Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Skodi detska odrazedla??

Ortopedie Hanka . 22.11.2010 redakce uLékaře

Dobrý den, Doslechla jsem se, že někteří lékaři nedoporučují dětská odrážedla (umělohmotné motorky i kolová odrážedla), kvůli negativnímu vlivu na vývoj nožiček (do X, O, ploché nohy). Může mít příliš časté ježdění na "motorce" opravdu špatný vliv na vývoj malého dítěte? Děkuji za odpověď, Hanka Ježková

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Domnívám se, že pokud by dítě skutečně trávilo na těchto odrážedlech příliš času, pak to negativní vliv mít může. Omezte jejich používání jen na pobyt venku.

Související dotazy

Dětská odrážedla a kyčle
Dobrý den, vedeme doma diskusi, zda 2leté dceři...
Dětská výživa
Dobry den prosim vas chci se zeptat dcerka bude mit...
Dětská kinetoza
Dobrý den, otázka na dětského lékaře - syn ( 2.roky...
Dětská výživa
Dobry den, chtela bych se poradit ohledne umele detske...
Dětská výživa
Dobrý den pane doktore prosím o radu ohledně mého šestnáct...
Dětská obezita
Dobrý den. Trápí mě obezita mé šestileté neteře. Ve...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Sklony k agresivitě

Dobrý den, několik událostí v poslední době mě nutně přivedlo na myšlenku,...

Sklouznutí kondomu

Dobrý den, Mám takový problém. Jde o to, že jsme s přítelkyní měli sex a když...

Sklouznutý kondom

Dobrý den, měla jsem pohlavní styk, při kterém byl použit kondom. Bohužel jsme...

Sklouznutý kondom

Dobrý den, chtěla bych se zeptat když při sexu dojde ke sklounutí kondomu...

Sklovina?

Vážená paní doktorko, v poslední době vidím na zubech jakoby praskliny. Na předních...

Skluz kycelniho kloubu a porod

Dobry den ve trinacti letech jsem prodela opearaci po skluzu kycelniho kloubu....

Skluzná hiátová hernie

Dobrý den, loni v dubnu mi zjistili, že mám skluznou hiátovou hernii. Chvíli...

Skluzná hiátová hernie

Dobrý den. Na CT potvrzena skluzná hiatová hernie. Mám problém při chůzi , při...

Skluzná hyátová hernie

Dobry den Vazeny lekari. Jmenuji se Lukas. U me maminky byla zjistena Skluzna...

Skluzná hyátová hernie

Dobrý den, již jsem se ptal, vážený pane doktore na problém mé maminky ohledně...

Skodlivost rentgenoveho zareni na vajecniky

Dobry den, me 6 mesicni dcere byly provedeny 4 rentgenove snimky kycli bez...

Skokanské koleno

Dobrý den, před zhruba 2 měsíci jsem po dlouhodobém problému který se jinak...

Skokanské koleno

Dobrý den, zde jsou nálezy z ortopedického vyšetření. první nález přikládam...

Skokanské koleno

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co mám dělat když se mi tohle zranění opět vrátilo...

Skokanské koleno

Dobrý den, na začátku zimy mě začalo strašně bolet přesně pod čéškou koleno...

Skokanské koleno

Dobrý den, už jsem vám jsem párkrát psal, tak prosím jestli by jste si mohl...

Skokanské koleno-patellar tendonitis

Dobrý den, abych dotaz uvedl, je mi 19 let, hraji vrcholově fotbal tréninky...

Skokové zhoršení vidění

Dobrý den, Minulý týden jsem byla v nemocnici, kde mi diagnostikovali DM 2....

Skokové zvýšení tepové frekvence

Dobrý den pane doktore, je mi 26 let. Trápí mě jedna věc a to ta, že se mi občas...

Skoky do vody

Dobrý den,jsem v 7 týdnu těhotenství a chodím s dvoulketým synem plavat.už jednou...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolena z vnější strany


Bolesti hlavy


TTE


Bolest rameního kloubu a klíční kosti


Tlak pod palcem


Chronický zánět žaludku a nedomykavost jícnu


Průjem a horečka


MUDr. Eva Klimešová

European Dental Health

Zvětšená játra která jsou zdravá


MUDr. Alexander Marossy

Ordinace PL pro dospělé

Prosím o vysvětlení nálezu na rtg


Sudeckův syndrom


Menstruace po vysazení antikoncepce


Revma a běhání


MUDr. Mojmír Dolejší

Interna - gastroenterologie

Bolest


Kašel


Odpovídám na odpověď lékařky


Herpesin ve 33. tt těhotenství

Dobry den, jsemve 33tt a udelal se mi opar na rty. Velikostne prumerny. Mohu...

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×