Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Snížené jaterní testy

Hana . 18.8.2014 redakce uLékaře

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat ,které onemocnění by mohly zapříčinit snížení jaterních testů.ALT 0.07 AST 0.01 ALP 0.33 Vždy předtím JS v pořádku(v dětství dokonce těžší mononukleosa) Dále snížené igG 6.35 a IgM 0.00 a zvýšení kreatininu 91.Vyšetření ledvin v pořádku. Beru Imuran.Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Hano, Vaše hodnoty jsou na dolní hranici nebo jen zcela mírně pod dolní hranicí . Nejsou mi známy žádné specifické choroby, které by se projevovaly poklesem "jaterních testů". Naopak o poškození jater svědčí zvýšení těchto hodnot nad horní hranici normy. Imuran v některých případech může tuto hranici spíše zvyšovat. Pokles imunoglobulinů (Ig) může mít příčinu v podávání Imuranu - je to dáno charakterem tohoto léku. Z tohoto důvodu jsou nutné pravidelné kontroly laboratorní (krevní obraz, hladina imunoglobulinů, funkce jater a ledvin). Hladina kreatininu je hraniční, neukazuje na nějaké výraznější poškození funkce ledvin. Tato hodnota může být dána např, i nedostatečnou hydratací (nedostatečný příjem tekutin).

Související dotazy

Atorvastatin Actavis a špatné jaterní testy
Dobrý den, prosím vás mohu užívat Atorvastatin Actavis...
Vyšší jaterní testy
Dobrý den potřeboval bych radu vůbec nepiji a byl...
Zvýšené jaterní testy u batolete
Dobrý den, chtěla bych se informovat.. Syn(2,5r)...
CMV a zvýšené jaterní testy
Mam dlouhodobe - minimalne rok, zvysene jaterni enzymy...
Jaterní testy
Dobrý den,mám dle posledního vyšetření u praktického...
Zvýšené jaterní testy
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na Váš názor....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Snížená vlhkost při sexu

Dobry den,mam problem s velmi malou vlhkosti pri sexu.I kdyz dosahnu orgasmu,tak...

Snížené neutrofyly doplnění

Dobrý den, doplňuji včerejší dotaz, dnes kontrolní odběr a leukocyty 6,6 v normě(...

Snížené a zvýšené hodnoty CRP a ALT

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je normální zvýšená hodnota CRP 10, 8...

Snížené erytrocyty

Dobrý den, byla jsem u lékaře na odběr krve, kde vyšlo, že mám snížené erytrocyty....

Snížené fT4 v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 27.tt a byla mi zjištěna snížena funkce štítné žlázy...

Snížené granulocyty, zvýšené lymfocyty u 15ti letého dítěte

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně svého 15ti letého syna. Při běžných kontrolních...

Snížené hcg v těhotenství

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,co znamená,když mi ve 21týdnu těhotenství bylo...

Snížené hodnoty DHEAS a amenorea

Dobrý den, více než půl roku po vysazení HA jsem nedostala menstruaci, zašla...

Snížené hodnoty S_urea a S_fosfor (anorg.)

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co obecně znamenají snížené hodnoty S_urea...

Snížené chuť k sexu

Dobrý večer,může Euthyrox 50 snižovat chuť k sexu?Beru ho přes rok.....a chuť...

Snížené jaterní testy

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat ,které onemocnění by mohly zapříčinit snížení...

Snížené jaterní testy

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat ,které onemocnění by mohly zapříčinit snížení...

Snížené leukocity

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda je vážné snížení b. krvinek na 3.9 a jestli...

Snížené libido

Dobrý den, nedávno jsem Vám psala s problémem o mém partnerovi ohledne rychlého...

Snížené libido

Dobrý den, můj přítel měl vždy zvýšené libido. Už tři týdny se trápí s tím,...

Snížené libido

Dobrý den. Je mi 26, mám čtyřletého syna a jsem rozvedená. Po rozvodu jsem měla...

Snížené libido

Dobrý den, jsme s přítelem 2 roky a máme se moc rádi, ale máme rozdílné potřeby...

Snížené množství bílých krvinek u 11 měsíčního dítěte

Dobry den, dcerce (11mesicu) bylo pri odberu krve zjisteno, ze ma malo bilych...

Snížené množství ejakulátu

Dobrý den, mám problém, pár dní se mi děje, že mám hodně málo ejakulátu a to...

Snížené množství lymfocytů

Dobry den, chtela bych se zeptat...jiz delsi dobu cca 3 mesice mam pocit vnitrni...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×