Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Silgard

Očkování Martina . 15.1.2008

Dobrý den, absolvovala jsem 1. a 2. dávku vakcíny Silgard. Nyní se po 4 měsících od 2. dávky chystám na aplikaci 3. dávky (poslední), ale jsem momentálně v zahraničí. Jaké je možné rozpětí termínu pro tuto poslední dávku - 4 kalendářní měsíce od 2. dávky plus minus kolik dní? Vakcínu užívám preventivně, nemám žádné komplikace. Děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, paní Martino, dny by neměly v aplikaci třetí dávky hrát roli. prodleva by neměla být v řádu týnů.

Související dotazy

Silgard
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli mohu mít mezi...
Silgard
Dobry den, mohu se zeptat, zda pokud jsem ockovana...
Silgard
Dobry den chci se zeptat. V roce 2006 jsem podstoupila...
Silgard
Dobry den,prosim vas chcela by som sa spytat... som...
Očkování Silgard
Dobrý den ! Chtěla bych se zeptat ohledně očkování...
Silgard
Dobry den. Me jmeno je EVA je mi 23 let. Chtela jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Sigmoideoskopie

Dobrý den, byla jsem objednána na vyšetření sigmoideoskopie. Paní doktorka mi...

Sigmoideoskopie při menstruaci

Dobrý den pane doktore, moc vám děkuji za minulou odpověď jsem s doktorkou domluvená...

Sikné bolesti

Má maeka 65 let má silné bolesti na které nazbírá ani opioidní náplast. Bolset...

Síla menstruace

Vážený pane doktore, od vysazení antikoncepce proběhla již 4. menstruace, cyklus...

Síla menstruace po porodu

Dobrý den paní doktorko,jsem dnes 8 týdnů po porodu. Jelikož nekojím,tak jsem...

Síla menstruace po vyvolávací injekci

Dobrý den,cca 5 dní po vyvolávací injekci se objevila velmi slabá menstruace...

Silé bolesti lýtek při chůzi

Dobrý den, bolest se stupňuje po 30 m.chůze, vyžaduje přestávky. Začíná v lýtkách...

Sile krvacení po použití postinoru 2

Dobrý den užila jsem postinor 2 a 9 den se dostavilo krvacení první den normální...

Silene bolesti

Dobry den.mam problem.ve spodni casti patere defakto kde zacina pozadi a jak...

Silene motanj hlavy, strach ze smrti, stav omdleni

Dobry den,.V poslednim tydnu jsem zacal mit obrovske problemy s motanim hlavy,...

Silgard

Dobrý den, ráda bych se zeptala, kdy má jít má dcera - 15 let na třetí vakcínu....

Silgard

Chtěla bych se Vás zeptat, zda hrozí, v případě otěhotnění v průběhu očkování...

Silgard

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda očkování proti viru HPV, konkrétně Silgart...

Silgard

Dobry den, chtela jsem se zeptat, kolik zhruba stoji ockovani Silgard - pracuji...

Silgard

Dobry den chci se zeptat. V roce 2006 jsem podstoupila plastiku děložního čípku,...

Silgard

Dobry den, mohu se zeptat, zda pokud jsem ockovana vakcinou Silgard ( kdyz me...

Silgard

Přeji hezký den, chtěla jsem se zeptat, jak se má s vakcínami nakládat. V lékárně...

Silgard

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli mohu mít mezi jednotlivými dávkami vakcíny...

Silgard

Dobry den. Me jmeno je EVA je mi 23 let. Chtela jsem vas pozadat o vas nazor....

Silgard

Dobry den,prosim vas chcela by som sa spytat... som po 2. ockovani (silgard)...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×