Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Sex s menší fimozou

Chirurgie pavel 29.7.2012

Moc si cením vašich rad doktore.Moc jste mi pomohl. Když není penis ztopořený tak ho celý stáhnu v naprostém pořádku,ale jakmile se ztopoří tak se mi stažená předkožka začne posouvat pod žalud a tam zůstane a tlačí.Dá se to vydržet ale je to nepříjemně.

Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie Pracoviště: Úrazová nemocnice Brno

Předkožka v klidu musí být přetažená zpět přes žalud, nesmí zústavat zúžená pod žaludem.

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Problémy v sexu
Dobrý den, s přítelem máme menší problémy v sexu....
Otok na penisu po sexu
Měl jsem delší sex s přítelkyní a 2 hodiny po sexu...
Sex
Dobrý den, je mi 23 let a příteli 34, jsme už spolu...
Sex
Dobrý den, mám problém. Jsem už 20 měsíců po porodu...
Sex
Dobrý den, mám na Vás dva dotazy, které se týkají sexu. 1....
Sex
Dobry den. Chtela bych poradit asi přes dva roky chodim...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

SEX s HIV+

Dobrý den, nevím kde napsat nebo se zeptat. Včera večer jsem udělal asi největší...

Sex s HPV

Dobrý den, myslím po zahájení odstraňování bradaviček. Odpověď odborníka: Promořenost...

Sex s HPV

Dobrý den, zajímalo by mě, po jaké době od zahájení léčby HPV je bezpečné mít...

Sex s kondomem

je možné po 48 hodinach mít přiznak pohlavni nemoci?když vylučuji moč tak mě...

Sex s kondomem

Dobrý den, mám dotaz, před týdnem jsem měl pohlavní styk s jednou lehkou holkou...

Sex s kondomem

dobrý den, je mi 18 let a měl jsem pohlavni styk s prostitutkou čehož ted velmi...

Sex s kondomem

jeste bych se rád zeptal jestli z nějake pohlavni nemoci lze mit přiznaky do...

Sex s kondomem a ejakulace

Dobrý den pane lékaři, mám velké potíže v mém sexuálním životě. Nevím zda se...

Sex s malým penisem

Dobrý den, Můj problém se týká malého penisu (při erekci mi měří 11 cm). S...

Sex s manželkou

Dobrý Den rád bych se vás zeptal : Vadí žene když každy den s polu souložime...

Sex s neúplnou fimozou

Dobrý den.Už dříve jsem vám psal ohledně menšího poblému co mám.Že když si stáhnu...

Sex s obráceným kondomem

Dobrý den, nedávno se mi při sexu s přítelkyní nepochopitelným způsobem povedlo...

Sex s pannou po ejakulaci

Dobrý den, S přítelkyní jsme se mazlili a jí se povedlo mě udělat. Kapesníkem...

Sex s parafimouo,problémy do buducna

Dobrý den.Je mi 18 let a myslím si že mám parafimozu.Když se mi ztopoří penis,předkožka...

Sex s partnerem

Dobrý den,mám partnera který je starší, sme od sebe 20 roků. Vztah máme ůžasný...

Sex s partnerem

Dobry den, pokusim se schrnout muj problém, velmi mě to trápí, tak snad bude...

Sex s partnerem bez vzrušení

Dobry den, mam takovy problem.... kdyz spim s partnerem, tak proste necitim...

Sex s partnerkou

Dobry den, jsem s pritelkyni jiz skoro 7 let, a v posledni dobe jsme zacli resit...

Sex s pritelem

Dobry den chtela bych se zeptat jak mam rict svimu priteli ze snim zatim nechci...

Sex s prostitutkou

dobrý den, prosím, pokud se navštíví veřejný dům se ženami, je možné, že se...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest pravého ramene

Dobrý den,mám dotaz.Je mě 27 let a často mě bolý pravé rameno v někdy s ním...

Bolest břicha

Dobrý den, zničeho nic mě začalo bolet na pravé straně břicha na úrovni pupku. Bolest...

Mám dotaz ohledně zvýšených jaterních testů.


Brnění konečků prstů

Dobrý den, mám takový problém s brněním prstů. Mám je dost citlivé na dotek...

Postižení jazyka

Mám popraskaný jazyk a po stranách jakoby výrůstky..Vše v nepravidelné době...

Jedno varle níž

Dobrý den, je mi 22 a mám dotaz ohledně varlat. Velikostně jsou si dost podobná...

ATB a Slunce


Chlamydie

Dobry den, na gynekologii mi zjistili chlamydie. Pan doktor mi predepsal Klacid...

Tříštivá zlomenina patní kosti

Dobrý den, 27.6. jsem utrpěl tříštivou zlomeninu patní kosti dle RTG s porušením...

Proktologické vyšetření

Dobrý den, Jmenuji se Klára a je mi 16 let. Poslední dobou mě trápila bolest...

Hodnota PSA


Bolest prsou při užívání HA

Dobrý den, už 3 měsíce beru antikoncepci Sunya pravidelně ve stejnou hodinu,...

Antibiotika

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, jestli by se mi něco stalo kdybych na...

Angiopatie

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaké jsou příznaky angiopatie a za jakých...

Zvětšené uzliny


Užívání léků na žilní nedostatečnost (Cyklo3fort) během kojení - ano, nebo ne?

Dobrý den. Je mi 32 let a jsem v 25 týdnu těhotenství. Beru Cyclo3fort na chronickou...

Zvýšená kyselina močová


Popis EKG

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na podrobnější komentář výsledku EKG, sinusový...

Velké množství vyloučení moči

Dobrý večer, mám takový problém. Asi před týdnem jsme vylučoval moči něco okolo...

Bolest na prsou

Dobrý den již 3 den mám bolesti na prsou, Byla jsem u lékaře a provedl mi CRP...

Zavřít reklamu