Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

SLEZINA

Chirurgie Ivan . 19.10.2012 redakce uLékaře

asi pul roku mam pod levym zebrem takovy hrbol a chtel bych se zeptat jestly to nemuze byt zvetsena slezina.

Odpovídá:

MUDr. Milan Navrátil


I když je slezina zvětšená obtížně se nahmatá, hrbolem se většinou neprojevuje. Bez vyšetření nelze se vyjádřit. Zajděte na chirurgickou ambulanci, lékař pohmatem vyšetří a k objektivizaci aplikuje vyšeření diagnostickým ultrazvukem.

Související dotazy

Přídatná slezina
Dobry den, mel bych dotaz. V lete mi na ultrazvuku...
Operace cysty sleziny
Dobrý den, mám 10cm cystu na slezině. Bylo mi řečeno,...
Cysta sleziny
Dobrý den pane doktore, je mi 30 let, žena. Před...
Poranění sleziny
Dobry den, chci se zeptat jsem po urazu padu z moto...
Píchání v levém boku po úrazu sleziny
Dobry den, Jsem 4 tydny po urazu. Pad z motorky. Natrzena...
Anémie z nedostatku železa, lehce zvětšená slezina
Dobrý den, byla mi zjištěna Anemie z nedostatku železa...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Slepení s žaludem

Dobrý den, je mi 14 let a ještě jsem nedospěl. To mě avšak netrápí jako to že...

Slepení stěn

Dobrý den, je mi 52 let, tři roky nemestruju. Před rokem při prohlídce mi lékařka...

Slepota a trojklaný nerv

dobrý den roku 2007 jsem přišla o zrak na jednom oku prý odešel nerv nikdy prý...

Slepování předkožky

dobrý den,měla bych dotaz ohledně neustáleného slepování předkožkx u 5letého...

Slepování rtů

Chtěla bych prosím vědět,co může být příčinou slepování rtů,když nemam cukrovku...

Sleva na brýle

Dobrý den, chci se zeptat, zda dostanu opět slevu na brýle, těch 200 korun...

Slévající se hnisavé pupínky na ruce

Dobrý den. Na levé ruce se mi utvoří vždy malý červený pupínek, který se postupně...

Slézání nehtů

Dobrý den, už podruhé mi slézá nehet na ukazováčku na noze. Začne to tím, že...

Slézání nehtů

už asi 2 - 3 roky mám na nechtě na palci u nohy na sobě 2 vrstvy nehtu jeden...

Slézání nehtů -

slézá mě nehet ale furt mě nechce odpadnout je nažloutlý ale dnes jsem zjistila...

Slezina

dobrý den chtěl bych se vás zeptat.Byl jsem na sono a tam jsem měl slezina homogenní,podélně...

Slezina

dobry den mam pod levym zebrem na dotek hrbol a boli me. dnes jsem byl na ultrazvuku...

Slezina

Dobrý den, mám problémy se slezinou a slábnou mi ruce,a prava noha jsou jakoby...

Slezina

možna si budete říkat že sem divnej ale mam takovy problem asi pred 14 dnama...

Slezina

Dobrý den, už přes 3 týdny mě trápí zvětšená slezina a bolí. Vše začalo intenzivním...

Slezina

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je možné, že může mít člověk dvě sleziny?...

Slezina, lymfatické uzliny

Dobrý den, manžel je od prosince v PN. Počínající diagnoza byla nádorové onemocnění...

Slezlé nehty na nohou

Dobrý deň chcem sa Vás spýtať, čo mohlo spôsobiť, že mi na nohe odpadli 2 nechty...

Slimáci

Mám strach ze slimáků. Vždycky když je vidím, tak se leknu a strnu. Zejména...

Sliné Kameny

Dobrý den,mému manželovi zjistili v oblasti krku slinný kámen 4mm dá se to nějak...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×