Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Sectio Caesarea

Marketa T. 12.9.2016 redakce uLékaře

Dobry den, prvni tehotenstvi v srpnu 2013 bylo ukonceno sc (nepostupujici porod),druhe v dubnu 2015 taktez (nebyl doporucen prirozeny porod z duvodu kratke doby mezi 1. a 2.porodem). Nyni jsem tehotna s datem porodu v dubnu 2017. Prosim Vas o informaci,zdali jsou a pokud ano,tak jaka rizika spojena se tretim tehotenstvim po 2 predchozich ukoncenych sc. Zaroven by mne zajimalo,jaka forma porodu zrejme bude preferovana ze strany porodniku. Dekuji.

Odpovídá:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Pokud máte dobře provedený Císařský řez a nemáte velké jizvy, tak riziko v těhotenství je stejné, jako při každém jiném těhotenství. Problémem bývá jizva v děloze, kde se může jednak více zadržovat placenta, jednak stahy dělohy při těhotenství nemusí být plynulé, proto z 90% budou porodníci preferovat opět Císařský řez. S pozdravem Dr. Janoušková

Související dotazy

Adheze
Dobrý den, je mi 27 let. V r. 2007 porod císařským...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Seboroická dermatitida, podezření na atopický ekzém v oblasti obličeje

Dobrý den, mám problém se suchou a mastnou pokožkou v oblasti obličeje, kštice,...

Seboroická dermatitida?

Dobrý den, moje sestra má problémy s pokožkou na hlavě. Objevují se jí na kůži...

Seboroická dermatititda

Dobrý den, mám seboroickou dermatitidu, která tedy neskutečně svědí a jediné,...

Seboroická keratoza

Co to vlastně je? Je nebezpečí opakování? Mám to na nose, vyříznou mi to. Mezi...

Seborrhoická dermatitida

Dobrý den, prosím o radu o co by se mohlo jednat? Před 14 dny jsem ve vlasech...

Seborrhoická dermatitida

Dobrý den, potřebuji poradit. Pořád mě strašně svědí hlava a mám lupy. Nemůžu...

Secatoxin

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se kapky Secatoxin forte dají použít na...

Secatoxin forte - retence prsu

Dobrý den. Mám 8 měsíční miminko a kojím. Od šestého měsíce, kdy jsme začali...

Secatoxin forte na utlumení bolesti ruky

Dobrý den prosím o radu zda mohu použít Secatoxin forte na utlumení bolesti...

Second opinion

Dobrý deň!Ak bol pacient už hospitalizovaný a vyšetrený a nespokojný,može zájsť...

Sed na patičkách.

Dobrý den,dcera (necelý rok) si místo klasického šikmého sedu vždy přičupne...

Sedaci nerv

v oktobri 08 som prekonala zapal sedacieho nervu,bola som liecena hydrocortizonom...

Sedací nerv

M5440- Li syndrom vertebrogenní levostranný. Bez degenerativních změn,mírná...

Sedací nerv?

Dobrý den, několik měsíců mě trápí hypestezie na levé noze, kořenového charakteru....

Sedací nerv?

Dobrý den, několik měsíců mě trápí hypestezie na levé noze, kořenového charakteru....

Sedací sval, zrejme malá časť odtrhnutá už dlhší čas

Dobrý deň, pred rokom som získal zranenia po autonehode (aj zlomená panva -...

Sedativa pc tablety

Dobrý den,mam uzkostnou poruchu s panickymi ataky a byl mi doporučen Sedativ...

Sedávám na nádrži s kyselinou sírovou

DobrÝ den, práci si chodim sedat na kovovou nádrž, v níž se mísí kyselina...

Sedavé zaměstnání a vliv na necitlivost penisu

Dobrý den, jsem rád, že se na Vás mohu obrátit a předem děkuji za odpověď....

Sedenie na fitlopte

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je pre chrbticu vhodné sedieť 8 a viac...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Brnění těla


Možnost těhotenství


Furunkl šourku

Dobry den chtela bych se zeptat manzel ma na levem varleti bouli vypadalo to...

Ledviny – jeden z nejdůležitějších orgánů v těle


Zapíchnutý střípek skleněný


Porucha erekce


Vyhřezlá plotýnka


Tlak v tříslech


Migréna a bolesti kloubů


Nestárnou vaše cévy příliš rychle? Nechte si zjistit jejich věk!


MUDr. Marie Rajmonová

Praktický lékař pro dospělé

5 potravin, díky kterým se z vaší imunity stane nedobytný hrad


Úhel penisu


MUDr. Marie Nestrojová

Praktický zubní lékař

MUDr. Ludmila Ošťádalová

Praktický lékař stomatolog

Boule pod hrudním košem


Artrodéza levého zápěstí


Hydrokéla


Kožní vyrážky


MUDr. Jana Posltová

Ordinace PL pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×