Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Salmonela

Infekce Kateřina 4.12.2008

Dobrý den, naše 17 měsíční dcera prodělala na konci září salmonelozu, po dvou měsících má konečně negativní výtěr stolice. Slyšela jsem, že musí být tři negativní vysledky za sebou. Je to pravda??? Je nutné provádět ještě další dva výtěry???? Děkuji za odpověď Kateřina

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Skutečně by bylo dobré, kdyby byla infekce vyloučena opakovaně. Salmonela se nemusí vylučovat stolicí stále, ale jen někdy , takže vyšetření může být někdy falešně negativní.

Související dotazy

Salmonela - nosičství
Dobrý den, dcera stará 15 měsíců má již půl roku pozitivní...
Salmonela
Dobry den, lezim v nemocnici a mam salmonelu. Dozvedela...
Salmonela a přenos infekce
Dobrý večer, chtěla bych se informovat, jak postupovat,...
Salmonela
Dobry den mela bych prozbu mela jsem salmonelu a chtela...
Salmonela
Dobrý den, na konci prázdnin jsme celá rodina prodělali...
Salmonela
Zdravim chci se optat. Po dvou týdnech od salmonely...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Salmonela

Hezky den preji, prodelal jsem salmonelu a priblizne po 3 tydnech byl po vyteru...

Salmonela

Dobrý večer,chci se zeptat,za jak dlouho po salmonele mužu znovu sexualně žít?

Salmonela

Dobrý den, na konci prázdnin jsme celá rodina prodělali salmonelu. Manžel s...

Salmonela

Dobrý den. Náš syn (1,5) má už přes 2 měsíce salmonelu. Měl tu střevní, ošklivý...

Salmonela

Dobrý den, moc děkuji p.MUDr. Leskovské za její radu (ohledně průjmu).Potvrdilo...

Salmonela

Dobry den, dnes mi byla disgnostikovana salmonela typu c mi bylo receno, vratila...

Salmonela

Zdravim chci se optat. Po dvou týdnech od salmonely kdy už jsem bez komplikací...

Salmonela

Dobý den, chtěla bych se zeptat na informace ohledně salmonely.Kontrolují se...

Salmonela

Dobrý den, manžel má již čtvrtý den velmi častý vodnatý průjem a křeče v břiše...

Salmonela

ve školce se vyskytkla salmoneloza,vnoučata jsou stále pozitivní,ale již týden...

Salmonela

Dobrý den, od října 2019 mám pozitivní salmonelu, poprvé přeléčena Doxyhexalem,...

Salmonela

Dobry den mela bych prozbu mela jsem salmonelu a chtela jsem se zeptat jestli...

Salmonela

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,mám podezření na salmonelu a mám 4měsíční miminko,je...

Salmonela

Dobry den, lezim v nemocnici a mam salmonelu. Dozvedela som sa ze aj ked uz...

Salmonela

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně Salmonely. Můj syn (4roky) se bohužel nakazil...

Salmonela

Dobrý večer , rád bych se zeptal , zda-li je možné , aby mě přítelkyně , nakazila...

Salmonela

DObry den, dcera ma podezreni na salmonelozu. Jsem v 27.tt. Chtela jsem se zeptat,...

Salmonela - nosičství

Dobrý den, dcera stará 15 měsíců má již půl roku pozitivní testy na salmonelu...

Salmonela a bazen

Dobrý večer, mam přiznaky poukazujici na salmonelu a chystam se na dovolenou,...

Salmonela a cukry

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jsem v 9 měsíci těhotenství a před 3 týdny...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Stav po operaci kolene

dobry den vam prajem potrebujem poradit som po 2operacii kolena zial opuch nejde...

Malé puchýřky, pupínky na prstech ruky


Abraze dělohy

Dobrý den, chci se zeptat zda je nutná celková anestezie při abrazi dělohy....

Sluneční vyrážka

Dobry den, asi pred tydnem se objevily velke cervene fleky na rukou, ktere...

Nežádoucí účinky po nesteroidním revmatiku Ketonal

Dobrý den, v současné době absolvuji analgetické infuze pro bolesti zad. Od...

Boule na čele - zmizí?

Dobrý den, v polovině listopadu jsem upadla a silně narazila čelem do zdi....

Poškození LCA

Dobrý den, zajímalo by mě o jakou nemoc se přesně jedná, pokud mi byla diagnostikovana...

Antibiotika a alkohol

Dobrý den, ráda bych se zeptala. Dostala jsem ATB Cipricol 250 na 5dní. Mohu...

Extrakce kovů

Dobrý den,jsem 16 měsíců po operaci vnějšího kotníku a bérce.V noze mám 8 šroubů...

Arytmie v klidu, před spaním

Dobrý den. Již delší dobu se mi stává (hlavně v klidu před spaním), že mám...

Podráždění v oblasti konečníku

Dobrý den Po velmi částem mytím 5x den dětským mýdlem v oblasti konečníku...

Bolest krcni patere a teplota

Dobry den, jiz dva tydny mam bolesti krcni patere, ktera pulzuje do temene hlavy,...

Bolest plosky nohy, otok pod palcem

Dobrý den, obracím se na Vás, protože si už nevím rady. Již delší dobu mě pobolívalo...

Svědění až pálení konečníku a částečně i genitálií

Dobrý den.Trápí mě již nějaký čas svědění až pálení konečníku a částečně i genitálilí....

Mám na spodní části žaludu v místě kde se spojuje se zbytkem penisu pupínky podobné akné

Mám na spodní části žaludu v místě kde se spojuje se zbytkem penisu pupínky...

Zvětšené tvrdé uzliny pod uchem


Vysoký tlak a panické ataky

Dobrý den....jsem už unavená s těchto stavů...jako laik si myslím,že se u mě...

Pálení prstů a dlaní, blok krční páteře

Dobrý den, cca před 2 měsíci jsem začala trpět pálením dlaní - pálení bylo nejhorší...

Tečky na patře a silnější krk

Dobrý den, asi před týdnem mě silně bolelo v krku. Přešlo to asi po třech...

Kopřivka po antibiotiku Amoksiklav

Dobrý den, užívala jsem antibiotikum Amoksiklav 1g. Předtím jsem penicin nikdy...

Reklama