Dobrý den zajímalo by mě jak bych se měl léčit a co vlastně se zády mám. Jestli...

Rtg. plic - možnost uzdravení?

Dobrý den, paní doktorko, je možné úplné uzdravení nebo zmírnění násl. nálezu...

RTG+Dg.

Dobrý den.Prosím o vysvětlení RTG.coxarthrosis gr.ll.bilat.artrosis Si art.bilat.incip.Dg.VAS...

RTGpáteře

Prosím o vysvětlení rtg páteře....lordoza lsp oploštělá,dextroskolioza,bez snížení...

Rtuť

Dobrý den, včera večer se mi podařilo mezi záchodem a chodbou rozbít rtuťový...

Rtut

Dobry den, rad bych se zeptal za jak dlouho od poziti se projevi otraveni rtuti...

Rtuť

Zdravím do poradny, našel jsem u sebe v pokoji za stolem rozbitý teploměr s...

Rtuť

Ještě k mému dotazu teploměr se rozbil na té širší straně kuličky vážně nikde...

Rtuť v těle

Dobrý den, mám takový problém. Když jsem byla menší(asi 12 let) praskla jsem...

Rtuť, otrava

Dobrý den, jsem ve 38+2tt a včera jsem byla u zubaře. Dostala jsem novou, čerstvou...

Rtuťový teploměr

Dobrý den, asi před měsícem jsem rozbila doma rtuťový teploměr, v místnosti...

Rty

Dobrý večer na vnitřní straně rtu se mi udělala taková jakoby boulička. Nebolí...

Rty

Dobrý den, už delší dobu pozoruji na obouch rtech, droboučkou bílou krupičku...

Rty a pihy

Dobrý den, chci se zeptat když se s přítelkyní políbím nebo milujeme tak říká...

Rty během léčby Roaccutanem

Dobrý den. Již dva měsíce beru lék Roaccutane 20 mg, kvůli těžkému akné (jeden...

RU-486

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, ve kterých nemocnicích v Praze je dostupná...

RU-486

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda je ru-486 100%tní?..Jsem asi znovu těhotná...

Rubeola

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Můj manžel dostal zarděnky. Já jsem...

Rubeola

Dobrý den, v loňském roce jsem prodělala potrat. Zjistilo se, že jsem měla zarděnky,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×