Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Salmonela

Infekce Kateřina . 4.12.2008

Dobrý den, naše 17 měsíční dcera prodělala na konci září salmonelozu, po dvou měsících má konečně negativní výtěr stolice. Slyšela jsem, že musí být tři negativní vysledky za sebou. Je to pravda??? Je nutné provádět ještě další dva výtěry???? Děkuji za odpověď Kateřina

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Skutečně by bylo dobré, kdyby byla infekce vyloučena opakovaně. Salmonela se nemusí vylučovat stolicí stále, ale jen někdy , takže vyšetření může být někdy falešně negativní.

Související dotazy

Salmonela - nosičství
Dobrý den, dcera stará 15 měsíců má již půl roku pozitivní...
Salmonela
Dobry den, lezim v nemocnici a mam salmonelu. Dozvedela...
Salmonela a přenos infekce
Dobrý večer, chtěla bych se informovat, jak postupovat,...
Salmonela
Dobrý den, na konci prázdnin jsme celá rodina prodělali...
Salmonela
Dobrý večer,chci se zeptat,za jak dlouho po salmonele...
Salmonela
Zdravim chci se optat. Po dvou týdnech od salmonely...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Sakrální dermoid

Můžete mi napsat něco o sakrálním dermoidu,lidově zvaném "dvojče"?Nikde jsem...

Sakrální dermoid?

Dobrý den, měla bych dotaz k sakrálnímu dermoidu. Mně byl odoperován v r.2000...

Sakroileitida

stp. TEP kyčle vpravo.stp. OT proxim. femuru vlevo,spinabifida S1,horizontalizace...

Sakroileitis

dobry den..mam 25 rokov, a diagnostikovali mi sakroileitis...ale,,,co to vlastne...

Sálá malá bolest hlavy, větší při zátěži

Dobrý den, asi dva měsíce mám stálou bolest pravé poloviny hlavy. Bolest...

Salazopirin na reaktivni artritidu a otěhotnění

Dobry den, chtela bych se zeptat jake je riziko kdyz beru salazopirin na reaktivni...

Salazopyrin

Dobrý den, rádi bychom s partnerem založili rodinu, on se však léčí s revmatickou...

Salazopyrin a antikoncepce?

Dobrý den, Salazopyrin beru již od svého dětsví a vím že s některými prášky...

Salazopyrin a těhotenství

Dobrý den, byla mi zjištěna Crohnova nemoc před asi 5 lety. Příznaky a projevy...

Salicylaty

Dobry den, chtela bych se zeptat, ktere leky obsahuji salicylaty? Dekuji za...

Salmonela

Dobrý den dcera má od dneška prokázanou salmonelu chci se zeptat zda můžeme...

Salmonela

Dobry den, nedavno jsem se vratil z dovolene a 14 dni jsem mel prujmy.Zadne...

Salmonela

Hezky den preji, prodelal jsem salmonelu a priblizne po 3 tydnech byl po vyteru...

Salmonela

Dobrý večer,chci se zeptat,za jak dlouho po salmonele mužu znovu sexualně žít?

Salmonela

Dobrý den, na konci prázdnin jsme celá rodina prodělali salmonelu. Manžel s...

Salmonela

Dobrý den. Náš syn (1,5) má už přes 2 měsíce salmonelu. Měl tu střevní, ošklivý...

Salmonela

Dobrý den, moc děkuji p.MUDr. Leskovské za její radu (ohledně průjmu).Potvrdilo...

Salmonela

Dobry den, dnes mi byla disgnostikovana salmonela typu c mi bylo receno, vratila...

Salmonela

Zdravim chci se optat. Po dvou týdnech od salmonely kdy už jsem bez komplikací...

Salmonela

Dobý den, chtěla bych se zeptat na informace ohledně salmonely.Kontrolují se...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Otoky rukou, rtů, obličeje a vysoká spavost

Dobrý den, chtěla bych poprosit o určení diagnózy. Od čtvrtka mi z ničeho nic...

Možné těhotenství ?

Dobrý den, mám dotaz ohledně těhotenství. Ačkoliv jsem menstruaci normálně po...

Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Mikroskopická hematurie

Vážený pane doktore. Začátkem srpna jsem dostala svůj první zánět moč. cest....

MUDr. Edita Dragančevová

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Snášení alkoholu v malém množství

Dobrý den Měl bych dotaz ohledně tělesné snášenlivosti alkoholu. Asi půl roku...

Těhotenství a menstruace


Bolest nadvarlete

Zdravím mam problem s ľavým semenikom. Asi pred 3dnami som mal silnu bolesť...

Streptokok


Dušnost

Dobrý den. Před rokem jsem měla zánět průdušek, těsně před Vánoci další, vždy...

Nežád. učinky léku Agen 5 a Cynt 0,3


Každodenní bolest hlavy

Dobrý den, už rok a půl trpím každenní bolesti hlavy v oblasti čela, která je...

Pilonidální cysta s abscesem, diagnoza L050

Dobrý den, pane doktore byla mi zjištěna pilonidální cysta s abscesem, diagnoza...

Abnormality krevního obrazu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na hodnoty bílých krvinek u dítěte. Dceři je...

Artroskopie kolene


Škodlivost rentgenového záření


Bolest nohou

Dobrý den, už tak 5 let mám po ránu problém vstát z postele, cítím se unavený...

Vysoký cholesterol se možná týká i vás. Víte, jak ho snížit?

Vysoká hladina cholesterolu zvyšuje riziko infarktu a dalších onemocnění srdce...

Kůže vpichy

Dobrý den, na kůži (na koleni) se mi objevili červené jakoby vpichy 4 a jsou...

Těhotenství - kdy nejdříve se zjistí z moči


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×